-
Pokud nekdo pouzije stejny nazev hry a to navic jeste takove legendy, pak by clovek ocekaval trosku vice podobnosti. Pokud se to bude jmenovat Lidi vs Emzaci (jak uz tu nekdo zminil), at si je hra takova, nebo makova. Muj pocit je, ze autori se ji snazi prezentovat jako neco cim opravdu neni. Ano, vim ze je to pouze marketingovy tah, ano je mi jasne ze dnesni hrac je proste jednodussi, ano vim ze s tim ni neudelam. Ale i tak me to proste trosku vadi :)
-
No já nevím,..)..možná se pletu, tak bych to odhadoval...jeste jsem tak daleko nedošel,...ale v puvodním UFO to tak tuším bylo, že finální mise bylo napadení jejich základny...muselo se tam doletět, atd...)....
-
to je finální mise????????
-
Záležitost inventáře, není předpoklad pro strategii, ale pro RPG hry (vývoj postavy, equip, atd). A to je právě to co se nám na UFO líbilo, že to kombinovalo několik, žánrů a prvky RPG tomu dávali to co máme rádi. (inventář měl jagged aliance, gorky 17, a další které jsme měli rádi)...takže absence inventáře trochu ochudila o RPG zážitek...nicméně ano, provedení současných vojáku a jejich abilit je dostačující a funkční. A mě se i zde líbí a baví mě to...baví mě to hodně !..)
-
Ja bych hlavně vubec nelezl do finální mise, pokud bych nemel vše na max vytuněné..))
-
Jj, brnění je základ. Je to to první, co zkoumám.
-
Ty jsi hovadina
-
To je bug. On mission ma byt jen u tech, co mas prave vybrane v letadle.
-
Rozjedu celou hru od začátku a vypiplám si aspoň dva odstřelovače a taky víc zainvestuju do brnění.. všichni moji vojáci mají jen to druhé co jsem vyvinul jen jeden má titan takže asi tak:-/
V těch zemí co odstoupí se ale dá operovat akorát neposílají chechtáky:-/ -
Normal je pro novacky. Jako UFO veteran bys mel zacinat na Classic nebo Impossible - to je ten pravy pocit UFO.
Ja zacinal na Classic a take zatim zadne ztraty, ale par vojaku v kritickem stavu a parkrat jsem neodolal nahrat Save, kdyz jsem udelal velmi spatny tah. Na Impossible mam 2 mrtve, ale samozrejme Ironman mod, aby me to nelakalo loadovat. -
Tip jako u každé jiné mise – postupovat obezřetně. A dobrej odstřelovač dokáže dát ve svém tahu i 20 zranění :)
Hru jsem dojel a usuzuju, že odstoupená země se k xcomu už nepřidá. -
JO to se mi stalo teď taky.. ale má větší dojezd *3* asi ho to bude chtít vyvíjet dál a přidat tuším laser.. ale zatím nemám na to many
-
čau, udělal někdo tu misi s napadením přímo jejich základny? já jsem tam vlezl s jedním plukovníkem,, zbytek kapitáni. jedna plazmová puška,dvě lehké plazmy, jeden sniper s plazmou a dva lasery....... A DOSTAL JSEM ÚPLNĚ NA BUDKU! má někdo nějaký tip? A ještě bych se chtěl zeptat- když ztratím oblast(jako že region odstoupí) , dá se to nějak zas zabrat?
-
Tohle je fakt hovadina co napsal....žvásty...kolik toho odehrál ??...co čekal ?...ta hra má vše co měla mít...je to prostě duch starého ufa, se vším v šudy se vylepšeníma...tyhle komentáře, jsou ubohé...
-
Tohle je fakt hovadina co napsal....žvásty...
-
Pánové...původní hru jsem dohrál (několikrát) tuším ve třinácti ?...dnes mi je třicet....herní průmyslem jsem si prošel v podstatě od dětství...jen velice těžko se v dnešních dnech (letech) najde hra které mě uspokojí,..cca 1 - 2 kousky ročně,....ale tohle ?...to se povedlo !!...prostě bomba povšech stránkách. zapnul jsem to v sobotu ráno, šel spát v neděli ve čtyři ráno...v osm budíček a jel jsem to do teď...taktické mise jsou perfekltní, vojáci, vývoj, ...prostě to má vše co mělo ufo...hratelnost atmosféru....je to fakt boží..(jinak jedu to na normal obtížnost, a ještě jsem v boji nenechal ani jednoho vojáka...ted už mám eskadru 12ti plukovníků)...asi to pak dám na těžší obtížnost...)....štve mě že musím do práce....)
-
pravidelne nakupuji za USD, a problem neni. Ono je celkem silene, ze 1eu = 1usd na steamu, pak se nedivte ze se delaji pod. cachry ;-)
-
Ostatni bonusy jde dostat tak, ze obsadis satelity tu konkretni cast.
-
funguje escape
-
Velmi dobrá hra :) ... Příjde mi trochu kratší než sem doufal, ale ve výsledku by se to dalo ještě natáhnout ... velmi mě zajímá jestli se k Xcom-u plánujou nějaké DLC nebo datáč. Určitě by neblo na škodu :)