Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • miker17
    To je ta prohibice...není co pít a tak ze svých nor vylézají všelijací "experti"
  • To ma zas nekdo starosti...
  • Ne ze by na tom zalezelo, ale nechapu kontinuitu (drzost) zdejsi "download sekce" sestavajici z odkazu na cizi servery. Je mi jasne ze jde o prachy, jak jinak...
    ake v roce 2007 se tu psalo jeste neco jako....
    (http://games.tiscali.cz/tema/prvni-cesky-mirror-dema-call-of-duty-4-31504)
    Nyní přijde vhod nedávný přesun našeho download serveru na páteřní síť ČDT-Telematika, díky čemuž byste měli i při 300+ konekcích současně (což nepochybně nastane v řádu desítek minut :) dosahovat docela solidní rychlosti (=klasicky je potřeba mít českou reverzní IP adresu *12*
  • kostejnesmrtelny
    Ale no tak, Firaxis. Co by vám udělalo, kdybyste přihodili ještě pár misí? Tak padesát, šedesát...jenom na ozkoušení *13* *13* *9*

Těch čtrnáct dní bude hodně dlouhejch.
  • Jaka gamepad verze? Pripoj gamepad a mas gamepad verzi. :-D
  • Zahral jsem a az na dve veci se mi to libi. 1. vec: Chybi hardwarova mys. Mys je proste vyhlazena a tudiz se spatnou odezvou i v pripadech kdy mate 60+ fps. 2.vec: Nelze uplne vypnout vyhlazovani hran. Nastaveni je pouze ve smyslu low/medium/high takze ani na nejnizsi nastaveni neni obraz tak ostry, jak bych si predstavoval (nehledena to, ze to zbytecne krade fps). Zbytek se mi velmi libi.
  • Kurnik a to, že je demo i na Torchlight II to nenapíšete to na mě musí vyskočit na steamu :D
    BTW pokud jsem onzámení dema někde přehlédl tak se omlouvám
  • kapalka
    Ahaa, no ja jsem asi v 50% stahovani, tak se jeste na to tesim.
  • interface & ovládání myškou je děs, pc demo nás má asi přimět ke koupi gamepad verze :(
  • Vidlec
    Neboj zase tolik toho není *7* . Jináč je to, ale super hra!
  • je to tutoriál plus jedna mise
  • kapalka
    A to jsem chtel jit brzo spat. Tak zase nic xD
  • pánové hra je bezvadná, jen na ten interface se musí nějak zviknou. Ale i přes to smekám klobouk.
  • sosám ze steamu... 56%.. stabilní max rychlost... už slintám *1*
  • Tak už to jde. Je to asi jen lehce přetížený.
  • V pořádku, už to jde ale jen pře standartní Steam účet. Ten odkaz tady v článku nějak blbne.
  • Edit viz výše.
  • MishKonn
    No nekecej! Jdu na to!
  • Sakra co znamená, že nejsem oprávněn k prohlížení té stránky na Steamu ??
  • rancor1223
    Je to ta samá verze (ty samé mise) co byla k dispozici na Gamescomu?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit