Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Magister_Peditum
    Smazat toto. Dženkuji.
  • Magister_Peditum
    TRON? *4*
  • Mně jo. Sice by ty animace mohly být plynulejší, ale design se mi líbí.
  • MarekDuris
    heledte vam to jako pripada pekny?
  • MarekDuris
    asi tak nejak....netusim proc nekdo tvrdi ze z toho prechazej oci ale ve skutecnosti je to dost hnusny...a to nemyslim vytvarnej styl ale je to malicko chudy
  • KIMCID
    milá games kdybych chtěl vidět reklamu tak si otevřu noviny,okno,tv a možná i konzervu ale necpěte to do videa...diky
  • Aha, opet se mi potvrzuje, ze tento autor bude z jiny galaxie, nebo ma velice dobrej model do fajfky. Jinak si nedovedu vysvetlit jak muze napsat ze z tyhle humusarny prechazej oci. Asi jsou tady placeny z kliknuti na videa s priblblou reklamou na zacatku....
  • " Nemám kamarády *9* "

Heh. No, to mě nenapadlo, ale nechci kvůli tomu nikoho otravovat, stejně jsem si PP chtěl zařídit.
  • Black_Hand
    no, urcite mas nejakyho kamarada ;).
  • Někteří PayPal nemají. Ale třeba si ho jednou pořídím :)
  • Můžu se zeptat, co je to ta "HD grafika"?
  • Xcomik
    No vypadá to jako ten Nitro Rush jen v HD grafice a s novými vozy je to hodně podobné. Neříkám že je to špatné hodně mi to připomíná filmového Trona Legacy (barevná paleta vč. Hi-tech hraček).

Je to takový zajímavý koncept někdo veme barevnou paletu na styl Trona přidá tam tratě a jízdní model Trackmania + nové fičurky jako salta létání. Šoupne to na UE a je to. Jako hezky to vypadá to určitě problém je jestli ta hra bude taky dostatečně zajímavá obsahem. Aby se nestalo že to hráče po pár hodinách přestane bavit protože krom ježdění to třeba nabídne jen úpravu barev vozu (budiž příklad)
  • Black_Hand
    http://survivethedistance.com/paypal/ nic neni ztraceno :).
  • Ježiši, rychlé ježdění mi v moderních hrách hrozně chybí! Škoda, že jsem se o tom nedozvěděl dřív. Stupidní Kickstarter taky promotuje jen ty hodně úspěšné ...
  • Black_Hand
    https://www.youtube.com/watch?v=gCDJHfhBfIg

video mi nadherne potvrzuje nazor, ze jsem neprohloupil podporenim kickstarteru.
  • naval video
  • Akorát mi chybí to video...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit