-
V povodnom ufe tiez laserovky municiu nepotrebovali ;-)
-
Mínusy? To jako, že jsem se zeptal na něco na co se vám nelíbí odpověd nebo co?
-
Mno v pseudorealismu bys moh taky odečist za kricí palbu 15nábojů ač by ve skutečnosti vystřílela postava víc. Případně se vrhnout do toho, že by kricí palba fungovala jen určitej čas...
-
Škoda, že zatím to mody podle tvůrců podporovat nebude:(....
-
Já mám staré dva díly najeté už dostatečně, spíše mě tímto navnadili na X-Com Apocalypse, to jsem dohrál jen 2x. Díly od Altaru mě nikdy pořádně nechytily.
-
Mě se recenze líbí. Nový XCOM mě nijak zvlášť nezajímal, ale po přečtení mě to láká zahrát.
-
Jestli tam je nejaka zbran s neomezenym strelivem, tak u me ta hra skoncila driv nez zacala. XCOM Enemy Unknown!!!!!
-
To je len graficky efekt, kludne by to fungovalo aj s nabojmi.
-
S inventářem jo, ale bavíme se o munici. S tím jak je to ve hře nastavené, by počítání munice prostě nefungovalo, protože voják střílí v jakémsi pseudorealtimu. Osobně si myslím, že inventář bude první mod co se k novému XCOMu objeví. *4*
-
Nápodobne. Ja som v DOS BOXe znova rozohral XCOM: TFTD a stale je to perfektné.
-
Afterlight je nedoceněný klenot, stejně jako Original War *14*
-
Takze s inventarom by krycia palba fungovat nemohla? ;-)
-
Je to multiplatforma, uz po takomto "vylepseni" hratelnosti to bude mat ako tahovka na konzolach tazke. S inventory managementom atd. by to nemalo sancu ziadnu.
-
A kde si přišel na to, že bez nábojů a inventáře, nemůže být nějaká strategie komplexní? Ve hře mimo jiné přibyla možnost krycí palby, což posouvá taktické možnosti úplně jinam a je to snad poprvé, kdy něco takového v tahovce funguje. A zřejmě to bude i důvod, proč byla vypuštěna munice.
-
No tak si cielovka tejto hry. Tiez som si ju kupil a cakam ako ma bude bavit ale po vsetkych tych veciach co citam o xcome som si rovno nainstaloval demo na xenonauts a skusil ci ma sancu zachranit pripadne sklamanie z xcomu. A po x rokoch ma ten styl stale bavi rovnako, aj ked je tam vidiet ten priepastny rozdiel v rozpoctoch.
-
Autor pise citujem "Jedna s nejkomlexnejsich strategii soucastnosti" a pritom sa dozvedam ze netreba si robit starosti o naboje? A potom sa docitam ze o naboje si netreba robit starost.
To zrejme myslel pre takych tupcov pre ktorych to bolo robene, co to mozu hrat jednou rukou pri tom ako pozeraju nejake reality show.
Len by som rad vedel ako by potom oznacil napriklad Hearts of Iron. -
Trepes , hra tazi zo znacky, ktora ma svoju historiu a hrstelnost. Inventar a praca s nim bola jej sucastou a v recenzii by o tom zmienka mala byt. To, ze kazdy kto sa o hru aktivnejsie zaujima to uz vie je druha vec. Podla mna je to vynechane zamerne.
-
Mno rakety a granaty máš omezený počet jen podle skillu danýho vojáka, což mi přijde trochu neštastný. Celkově mi to příjde víc jak kouzla než výbava.
-
Mno osobně doufám, že tohle bude k tomu původnímu blíž než hry od Altairu, i když třeba u Aftershocku jsem ztrávil dost času. Líbilo se mi nejvíc jeho strohý vojenský zevření oproti ostatním, ale k původnímu se vracím k altairum ne.
-
Aaaaa, Gorky 17 :)