-
Tak žádná dokonalá hra ještě nevznikla, tak se to přece nemůže čekat že to přijde zrovna teď, ne?
-
Na hru se těším, ale klasickému tiscaláckému hype nemíním podléhat..
Vysoké hodnocení tady se dalo čekat, vzhledem k minimálně přátelským vztahům redakce a tvůrců hry..:/
Ty "chybky, které ukazují, že tvůrci jsou jen lidé", jako neaktivita emzáků, dokud nejsou objeveni a to, že voják nepřeruší pohyb při spatření cizáka mi přijdou poměrně zásadní (uvidíme, jak to bude vypadat ve hře) na to, aby se tu tak bagatelizovaly..
Původní UFO je moje nejoblíbenější hra všech dob, tak doufám, že tenhle "remake" bude stát za to.. *3* -
-
Hele, dejfe, přátelský vztahy? Ježiši. Hned volám Solomonovi na Skype, že seš na nás zlej.
A k "bagatelizování" si dovolím pro zajímavost uvést druhou stranu mince toho nepřerušovanýho pohybu: podle mýho jde totiž o jasnou designovou volbu, aby sis pořádně rozmyslel, kam s vojákem jít a kam se rozběhnout (= vyplýtvat jeho tah). Pošleš ho mimo krytí spolubojovníků? Riskuješ. Pavel to tak nevidí, takže tuhle věc zmínil jako přešlap, ergo nebagatelizoval ani za mák. -
-
Hele, nástěnkáři..mně se prostě jaksi nepozdává takové kamarádíčkování těsně před vydáním očekávané hry, když už rozhovor, tak aspoň seriózně pojatý..tak nějak mi to pak totiž přijde ve stylu "já na bráchu, brácha na mě"..:/
Možná vám křivdím, ale je to prostě můj názor..
Pokud jde o ten nepřerušovaný pohyb - nehádám se, nehrál jsem ani demo, hodnocení konkrétně tohoto si teda nechám na pátek (proto jsem dal taky do závorky tu větu o tom, že uvidíme, jak to bude vypadat ve hře)..
Nicméně, ruku na srdce, přijde ti realistické, že by voják s rozkazem k přesunu nezastavil, kdyby spatřil nepřítele ? Mně to přijde jako pěkná blbost - nemluvě o tom, že není nic snazšího, než dát do Nastavení možnost zapnutí/vypnutí tohoto..
Tvá obhajoba mi v tomto případě přijde trochu zoufalá..:) -
-
Přijde ti "realistické", že se nejdřív pohne jedna strana, zatímco druhá čeká? V tahovým systému to dokončení naplánovanýho pohybu skutečně nevidím jako problém, ale jako součást nějak nastavenejch pravidel. Jak to funguje v praxi (a jak se to bude pozdávat tobě) je samozřejmě věc druhá.
-
Když trochu pogoogluješ, tak zjistíš, že Jake Solomon tak mluví v podstatě se všema, konspirace!
-
Kolegiální a seriózní rozhovory mohou probíhat v kamarádském stylu, to se nevylučuje. To už se tak u lidí, kteří si jsou sympatičtí, někdy semele *3* ...
U her jsem alergickej na slovo "realistické", je-li používáno takhle vágně...
-
-
-
Verim, ze ano. Mna demo pohltilo a stale mam nutkanie si ho znovu zahrat. A to je pre mna dobre znamenie.
Aj ked ta stagnacie emzakov pred objavenim mi tiez vadi, ale asi lepsie nez aby hned na teba vyskocilo 10 enemy a sejmulo partu *3*
Vojak co nezastavy pri spatreni enemy je docela velika chyba..stacil by dotaz hry, pokracovat ci prerusit pohyb. -
nevim no... poslední tahova strategie co jsem hral byl fallout 3 a to mi prislo zabavnejsi nez tohle...
-
-
Trochu mimo, ne? Fallout 3 a tahová strategie?
-
-
Možná se upsal a myslel Fallout Tactics, jinak to taky nechápu.
-
-
Co nechapes? Je to troll a jeste k tomu hloupy
-
-
-
-
-
bude videorecenze??
-
proč to má takovou hnusnou grafiku? tohle by snad zvladl i playstation 2 nebo dokonce i nejaky handhleld
-
-
V skutočnosti máš pravdu. AJ keď sa na nový XCOM veľmi teším, hra je jednoznačne robená na konzoly s tým, že PC hráči sa s tým zrovnajú. Demo som hral s kamarátom a niekoľkokrát sa ma pýtal, či nemáme zle nastavené grafické rozlíšenie. Aj napriek tvrdeniu autorov že PC má osobytne vytvorené ovládanie myšou, mi toto pri hraní prišlo ako značne nadnesené. Užívateľské rozhranie totiž zostalo skôr konozlové.
-
Nejspíš to není dělaný pro 14-leté děcka onanující nad BF3...
-
-
Asi vis o cem mluvis...
-
-
Honic se ozval *1*
-
-
Na hlupaka je sice zbytecne reagovat,ale udelam vyjimku. Me jenom stve to vase popleteni,ze dobra hra musi byt oskliva. Samozrejme ze na grafice zalezi! Neni nezbytne nutna ale je to dobrych 30-70% dojmu ze hry(zalezi na zanru).
-
-
-
-
Mne hnusna nepride a Xcom nikdy nebol o grafike ale o strategii a atmosfere :) Ak si zahras demo na max detajl a pride ti hnusna tak to mas potom velike naroky *3*
Ak ta hra bavi tak grafiku prehliadnes *3* -
-
muzu potvrdit, tez se mi grafika nepozdavala a po zahrani dema jsem byl spokojenej, ze to atmosferu ma a radnou
-
-
-
Ja tyhle hry nehraju, ale recenzi jsem si precetl (i kdyz popravde jsem ji celou projel trosku rychleji, nebot jsem u toho poslouchal Hybrid Theory + Dobrovskeho styl psani mi zatim moc nesedl), tak musim rict, ze me tahle hra zacala zajimat. Pokud ji SKIDROW ci Reloaded bude mit za rozumnou cenu, urcite si to od nej rad koupim a zahraju.
-
Ja se na tuto hru moc tesim. Zkousel jsem demo pres steam a ihned jsem musel predobjednavat!!!
To zase bude proparenych hodin. OMG. *1* -
moc bych nejásal, podle videa bych tomu dal tak 4/10 a ani to jsem nedokoukal cely *7*
-
-
No jak jinak. Vsichni tu preci nakupujeme jen na tva doporuceni. *7*
-
Chápem, že nie si príliš inteligentný, ale aspoň trochu by si sa snažiť mohol...
-
-
Ani ten trolling mu moc nejde
-
-
-
A prý, že na bakalářku budeme mít klid ve škole říkali:)
-
-
budete. To totiž nechce furt sedět u PC ale něco dělat. takový hovvada miluju, sedět u PC a nadávat na všechny že nemaj čas se učit.
-
Mne by zajímalo proč ty mínusy... Neřekl ni špatného.
-
-
Já to taky nechápu, já mu dal plusko, ale stejně je hrozně v mínusu ... *7* ne že by na tom záleželo, ale nevidim důvod pro hate ...
-
-
ono to zní trochu jako vychloubání a navíc se lidé jedním pluskem nebo mínuskem rádi nechávají strhnout
navíc tu věkoslav kvůli bakalářce brečel už v diskusi u oznámení Mount and blade 2 :)
-
-
-
Škola se dá opakovat, ale release už znova te same hry nebude, už to tu bude prošpikované spoilerama, cheatama a top leaderboardu v nedohlednu... *12*
-
Bakuli uz mam nastesti zasebou :D Ale zase jsem mel co delat v dobe vydani D3 (kolik casu si presne rozvrhnout na bakuli, statnice, pracu a D3) :D
btw NEZAVIDIM :D -
-
Ty jsi dělal státnici a bakalářku zárověň? Hmm zajimavé,kde že to studuješ... u nás na škole bakalářka po třech,státnice po pěti letech...
-
-
Státnice je kde co...
-
Hele vrať se do bitvy na Trojzubec a zjisti kde jsi udělal chybu borče:"Bakalářský stupeň studia je zakončen státní bakalářskou zkouškou".
-
-
Tvůj příspěvek je naprosto irelevantní... státnice je pojem,který se použivá při ukončeni magisterského studia po pěti letech... přečti si jeho příspěvek má tam,že dělal bakalářku a státnice.. el stupido
-
-
pojem státnice se běžně používá i pro Bc. zkoušky... já se u nás také oficiálně registroval na Státní závěrečné zkoušky a ostatní jsem lidi i z jiných univerzit jsem slyšel užívat stejný termín
pokud se tomu říká jinak v tvojí palici, už to není náš problém -
El stupido seš no a docela nafoukanej... Státnice není pojem, který by se vztahoval jenom na magisterské zkoušky a on myslí bakulí bakalářskou práci.
-
Zvláštními státními zkouškami jsou státní jazykové zkoušky (základní, všeobecné a speciální pro překladatele či tlumočníky), které neukončují vysokoškolské studium a které mohou za podmínek stanovených vyhláškou č. 33/2005 Sb. realizovat jazykové školy.
-
-
-
Státnice jsou třeba i jazykové;)
-
-
-
Já tě stejně obdivuju...práce,škola(dokonce bakalářka),všechny typy mmorpg,kluby a dokonce dokážes sedět pořád u games.cz... tady lze říci jediné respekt tobě
-
-
No spíše tohle je takový poslední měsíc, pak už bude jenom škola, škola a škola. Je to blbé, ale člověk si musí uvědomit, co je důležitější a musí oželet hry, kluby a ostatní zábavu a ten půl rok se soustředit na školu. Ale chápu, že jsi to spíše myslel jako "posměch" či reakci na mé předchozí příspěvky:)
-
-
Neber to nějak špatně,je to jen takové rýpaní
-
-
-
-
rofl chcípám
jednotek Mozart, Chopin, Haydn a Vivaldi, kteří potkali trio chryssalidů.
Zde by možná stálo za to připomenout mučednickou smrt jednotky ve složení Tuzemák (ano, můžete používat české znaky), Becher, Vodka a Fernet, kteří zbrkle vtrhli na můstek nepřátelské lodi a ocitli se tváří v tvář dvanácti nepřátelům vybavených ovládáním myslí. Po jednom tahu stál jen Becher, který hrdě napálil raketu do metr vzdálené zdi a vzal s sebou na onen svět dva mutony. Čest jeho památce. Na zdraví!
Podpůrná specializace se soustředí na léčení a krytí nepřátel, útočná na rychlé reakce, těžká na střelbu ohromnými zbraněmi a nakonec snajprovská, ano, hádáte správně, ta se soustředí na ZABÍJENÍ TĚCH ZMRDŮ PŘES PŮLKU MAPY!
ako by nezaznamenali, že pár desítek metrů od nich sednulo ohromné transportní letadlo a z něj se vyřítila po zuby ozbrojená jednotka Blixa, Mon, Janchor a Ulrik a rozhodně nejdou rabovat energy drinky do opuštěné benzínky. -
Nemám dôvod (zatial) pochybovať o kvalitách nového XCOMu, ale mohol by mi autor vysvetliť, aké sú tie "přebytečné orgány", ktoré boli nahradené novými, modernejšími ? :)
-
-
Někteří jako takový orgán jmenují mozek... jak je to tu, to nevím *15*
-