Přejít na výpis diskuzí
Za předobjednání Mass Effect 3 dostanete pušky a brnění
5.1.2012 | Petr Poláček
96 příspěvků
-
prosím apeluji na všechny co umí dobře anglicky a hru si i bez češtiny chtějí koupit, kupte ji v zahraničí vyjde vás to levněji např. v anglickém www.sendit.com navíc poštovné stojí půlku co u nás. Třeba EA změní názor, až se podívá do tabulky prodejů ČR a tam bude 0 *1*
-
Super...A proč to dáváš do diskuze k ME3 na foru o hrách? Jistě se najde podobné forum, kde si tyhle blbiny můžeš dát a kochat se reakcema: Božíčku, to je sladký atd...
-
Předobjednanou mám už dlouho sběratelskou edici, ale jakmile se definitivně potvrdí, že to bez Originu nepůjde, zruším to a radši si dám znovu jedničku...
-
Lidi promiňte vůbec to sem nepatří ale zasmějte se se mnou http://z0r.de/L/z0r-de_3714.swf xD dostalo mě to do kolen...
-
To jako že hraješ pouze hry, co ti někdo přeloží? Co si to tak překládat sám a tím se i učit anglicky?
-
K N7 edici je bonusů hromada (exkluzivní postava, mise, artworky...)
-
Tak tohle jsem nepochopil *9*
-
Dneska už umí anglicky každý ne :). A kdo ne je idi*t. Já jenom než to sem někdo napíše, protože je to vždy stejný:)
No jo holt mi negramoti si budeme muset počkat až to pro nás nějaká dobrá duše přeloží. Já si klidně počkám. -
Myslim že si to pořídim, už jen kůli brnění. Muj soused si prej sežene pušku...
-
Řádně se obrníme proti nezdarům a v případě, že ve hře přesto neuspějeme, jednoduše zmáčkneme spoušť! Jak důmyslné... *4*
-
Konecne nekdo, kdo to citi tak jako ja *1*
-
boz češtiny k tomu může EA rozdávat klidně tanky stejně nezájem *11*
-
ale já nemám zbroják!
-
ME3 mám už dva mesiace predobjednaný a tieto bonusy mňa osobne iba potešia, ale nepresvedčia k predobjednávke.
-
Já mám poměrně jasno, ME3 si přeobjednávám, nicméně ne kvůli těmhle hodně chabým bonusům. Kdyby k tomu bylo DLC s novou postavou nebo balíkem misí, nebo nějaký obří plakát... ale tohle je úplně mimo. Za chvíli hraní stejně získáš lepší vybavení, než ti tady dají, takže nevidím důvod, proč si myslí, že na toho někoho nalákají.
-
Tak do toho jdu, po pušce na souseda už toužím roky!!