Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zdravím, nevím jestli je to bug, ale nedaří se mi přidat vojáčka do výsadku. U všech svítí "on mission" a prd.
    Nevíte jak na to?
  • Co resis. krome toho ze nekomu za to trio Civ5+UFO+ingamne bonusy stoji,tak STEAM mel vzdy predrazene hry. Na STEAMu se hry kupuyji ve slevach(ktere jsou prakticky neustale)
  • Steam si nemusi nijak ospravedlnovat ceny. Muze si to napalit klidne na 10tisic kdyz bude chtit. Proste si to kup jinde kdyz se ti to nelibi
  • Jo to je hezký marketingový trik ... cena hry je cca 900-1000 našich kaček ... na Steamu s Civ V "zdarma" za celkových 1400 *5*
  • exmaxx
    Trochu by me zajimalo, proc je hra available for US od 8.10. a ve zbytku sveta az od 12.10. Jestli neco podporuje pirateni, tak prave tato rozhodnuti...

Vas nazor? *4*
  • exmaxx
    Tomu taky nerozumim *4* Ale na Steamu uz jsou odemceny i dalsi bonusy (plati pro predobjednavku, pokud jeste bezi) vcetne Civ5 zdarma.
  • Vysvětlíte mi někdo, proč si to na Steamu můžu kopit za +-1250 a v kameným obchodu za +- 800 korun?
  • obtinost normal asi teda půjde o jedno výše :-)
  • A základnu máš od začátku asi jen jednu, další asi ani nejde.. Po světě však máš cca 5 "podzemních hangárů" kde je interceptor a operuje z tama.. Interceptor se kupuje přímo na danou základnu a defaultně po koupi má rovnou avalanče či co to je.. V základně stavíš buňku jménem "Satelitní centrum" a to zvládne řídit asi 3 satelity.. Satelit vyrobíš na základně za cca 20dnů a vypustíš ho na oběžnou dráhu nad daný stát (cca 20 států).. tam pak máš pokrytí k vyhledávání letících uf... Hrál jsem cca 5hodin a musím uznat jiné než první supr díl, víceméně SUPER... Asi mám dost nahráno nebo nejsu lama :-) bo za těch 5h jsem nepřišel ani o jednoho soldira, loadoval jsem cca 3x....
  • ad6. :-)
  • ad . tak si představ že to nejsou údaje o dolarech ale třeba o miodolarech :-) či kilodolarech :-)
  • Dobre jsi to shrnul, jen doplnim par bodu:
    3. pouze poprve
    4. vypni tutorial
    5. na jakou obtiznost? Ja jsem rad za 50% na dostatecnou vzdalenost, aby mi v jednom kole nevyzabijeli vojaky.
    6. to nejsou dolary, ale kredity - vsimni si toho symbolu.
    9. nekdy to vypada divne, ale struktury jsou zjednodusenou reprezentaci toho, co vidis na monitoru. Musi to tak byt jinak by AI byla bud uplne hloupa nebo by AI tah trval prilis dlouho (nebyl by cas propocitat vsechny potencialni projektily). Obcas existuji objekty, ktere jsou pouze vizualni, protoze je nekdo zapomnel pridat do hernich struktur - to je obycejny bug, ktery se casem opravi.
  • U inv se resila vaha veci, misto jejich umisteni na tele a pocet tahovych bodu ke vstupu a prehazovani v invu. Mas zbran na zadech? Fajn, priprav si kolo na prehozeni. Byl taky rozdil mit granat u pasu nebo v ruce a dokonce i zda byl odjisteny. O ruznych typech munife se uz nekdo zminoval...
  • Nezabili, ale pro hrace puvodniho Xcom 1 a 2 tahle verze nemavlastne moc smysl-zjednodusena, mene prehledna, mene hratelna...I presto dobra hra:)
  • noname: podle toho kde báse stojí ti dává nějakej bonus...což je rozhodně pestřejší než možnost si hodit základnu do Normandie nebo na Sicílii ale bez jakýhokoliv efektu
  • noname : máš na výběr z pěti kontinentů (možná ze 4...z dema si nepamatuju jestli je jižní a severní amerika rozdělená)...jestli si to prskneš do Rakouska nebo Česka už snad nehraje roli...
  • Ty voe tenhle kec typu "nekupuj, nikdo te nenuti to kupovat" fakt miluju.. jde o to, ze clovek vkladal svoje strategicky nadeje do novyho projektu a pak z toho vyleze (mozna) takovahle "americka" vec. Kdyby bylo co koupit, tak by se i koupilo, ale ono neni co!! Dnesni herni svet je tragedie..
  • To zni jakobych mel bejt rad ze me milostive nechaji vybrat alespon z tech 5 lokaci *4* . No musim rict ze ta hra se mi cim dal vic jevi jako docela povedenej vtip *1*
  • Muzes, na jedno z peti mist. Bohuzel po projeti tutorialu to klesne na dve mista, Evropu a Ameriku, jako v demu.
  • kostejnesmrtelny
    To jo, to rozhodně není radno. Za celej Steamovej účet mi ten dvoudenní náskok fakt nestojí *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší