Přejít na výpis diskuzí
Za Expansion Pass k Zaklínači 3 dostanete na GOG.com první dvě hry zdarma
1.6.2015 | Aleš Smutný
43 příspěvků
-
Obě hry již byly přímo na GOGu nabízeny všem zdarma, druhý díl vloni v listopadu - stačilo jen za sedm dní nasbírat sedm samolepek (neboli 7x kliknout). Souhlasím tedy s tím, že se nejedná o žádné terno.
-
Jinak GoG dává nejvyšší verze Z1 a Z2. Mám doma nerozšířenou edici Z2 a při zadání kódu jsem dostal zdarma tu rozšířenou. Z1 i na GoGu obsahuje český dabing, pokud ho má někdo rád. Titulky jsou samozřejmostí u ubou her.
-
Hm hlavně že oba dávno mám (a to zdaleka nebudu sám) a už konečně vím, jaký byl háček když v propagačním letáčku v krabicovce na PC slibovali, že bez ohledu na zakoupenou verzi budu mít všechna plánovaná DLC zdarma *7*
-
-
Zase ten "argument". Psali, že všechna drobná DLC budou vždycky zdarma. O datadiscích není ani slovo, že by byli zdarma. A jestli si myslíš, že ti někdo dá zdarma za cenu polovinu jednmoho dílu COD herní dobu 5*CoD zdarma, tak sorry, ale to je dost na palici nemyslíš? To nejsou DLC ala 4 mapy, ale klasické datadisky a herní doba tomu také odpovídá.
-
-
Srovnáváš nesrovnatelné, jediný o kom vím že hraje COD kvůli singlu jsou hehe a ggg a v reálu znám osobně jednoho člověka, který hraje jenom singl, ale taky čeká na pořádné slevy, takže opatrně když použiješ do srovnání primárně multiplayerovou střílečku. Plánovaná herní doba obou datadisků dohromady 30 hodin je zatím taky ve fázi vrabci si to štěbetali na střeše, ale pokud budou kvalitní, tak si je koupím, ale počkám si na recenze, nekupuju automaticky všechno jen proto, abych měl hru komplet a kupovat si season pasy nebo čekat na GOTY se mi začíná zajídat
-
-
Takže DLC za 285 Kč 4 mapy do CoD je v pořádku? A CoD byla FPS zaměřená na SP, to až poslední díly z toho udělali takový brak.
-
-
S tim se neda souhlasit, COD byl brak odjakziva.
-
-
To bych neřekl, jednička byla super, ale byla to vykrádačka Medal of Honor, čili vykradli sami sebe(ale tenkrát ještě kvalitně), ale pro mě COD skončil vydáním druhého dílu(no dobře a pak možná MW2, což byl opět skripfest na druhou, ale vylepšení enginu bylo v té době dost znatelné) a mrzí mě, že se autoheal dostal do sousty 3rdPS her ale hlavně FPS, ale třeba mi nevadil ve Wolfensteinovi (2009)
-
-
Ne to je lež, nebyla nikdy, v době kdy vyšel první díl tak všichni spolužáci z průmky pařili po netu. Podívej se na how long to beat, první díl je dokonce kratší než druhý a délka dohrání u všech dílů se pohybuje od 6 do 10 hodin u singlu. Spoustu lidí co znám koupí nový COD, nainstalují a jdou hned pařit online a singl je vůbec nezajímá, jenom nové zbraně do multiplayeru
-
-
-
-
-
kto chce prvého a druhého zaklínača?
-
-
Bral bych prvního.
-
-
-
to se moc nevyplatí, stejne zaklínače 2 porad spamujou ve slevách na steamu... pravdepodobne se to moc dobre neprodavalo.
jednička se ani nevyplatí zkoušet; dneska už zastarala grafika a hru jsem ani nedohrál -
-
Troll alert? :D
-
Dobrý zas..
-