Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • K tomu Marszi bych měl výhradu, napadení byly sice Němci, avšak nikoliv pro to že by byly Němci ale pro to že se jednalo o německé extrémisty z hnutí Antifa kteří se tam přijeli vyřádit a jejich prvním "hrdinským" činem bylo napadení herců historického souboru.
  • tonnymontana
    hele ja to nijak neresim ale napsal jsem zvracene protoze to byl nepritel nas at uz chcete nebo ne. Kdyz vidim nekoho jak si vykracuje po ulici v SS uniforme urcite nereknu ze mu to sedne ale budu pohorsen. To ze vas to fascinuje je vec druha, jak jsem psal chapu ze to nekoho fascinuje ale uz ciste z toho duvodu ze umrelo dost lidi jen proto aby ty uniformy nikdo na sobe nemel je jejich verejne obdivovani moralne spatne.

    k tomu porche: nevim ze by nekdo se znakem porche strilel male holcicky zezadu do hlavy

    k tem vikingum: ale notak.. vazne? to uz je trosku mimo misu bys potom mohl rict ze i kozesiny jsou hnusne protoze pred nekolika tisici lety proti sobe bojv dve tlupy neandrtalcu. bavime se tu o nemeckych uniformach.

    jinakk te technice jsem tusim nic moc nerikal, ja se chtel hlavne vyjadrit k obdivu znaku,obleceni,uniforem nacistu. nedavno sem videl nejakeho americana co sel na soud v nazii uniforme a s knirkem. pokud o takovem cloveku reknete ze ma hezke obleceni pak se neni o cem bavit jsme z jinych svetu.

    edit: abych to trosku odlehcil me treba take fascinuji nemecke hodinky ktere maji znak orla ale jen proto ze je to cool to nebudu nosit. stejne tak pokud nekdo obdivuje znak ss na opasku kde jsou lebky, tak by to nemel nosit. proc? protoze kdyz se takovej clovek oblekne do uniformy dejme tomu SS tak at se nedivi ze po par metrech dostane od lidi pres drzku. vojenskou techniku jako zbrane,tanky,rakety beru strosku jinak na obou stranach od zacatku 1 svetove byl neuveritelny rozmach vojenske techno a v podstate se od sebe i hodne kopirovalo takze tam pokud vidim v muzeu nemecky tank a vedle neho americky tank nemam nic proti. dokonce i kdyz bude nazzi uniforma za vytrinkou kde bude napsane kolik lidi tenhle clovek povrazdil tak proc ne. tak snad uz chapete jaky na to mam uhel pohledu:) a ja nikoho za jeho uhel pohledu soudit nebudu. podle me je fajn kdyz ma na jednu vec vicero lidi vice nazoru, nikdo nerika ze ten muj je nejlepsi nebo nejmoralistictejsi
  • Tikov
    Ořechovská je replika, tuším že snad z VT-34. Je trochu škoda že udělali model na 43. rok.
    T-34-76 bych řekl mohlo být víc než 85 mm variant. Ale vydávat je za poválky je jako vydávat chudáka růžového IS-2 za nebojový tank který neviděl válku.
  • T-34/85 se vyráběla už od roku 1943 a měla docela velký vliv na průběh bojů, takže nevím, kde jsi přišel na ten poválečný model. Jinak T-34/76 u nás jedna je, bývá na akcích v Ořechově apod. ale nevím jestli je to replika nebo originál ten kanón, nikdy jsem to nezkoumal.
  • Tak oni rusove to polsko s nemcourama obsadili napul ... a defakto v ramci "osvobozeni" tu "svoji" pulku zabrali ... a aby polaci moc nervali, tak jim pak dali cast nemecka.
  • Ehm ... PzKpfw VI ... vyrobeno neco pres 1300ks, VI Ausf. B (king tiger) vyrobeno neco kolem 500ks. V obou pripadech platilo, ze v dobe uvedeni do vyzbroje slo defakto o neznicitelne vozidlo (neznicitelne protivnikem, samo, byla to vozitka velmi poruchova), v obou pripadech byla jejich shopnost znicit protivnika vyrazne na vyssi vzdalenost, ze schopnost protivniku znicit je (napr americky sherman byl pro 88 takovou jednohubkou).

    Nejzasadnejsi potiz byla poruchovost, a pomalost vyroby - jednoduse rusove i amici byli schopni kazdou ztratu nahradit 10ti dalsimi tanky, nemci ne.

    Mimochodem, to co dneska zna vetsina lidi pod pojmem "T-34" je defakto az povalecny model, realne byl za valky zdaleka nejrosirenesi model s kanonem 76mm ... a to je dneska doslova rarita. Abych rek pravdu, funkcniho tygra sem videl ... T-34/76 nikoli (/85 samo jezdi i unas nekolik).
  • Ok...tak mezi populací (spíš jsem myslel representaci)...otázka je, koho ze svojich sousedů mají poláci rádi?
    K tomu mlácení Němců jen protože sou Němci se snad ani nemá cenu vyjadřovat a mluví to za vše a jasně to ukazuje intelekt dotyčných Poláků...a hlavně trochu paradox...mlátit někoho jen za to, že je Němec...už jen krůček k tomu, zavírat někoho do internačních táborů kvuli původu (!!!)...Ostatně ono ani Poláky nemá v Evropě nikdo moc rád...osobně si myslím, že tydlety "válečný" vášně jsou 70 let po konci daných událostí dost pasé, jen se pak člověk nesmí divit, že nás na západě mají za burany....
  • XorxoxTalarius
    No tak jim to sice trvalo, ale vysledek stoji za to :)
  • Dovolil bych si reagovat na to s těmi Poláky - do Polska jezdím na obchodní cesty vcelku často, mám mnoho polských kamarádů a můžu ti říct, že mezi většinou poláků převládají jasné a silné antipatie vůči němcům. Při posledním marszi niepodleglosci ve Varšavě (něco jako náš svátek vyhlášení nezávislosti) dokonče přišlo několik němců k úrazům, protože byli prostě němci...
  • To je další věc...Čechům se "nic moc nestalo" během druhý světový a tim nechci nijak snižovat ztráty které tu byly...ale přeci jen se to nedá srovnávat s vypálením Varšavy do posledního prkýnka (mimo jiné, za to můžou i Sověti, protože při povstání se zastavili na druhé straně Visly a přihlíželi masakru Poláků)
  • Inquisitor
    V tom případě je to docela smutný.
  • Proti tréninku absolutně nic nemám, ani proti bothuntu, ale autoři to prezentovali jako vymakanou kampaň a to je od nich sprostá lež
  • Inquisitor
    Taky je to MP hra, singl je tam jenom jako trénink, aby se člověk naučil základní mechaniky hry. Jinak boti jsou tam úplně tupý, to je fakt.
  • ... a přitom Češi prožili tu válku ještě úplně v klidu když to člověk porovná s ostatními státy... Prostě náš národ je dobrý tak akorát pro ostudu
  • Tikov
    Ano pochopitelně, že nechtěl bojovat s Francií a Anglií. Co za magora by s nima chtělo bojovat, když potřebuje jen polské potraviny?
    Rusko mělo armádu na hranicích kvůli vlastní doktríně bleskové války, která předpokládala vypuknutí konfliktu drobnými potyčkami/vyhlášením války a tedy by se šiklo mít jendotky hned u hranic a přejít okamžitě do útoku... což moc nefunguje když nepřítel operuje 100-200 km v jejich zápolí.
    Ad. válka fr-ang-sssr: Přiznám se, že mne o tom nikdy nenapadlo přemýšlet a je to vcelku zajímavá myšlenka. Možná zapůsobilo nazvání obsazení V Polska Osvobozováním Z Ukrajiny.?
  • Mě přijde zvrácený pokládat lidi kterým se líbí Wehrmachťácké uniformy a Německá tachnika z druhý světový za zvrácence...

    Když pokládám za desingově lepší Tigera, MG42 nebo StG 44 za mnohem hezčí než T34, kulomet s kotoučem a nebo ppsh tak to neni věc ideologie ale pouze vkusu.
    To bude ten přizdisráčská česká germánofobie...divný, že Poláci se s tím dokázali vyrovnat a s Německem dnes spolupracují na ohromné úrovni, to jen čecháčci furt řvou něco o nacistech...
    ...osobně se mi líbí ten příměr který někdo pronesl...a to, že: vztah Česka a Německa je jako vztah mladšího bratra ke staršímu, je plný nenávisti a současně i obdivem, závistí a chtíčem být jednou jako ten starší s vědomím, že se mu to nikdy nepovede
  • Za ten poslední odstavec palec dolů. Podle této logiky je zvrácené i obdivování automobilky Porsche a jiných, protože za nimi stojí stejní lidé, kteří designovali pro nacisty tanky
  • "velmi dobre hratelna" .... dobrý vtip *3*
  • XorxoxTalarius
    "obdivovani nemeckych uniforem techniky a buh vi ceho jeste mi prijde moralne zvracene" to je to same jako by jsi nekomu nadaval ze se oblika za vikinga, pripadne za americkou kavalerii a ja nevim co jeste :)
    Moc si to beres ;)
    A holt Hugo Boss mel styl a stim se neda nic delat, bohuzel mel. To co dela ted za obleky je des.
  • XorxoxTalarius
    Uz jsem to psal nize ... je i hra Iron Front, dnes uz je ze 15 Euro a je velmi dobre hratelna

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit