-
Tak uz to sosam .. . sice zatim piratskou verzi, bo normalni mi spustej az v patek ale co uz .. zaplaceny to mam. Penize uz dostali tak nevim proc bych mel hrat dyl nez lidi co to ani platit nehodlaj :)
-
Nově vzniklý XCOM Fans zve k nahlédnutí: http://xcomfans.webnode.cz/
-
zajimavy je ze ackoliv hra vysla v americe az dneska a jinde az 12 , tak na steamu uz ma plno lidi udelany achievmenty , ze by to byli samy novinari? :)
-
-
No když víš jak, tak si tu hru odemkneš i v Evropě. Já už jsem hrál na steamu včera večer... *3*
-
-
Nějakej tip by nebyl? *14*
-
-
Řeší se to přes VPN do USA, ale podle licenčních podmínek Steamu to smrdí doživotním banem, takže bych hada bosou nohou radši nedráždil... je pravda, že spíš půjdou po případech, kdy to někdo využije k nákupu za USA cenu, ale stejně...
-
-
pravidelne nakupuji za USD, a problem neni. Ono je celkem silene, ze 1eu = 1usd na steamu, pak se nedivte ze se delaji pod. cachry ;-)
-
To jo, to rozhodně není radno. Za celej Steamovej účet mi ten dvoudenní náskok fakt nestojí *1*
-
-
-
-
Tak ja si to chtel koupit , ale cekat az to tady uvolni nekolik dnu proti ostatnim nebudu takze jsem to sosl.
Holt maj ten prodej vymakanej :D
A zatim jako pametnika stareho ufa me to docela bavi . Je to supr
-
-
Bez podpory modů je to mrtvola :(
-
Je tady jeden malej detail, nikdo nikoho tu nenutí hrát, když se někomu nelíbí, tak ať to nehraje a nenervuje se kvůli tomu.
-
Nevim od kdy je inventar hlavni predpokald pro dobrou strategii? Sachy snad maji inventar? D&D take v samotnem boji inventar vyuzijete jen vzacne a plni uplne jinou ulohu.
Pohyb je stejny jako v D&D, 2 akce za kolo, bud 2x presun nebo presun a utok, to ze vojak nezastavuje pri spatreni nepritele je spravne, nesete nasledky za to kam ho poslete a jak opatrne postupujete.
Inventar by byl sice fine, ale schopnosti vojaku jeho funkci nahrazuji. Velitel preci nebude rikat vojakovi, aby otevrel batoha vytahl lekarnicku, ale da mu rozkaz, aby se vylecil.
Munice tu problem neni, boje jsou prilis kratke na to, aby vojakum munice dojit mohla...
Tohle neni JA2, kde je inventar dulezity, protoze se po vycisteni sektoru nevracite rovnou na zakladu... -
-
Záležitost inventáře, není předpoklad pro strategii, ale pro RPG hry (vývoj postavy, equip, atd). A to je právě to co se nám na UFO líbilo, že to kombinovalo několik, žánrů a prvky RPG tomu dávali to co máme rádi. (inventář měl jagged aliance, gorky 17, a další které jsme měli rádi)...takže absence inventáře trochu ochudila o RPG zážitek...nicméně ano, provedení současných vojáku a jejich abilit je dostačující a funkční. A mě se i zde líbí a baví mě to...baví mě to hodně !..)
-
Vetsinou kdyz nekdo dela remake/pokracovani tak je slusnosti zminit v recenzi rozdily. A inventar velmi postatne ovlivnoval puvodni hratelnost, protoze vojaci mohli do jisty miry menit vyzbroj podle potreby, pripadne vymenit munici (asi bych mel pouzit AP munici proti obrnenym cilum a expanzi proti neobrnenym ...) a bylo to samo nejen o taktice, ale i o te strategii (= jake asi tak ocekavam enemaky => podle toho se vybavim).
Tohle vecny zjednosusovani a mrveni kvuli podelanejm konzolistum me vazne sejri. (viz trebas "inventar" v poslednim TES ... za to by mel byt autor pro vystranu zastrelen) -
-
Ja jsem konzolista a vadi mi to taky. Neni to kvuli konzolistum, ale kvuli dnesnim konzumnim lemplum, protoze se z hrani her stala masova zabava, bez ohledu na platformu.
-
Zminěno to bylo.
Tohle mi připomíná diskuzi manuální převodovka vs padla pod volantem ... ikdyž je to 100x efektivnější řazení, někdo bude pořád řvát že chce řadit ručně, dávat meziplyn atd.
Smiř se s fakty, nikdo tě nenutí to kupovat.
Remake neznamena pouze vylepšit grafiku a všechno ostatní zachovat. -
-
Ty voe tenhle kec typu "nekupuj, nikdo te nenuti to kupovat" fakt miluju.. jde o to, ze clovek vkladal svoje strategicky nadeje do novyho projektu a pak z toho vyleze (mozna) takovahle "americka" vec. Kdyby bylo co koupit, tak by se i koupilo, ale ono neni co!! Dnesni herni svet je tragedie..
-
-
-
-
Jak tak koukam na tuhle diskuzi, tak rozbalim starej 3MB Xcom a dobudu ten mars zas a znova. A na tohle prdim, protoze hned po tom dam http://ja2v113.pbworks.com/w/page/4218339/FrontPage *3*
-
-
Jestli se pokaždé rozhoduješ podle diskuzí pod článkem tak si asi moc nezahraješ.... *3*
-
-
Mas pravdu, ja tu ted actu diskuze minimalne, ale co jsem naposled zkousel novou hru si nepamatuju. Mozna Civ IV nevim.... Ty novy interaktivni filmy uz me proste moc neberou. Radsi si stahnu indie oldskool v kostickovy grafice za $10 a jsem stastnej *4* . Sorry ze to zni tak pruderne, ale jestli se potkame u recenze na Xenonauts 1.0, bude to urcite uplne o necem jinem, slibuju *3*
-
-
-
Off topic - borec prave skace ze stratosfery - live Youtube zde :-)
http://www.redbullstratos.com/live/ -
Puvodni UFA mam rad. na tohle koukam porad trochu skrz prsty ale po zahrani dema se mi to docela zalibilo. Je jen skoda ze Firaxis nevyuzily predlohu vice detailneji , a vzasade udelali hru ktera funguje na jinych principech nez puvodni ufo a chytre pouzily znacku XCOM , pac vedeli ze to vzbudi zajem. Kdyby se to jmenovalo Aliens vs Soldiers treba tak by medialni bublina byla mala jak z detskeho bublifuku a to nejde a zrejme by to nikdy nevyslo..tahovka..a dneska.
Prijde mi podivne kryti vojaku i alienu , kdyz se krci nekde za zidkou tak stejne ho trefim nebo mam sanci ho trefit.Obecne se tam kryje porad , coz mi prijde krapet ujety. porad je zahada jestli to je pribehova hra s omezenym poctem misi nebo si bude moct clovek hrat mise donekonecna..ale to se uvidi.. -
Pořád ale nemám odpovědi na dvě zásadní oázky!
Co Eterálové ?! A co můj milovaný Blastromet?! -
-
Má pravdu ten chlapec nademnou. Na Steamu je i achievement "Xavier" (Mind Control an Ethereal. Single player only.)
-
Eteralove su tam... blastromet neviem....
-