Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tvůj problém hodně lidí se u toho bavilo. Ale hlavně že vždy napíšeš konzolácký jako kdyby nestačilo napsat prostě odpad vypadá to jako kdyby jsi byl jen zamindrákovaný pcčkář kterému se nelíbí cokoli co je na konzolích.
  • IL2 Kompletnú edíciu už mám doma pár rokov, ale už by mohli spraviť niečo s tým zvukom stíhačiek, však to je zvuk z hry z roku 2001 a chcú ho dať aj do pokračovania ? Nech sa poučia zo zvukového systému v BF 1943, tam je zvuk dokonalý, navyše ten dym po zásahu tiež nebol bohviečo. Túto sériu mám rád, viem že je to len BETA, dúfam že to ešte vylepšia.
  • Vypadlo mi tam "ale" :).
  • Asi to nikdy nebudu hrát, vypadá to fakt úžasně.
  • necakal som hentaky konzolacky arkadovy odpad. cakal som pokracovanie IL-2 sturmovik. to pride az teraz. konecne. a bolo to viac ako hrozne.
  • Uklidni se tak hrozný to nebylo. To jsi jako čekal nějaký extra simulátor?
  • Nieco by ste mali urobit s tym videom.
    Nahravanie trva vecnost a na 30Mbitovon nete aby som cakal 10 minut na prehratie 3 minutoveho videa no zbohom...
  • u mna najocakavanejsia hra za poslednych 10 rokov. wings of prey bolo jedno velke sklamanie. otrasna konzolova sracka. toto bude cistokrvny simulator.
  • S tim stálým připojením k internetu ať jdou někam jen to omezuje a stejně tuhle ochranu pár týdnů po vydání překonají.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit