Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • jak na dvou mistech z peti????? TO si jako nemuzu postavit bazi kam chci ja?
  • To bych neresil, dneska se takhle delaj i auta - vyda se betaverze a pri prvnich prohlidkach se meni srouby za pevnejsi.. Do mesice vyjde patch co to uhladi, to tu hru neznici.
  • Jo malem bych zapomel , aby hra jela v plnem rezimu je potreba deaktivovat na zacatku tutorial..mozna ze po nem se hra prepne sama..je to podivny..ale se zapnutym tutorialem jde postavit zakladna jen na dvou mistech z peti a treba nektere veci na zakladne nejdou stavet. Moc nevim jak tohle mysleli..
  • Jo par bugu jsem videl..v tutorial misi kdy clovek nemuze nic ovladat stal alien tak ze jsem na nej nemohl strilet i kdyz mi tutorial tvrdil ze ho mam zastrelit , aso minutu s enic nedelo a pak alien chcipl sam od sebe a jelo to dal:) A jednou mi chybel vojak pred misi a musel jsme ho tam dat znovu. Ale jinak asi po 5 hodinach hrani jsme si zadnych jinych bugu nevsiml.
  • Hmm, tak koukam, ze fora se zacinaji plnit spoustou bug reportu. Je to opravdu tak zle, nebo ma jen par lidi smulu a blbne jim to?
  • Pěkná sumarizace;)....
  • 8.Vojaci i alieni obcas strileji skrz prekazky.
    9.System zamerovani pusobi podivne , alien schovany za zidkou a kouka mu jen kousicek hlavy a hrac ma 30% sanci ho trefit. Asi dan za to ze to je 3D. Kolikrat se divim ze vojak aliena vidi protoze je zalezly jak mys , diky tomu je strasne spatny odhad jestli teda vojak je dobre schovany nebo ne.
    10.Hra je az zbytecne osobni , prilis velky duraz na to ze hrac je ten velitel , asi aby se citil jako pravy americky hrdina:)
    11.system pohybu strela/2x pohyb/sprint neni spatny ale akcni body byly lepsi:) I kdyz tady by byli celkem k nicemu.
    12.Mise jsou i za bileho dne , fajn.
    13.grafika je prumer , coz je zarazejici za pouziti Unreal enginu. Ale zase to krasne plynule bezi a rychle loaduje.
    14.ovladani m+k neni zdaleka tak hrozne jak se tvrdi:)
    15.hra jako celek pusobi celkem komplexne na dnesni dobu , a i pres vytky se to dobre hraje.

Dojmy jsou ze zacatku hry , takze je mozne ze dal ve hre to bude jinak.
  • tak par dojmu..
    1. mise i kdyz se jejich prostredi nahodne negeneruje , se objevuji ve vetsine pripadu nahodne, Tzn ze pri kazde nove hre je vetsina misi jinde,krome tech pribehovych.
    2.vystavba zakladny je podle me komplexnejsi nez v puvodnim ufu.
    3.takticke mise odsypaji jak po masle , 5-10 minut jedna (jestli to je plus nebo minus se rozhodnete sami,pro me spis minus)
    3.porad vam nekdo do neceho keca (neprodavej ty mrtvoly alienu , vedci je potrebuji atd)
    4.zoufale omezenych prvnich par hodin hry
    5.vojaci jsou od zacatku az moc dobry , klidne 60-80% sance na zasah na pomerne velkou dalku.
    6.zvlastne nastavene finance , kdy dostavate od velmoci mesicne treba 250 dolaru (coz pusobi smesne s ohledem na to ze jde o globalni svetovou hrozbu celeho sveta) I kdyz samozrejme vystavba a nakup stoji par dolaru.
    7.mise jsou zabavne , dobre udelane ale z mojeho pohledu o nejake takticke zranici nemuze byt rec. Vzasade se postupuje porad rovne za nosem a alieni vylezaji. Ale treba se to zmeni v pokrocilejsich fazich hry.
  • Ghost47
    Řeší se to přes VPN do USA, ale podle licenčních podmínek Steamu to smrdí doživotním banem, takže bych hada bosou nohou radši nedráždil... je pravda, že spíš půjdou po případech, kdy to někdo využije k nákupu za USA cenu, ale stejně...
  • kostejnesmrtelny
    Nějakej tip by nebyl? *14*
  • To je pekna blbost. Nejvic taktickych tahovek je dnes asi na psp.
  • Kmotrx
    Tak uz to sosam .. . sice zatim piratskou verzi, bo normalni mi spustej az v patek ale co uz .. zaplaceny to mam. Penize uz dostali tak nevim proc bych mel hrat dyl nez lidi co to ani platit nehodlaj :)
  • No když víš jak, tak si tu hru odemkneš i v Evropě. Já už jsem hrál na steamu včera večer... *3*
  • Nově vzniklý XCOM Fans zve k nahlédnutí: http://xcomfans.webnode.cz/
  • Ja jsem konzolista a vadi mi to taky. Neni to kvuli konzolistum, ale kvuli dnesnim konzumnim lemplum, protoze se z hrani her stala masova zabava, bez ohledu na platformu.
  • Doufám, že Bach to přežil;).
  • Tak to mám mezi svatou trojicí...xcom;homam3+wog;ja2:1.13;)
  • Tak ja si to chtel koupit , ale cekat az to tady uvolni nekolik dnu proti ostatnim nebudu takze jsem to sosl.

Holt maj ten prodej vymakanej :D

A zatim jako pametnika stareho ufa me to docela bavi . Je to supr
  • zajimavy je ze ackoliv hra vysla v americe az dneska a jinde az 12 , tak na steamu uz ma plno lidi udelany achievmenty , ze by to byli samy novinari? :)
  • Má pravdu ten chlapec nademnou. Na Steamu je i achievement "Xavier" (Mind Control an Ethereal. Single player only.)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší