Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ja temto hram rikam konzolojidni odpad na hru mad max jsem se tesil ale to co vidim bude dalsi odpad podle filmu jako kazda jina hra co chce videlat na dobrem jmene filmu
    • Doktore napi sa nebo ťa vyměním.
  • Nechci trolit, ale na tom gamepadu jsem to vydržel chvíli, to škube oči a navíc nesnáším, když hraje někdo jiný, plácá u toho, to jde mimo mě. Já si názor udělám za 20 dní sám z torrentu a když se mi hra bude líbit, kupuju přes Steam. Čest soudruzi.
    • kup si to až to bude ve sleve, zatim mužeš parit demo z torrentu
  • Kedže to mám už kúpené, tak nebudem pozerať gameplay a spoilovať si hru. už sa neviem dočkať, ešte 2 týždne zhruba.
    vyzerá to bohovsky https://www.youtube.com/watch?v=1ma648hH0po
    • no a koho tvuj koment zajima?
      • to už trpíš i samomluvou?
  • pripomína mi to shadow of mordor v poušti
  • Lukyz
    Video v 720p? Nechápu, že se někdo snaží prezentovat (prodat) svoji hru a ani si nedá záležet, aby to bylo v co nejlepší kvalitě. *7*
    • MickeyMutant
      Live streaming quality.
      • Viděl jsem mnohem kvalitnější live streamy. Video sice možná je v rozlišení 720p ale kvalita tak 360p nahrané na mobil. Navíc tomu co to hraje to opravdu jde jak mojí babičce. *1* To nemají někoho, kdo už předtím hrál nějkou hru na tom pitomým ovladači?
  • nečekal jsem zázraky, nuda, soubojovej systém o ničem, nevypadá to vúbec složitě, max pan nepřemožitelný todle s filmem nemá nic společnýho batman v poušti fakt zábava :/
  • BoB.2
    To ovládaní trochu chaos hlavně v boji.
  • meh ...
  • Kde je krv, to ma byt dalsi Batman ??
  • Koupil jsem si vsechny ctyri komixy. Tak se trochu bojim, ze mne zaspojlerovali s tim zapasem a vyhrou. Cele dva komixy byli o tom, jak Max hledal dily pro sveho interceptora a jedna z moznosti byl ten zapas. Ale spoileru bude asi vic.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit