-
Vyřešeno, musel jsem na Steamu zadat aktivační kod pro DLC zvlast
-
Prosím, mohl by mi někdo poradit či pomoct s tím, jak dostanu do hry ten Elite Soldier Pack? Mám hru z předobjednávky na Xzone, hra se normálně nainstalovala, přes Steam aktivovala ale přijde mi, že tne pack v ní prostě implementován není. Na kuponu je napsáno, že se stáhne automaticky po aktivaci, ale to se nestalo. Díky
-
No skorej som mal na mysli typ municie. Prierazna, zapalna .....
-
Beru, že si stam může nasadit cenu jakou chce. Ale tahle cena je i jinde na netu. Třeba na amazonu. Jsem si jen myslel, že když si ji koupím online, bez placky a krabičky, že bude levnější.
-
Mě to nepadá vůbec. V misích jsem zatím na žádné chyby nenarazil. Jediná chyba na kterou jsem narazil je vylepšený tančík, který nemá zbraň *9*
-
Ta hra je naprostej nářez, právě jsem vytvořil svoji první laserovou pušku a nemůžu se od toho odtrhnout... Hrál jsem všechny předchozí díly ale tenhle mě baví nejvíc, je to z toho důvodu že původní série je natolik komplexní až mě to prostě nebavilo... Jak to říct jinak, hra na mě byla moc zdlouhavá... Tohle je akčější, hraní si se vzhledem týmu miluju, přepínání do tps je efektní a menší počet vojáků se skillama, je vážně super !!!
-
Jaké to žvásty! *1*
-
Dal jsem si na rozcviceni starsi Xcom,docela ulet "opet"
Pote dorazila tahle piiiiiiiiiiiiiip a ze znechuceni jsem se zatim nedostal.
Libivost opet ubralo z hratelnosti.
Videa jednotlivych akci se hnusi ze zacatku.
Jak bylo kdysi receno,v jednoduchosti sila.
Ale takhle zprznit hru muselo dat hodne prace *11* -
Já měl jednoho vojáka zraněnýho.A když jsem při další misi(ta třetí,ta od sponzorů na unesení ženské) klikl na přidat vojáka tak jsem skončil. NMikoho jsem přidat nemohl a chybělo i tlačítko zpět.
-
Jinak na obtiznost Impossible je emzaku fakt hodne a klidne se na vas vrhne cela mapa aniz by jste je vydeli.Jak pisou v recenzi ze míra nepřátelské pasivity před objevením je ubíjející neni zase tak pravda.
-
Jen mi ty mínusy přihoďte, to je tu na Games docela oblíbený sport.
-
Tak jsem si hru nakonec taky koupil, a jaké je moje zděšení, když jsem zaseklý v druhé misi a kvůli bugu nemohu dál. To už se vůbec nezmiňuju o tom, že se hra občas sekne úplně. Zatím jsem objevil tři výrazné bugy. Docela zklamání, které vrhá ošklivý stín na hru, kterou jsem defacto ještě ani nerozjel.
-
Diky, nejak jsem prehlidnul co to dela :)
-
Tutorial si na zacatku vypni , prijdes diky nemu o vojaky a hra te tlaci tak kam nechces..
-
Jo, potřebuješ vynalézt arc thrower.
-
Hoj, poradi nekdo jak zajmou cizaka, ziveho? Je na treba vyzkoumat nejakej spespl omracovaci gun nebo to jde i jinak... pripadne jak? Diky za info.
Podle tech ingame videii jsem cekal srajdu, ale nakonec me to celkme mile prekvapilo a hraje se to dobre (az na par bugu a pro me trochu nevyhovujici system inventare) -
Best game aver! To je fakt pecka! :) Hraju na normal a mimo tech 3 vojaku v tutorialu mi jeste nikdo neumrel,sice jedu treba jednu misi tak na sto pokusu,ale chci to dat bez umrti :D :D :D
-
Protože se pár velkých kamenných řetězců s hrami dohodlo, že se v Evropě novinky budou nasazovat v pátek (stejně jako kina to vždycky dělají ve čtvrtek). Distributor pak může leda tak držet zobák a šoupat nohama, jinak od něj takový obchod nevezme ani jednu krabici... samozřejmě se to týká i online prodeje, kamenný obchod nesmí mít nevýhodu...
-
ano presne tak, nemas vojakov. on mision znamena,ze uz su vybrati do misie a nemas k dispozicii volneho vojaka
-
respektivě, jak změnit stav on mission? Nebo to znamená, že nemám koupené vojáky?