-
no ano, ale xzone keca, jako uplne prvni ziskaji cestinu exlusivne zakaznici cztorrentu a warfora
-
treba mysli neco jako Battlezone :)
-
heleď na StarCraft mi nešahej! Pro mě je to stejná kultovka jako Fallout (mluvím o 1 a 2) Systém Shock (bohužel hrál jsem až 2ku) a XCOM (serie UFA)
akorát škoda že první ufo vyšlo někdy v 1993 zato SC o pár let později... UFO je ve své podstatě originál. SC je ve své podstatě jedna velká kopie serie Vetřelec a Predátor... I přes to že mám SC jako modlu netvrdil bych že UFO je kopie SC -
A taky by se tam mohlo zpívat a růžoví poníci by tam mohli tančit kankán .....http://www.youtube.com/watch?v=fNLinc95ovE
-
Call of aliens: Xcom warfare 2?
-
pekna recenze a zacinam uvazovat, ze si po dlouhe dobe zahraji nejakou strategii. vypada to podbne jako gorky 17 a jagged alliance, ktere jsem hraval moc rad pred mnoha a moha lety :D
-
no nejlepší by bylo kdyby to vubec nebyla strategie
-
Strategie first person. http://i2.kym-cdn.com/photos/images/original/000/138/246/tumblr_lltzgnHi5F1qzib3wo1_400.jpg
-
Přijde ti "realistické", že se nejdřív pohne jedna strana, zatímco druhá čeká? V tahovým systému to dokončení naplánovanýho pohybu skutečně nevidím jako problém, ale jako součást nějak nastavenejch pravidel. Jak to funguje v praxi (a jak se to bude pozdávat tobě) je samozřejmě věc druhá.
-
XCOM nemám, ale až si ho pořídím, hrát budu zcela určitě na gamepadu, protože mi to už v preview verzi přišlo pohodlnější.
-
Bouzel castecne musim souhlasit, mel jsem moznost hrat plnou verzi a na muj vkus je to az moc zjednodusene. Na druhou stranu "hardcore" remake by se asi moc dobre neprodaval, takze chapu, proc to tak je :)
-
vypadá to zajímave jen škoda že je to tahovka, kdyby to bylo realtime mohlo to mít vetší šance a taky first person ...
-
Prosimtě, ocituj mi, kde tam přesně autor konstatoval, že ovládání na PC stojí za houno. Buď tak hodnej.
Jinak táhni. -
Ja ano, volalo sa to UFO: Enemy Unknown :)
-
demo slouži na to aby si človek udelal obraz o hre
-
Na tuhle hru se moc těším, hrál jsem demo, to mě dost navnadilo a jen utrvdilo v tom, že předobjednávka na xzone je dobrá volba, už jen kvůli dodatečné češtině a propisce :-)
A ač z recenze a videí je zřejmé, že ovládání je primárně určené pro gamepad, urychlil jsem upgrade PC a čekám na PC verzi, tahle hra si prostě full HD zaslouží a vůbec mi k ní PC sedí více.
Z původních XCOM her jsem hrál pouze Apocapypse, tehdy nám to taťka koupil v Makru ve výprodeji se slovy "Chtěli jste strategicku hru, tak máte tohle." (bylo mi asi 12). Říkám ségře: "Hele to je něco jako ty ufonci, co měl bratránek, akorát s lepší grafikou a není tam ta planeta!" (Ano, u babičky, když mi bylo 7, měl bratránek compa a pařil UFO:EU). A ač byla XCOM Apocalypse jedna z mých prvních PC her vůbec a nikam moc daleko jsem se nedostal (ve 12-ti jsem na to prostě neměl), mám na ni stále nostalgické vzpomínky a hltám každý článek o XCOM:Enemy Unknown od doby, co jsem se dozvěděl, že se hra připravuje...
Tím, že nemám s původními XCOM:EU zkušenost, ale pouze sympatie k celé sérii díky apocalypse, dokážu se snadno poprat se zjednodušením celého konceptu a na hru se moc těším, už aby tu byl pátek! -
to je zřejmé i beze slov.
-
Demo byl jen tutorial co tě na tom mohlo odpudit ?
-
Pěkná recenze, líbila se mně. Bonusové body za kvartet Tuzemák, Vodka, Becher a Fernet, to mě pobavilo. *15*
-
Já to nečetl a demo jsem nehrál :)
To je teda hodně zjednodušená hra.... *9*