Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Pustte si tohle gameplay video z Distance nejdřív normálně, pak s rychlostí 1,5x a nakonec 2,0x, je to mazec! :D http://youtu.be/gCDJHfhBfIg
  • Lidi, jestli se vm líbí soundtrack mrkněte na týpka jménem OVERWERK přijde mi to hodně podobné :)
  • fuha, klon fzero a wipeoutu v nudnom (aspon toto video) "tron like" prevedeni?:)
  • Tohle na PC? Jako na iOS/Android dobře, pěkná grafika, jednoduchá geometrie, textury... Ale na PC???
    • Hold teploušek iOS/Android má smulu *15*
  • Ježiši, rychlé ježdění mi v moderních hrách hrozně chybí! Škoda, že jsem se o tom nedozvěděl dřív. Stupidní Kickstarter taky promotuje jen ty hodně úspěšné ...
    • Black_Hand
      http://survivethedistance.com/paypal/ nic neni ztraceno :).
      • Někteří PayPal nemají. Ale třeba si ho jednou pořídím :)
        • Black_Hand
          no, urcite mas nejakyho kamarada ;).
          • " Nemám kamarády *9* "

Heh. No, to mě nenapadlo, ale nechci kvůli tomu nikoho otravovat, stejně jsem si PP chtěl zařídit.
  • Aha, opet se mi potvrzuje, ze tento autor bude z jiny galaxie, nebo ma velice dobrej model do fajfky. Jinak si nedovedu vysvetlit jak muze napsat ze z tyhle humusarny prechazej oci. Asi jsou tady placeny z kliknuti na videa s priblblou reklamou na zacatku....
    • MarekDuris
      asi tak nejak....netusim proc nekdo tvrdi ze z toho prechazej oci ale ve skutecnosti je to dost hnusny...a to nemyslim vytvarnej styl ale je to malicko chudy
      • MarekDuris
        heledte vam to jako pripada pekny?
        • Je to pre-alpha, tzn ukazují styl hry, času na vyšperkování grafiky ještě bude...
        • Mně jo. Sice by ty animace mohly být plynulejší, ale design se mi líbí.
  • Vypadá to pěkně jen mi přijde že Rollcage bylo více o dovednosti to udržet na silnici tady to líta ale skoro furt rovně *5*
    • Black_Hand
      stahni si Nitronic Rush a zkus. uvidis, ze to tak jednoduchy neni :). je to mozna tezsi nez rollcage. sam jsem se rollcage nahral nekrestansky hodiny. koordinovat nejenom let, ale i takovy detaily, jako pritlak v zatackach je docela challenge :).
  • Magister_Peditum
    TRON? *4*
  • Magister_Peditum
    Smazat toto. Dženkuji.
  • Dobrá music

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit