Přejít na výpis diskuzí
Za předobjednání Mass Effect 3 dostanete pušky a brnění
5.1.2012 | Petr Poláček
96 příspěvků
-
Souhlas. Důvod proč si hru nepředobjednávat *1* V takové Dragon age 2 mi trvalo asi 20 minut než jsem posbíral všechen bonusový equip, zbavil se všech úžasných questů typu "bonus vem si bons", poprodával to a mohl začít hrát *5*
Ne vážně to si nemohou vymyslet něco lepšího? Hraju-li rpg chci dostat equip za odměnu ve hře, ne se super výbavou hned na startu, která hru zjednodušší. -
Si se akorat ted strapnil!! Jestly serie ME neni hry na hrdinu(od toho RPG) tak je to asi podle tebe co?
-
Ach, jaká štědrost!
-
To patřilo Veskoslavovi. Prolejzá fórum a poučuje lidi. Komediant.
-
A já si bláhově myslel, že to má něco společného s ME, příště ať je to alespoň k tématu.
-
Doufej že ho má comandér .... ty ho nepotřebuješ .... *1*
-
Z příspěvků Cahira je vidět, že nepracuje. Viz nazývat lidi idioty (v nizším příspěvku), kteří si doma nezdokonalují dříve naučený jazyk, apod. Já dělám práci softwarového vývojáře, druhou vysokou školu jsem dodělával při práci distančně a nedělal jsem de facto nic jiného - natož hrát v té době hry - neexistuje. Po práci je člověk unavený a je rád, že má čas na věci, které musí udělat, natož věci, které by dělat chtěl. Zkus se do toho usilovně něco učit! Z 28 lidí nás dokončilu tu vejšku 5! Myslíš, že ostatní byli idioti, když to při práci nezvládli?!
-
Nenech se vysmát. ME a RPG? Kde si na tohle přišel, to má k RPG hodně daleko. Asi tak jako GTA k adventuře.
-
Nevím projížděl jsem stránky a dost mě to rozesmálo tak jsem si řekl ať se taky zasmějí a zlepší si náladu jestly tě to urazilo tak se upříííímě omlouvám vaše výsosti... gamer01 to patřilo komu???
-
To je pravda jsem líný a to jsem i napsal níže. Já se taky nevymlouvám že jsem se naučit nemohl. Samozřejmně je to o tom chtít něco s tím udělat. To bych mohl říct o čemko-li, třeba bych si mohl po práci dodělávat maturitu a pak vysokou školu(no to jsem přehnal):). Ale na to já nemám vůli a jsem na to moc línej ještě po práci něco dělat. Neříkám že anglicky neumím vůbec. Většinou rozumím a i když nevím každé slovo, větu jako celek chápu. A opravdu jsem se anglicky tak jak umím naučil pouze z her, filmů apod.. Ale říct, ano umím anglicky si opravdu netroufám.
-
Co s tím má co společného čínština? Mění to snad význam mého textu? A jen tak mimochodem, z práce vím kolik lidí se i v cizí zemi snaží mluvit svým jazykem a anglicky neumí ani slovo. Je jich hodně a jednoduše je berem na hůl.
-
Promiň, ale považuji tě za hlupáka, který akorát poučuje lidi, do kterých mu nic není. Z anglického jazyka mám státní jazykovou zkoušku, vystudoval jsem dvě vysoké školy, ale nikdy bych si tady nedovolil dělat si názory na lidi a říkat jím, že měli možná přemýšlet více "pragmaticky" a podobně... O sobě máš zřejmě vysoké mínění, že ano?
Další věcí je fakt, že absolutně nemyslíš na lidi z předchozí generace, kteří se učili ruský jazyk a ten už nyní zdaleka neovládají, jelikož pro něj ve většině případů nemají využití. Známá, které je 47 let má vystudované tři vysoké školy a měla možnost učit se jen tu ruštinu, kterou už samozřejmě dávno neovládá.
Další věc je anglicky rozumět (na to ti opravdu stačí slovníky u hry) a druhá vět je anglicky skutečně umět se vším všudy. Tři roky jsem při studiu vedl kurz anglického jazyka a vím, jaký je mezi tím obrovský rozdíl. -
Dostanu k tomu i zbrojní průkaz nebo si ho musím nechat udělat sám?
-
nejvíc lidí na světě mluví čínsky, měli by to tudíš vydávat jen v čínštině že?
-
A čí je to vina, že se na ten jazyk vykašlali?? Jejich. Navíc jazyk je něco, co se ti hodí vždy, ať už při práci, resp. shánění lepších pracovních podmínek nebo ve volném čase. Tu hoďku denně mu může věnovat každý a klidně i v podobě her či knih. I při malé aktivitě v něm prostě není možné zakrnět.
Pokud se někdo solidně naučil mluvit, a pak se na to vykašlal, pak je nejen lenoch, ale i deb*l.
Nemluvě o tom, že osvěžit si něco, čím jsem již vládnul, trvá mnohem méně času, než učit se novou látku.
Němčinu máš u ME taktéž... -
Výjimky se najdou, o tom nepochybuji. Pokud si opravdu neměl možnost zvolit místo němčiny angličtinu (ani na učňáku??) a němčinu, jak říkáš, nesnášíš, nedá se svítit. I když teď by se ti hodila, jelikož ta je společně s francouzštinou a angličtinou defaultně téměř u každé hry. Možná jsi měl myslet více pragmaticky.
Btw, psal jsi, že jsi se slovníkem louskal BG. Předpokládám, že jsi to hrál tak před dekádou? Za tu dobu jsi se mohl naučit anglicky jedna báseň. Promiň, ale považuji tě za lenocha.
Obměkčit mě v případě stěžování si uplakánků na nepřítomnost češtiny mohou jen a) děti b) lidé, co pracují 12 hodin denně, z práce se vracejí unavení a nezbývá jim, než relaxovat u hry či televize. -
Tak to teda zásadně nesouhlasim, např. standardně na střední škole máš jeden cizí jazyk jako povinnej předmět a když doděláš školu a poté delší dobu pracuješ v práci kde onen jazyk neužíváš, pak velkou část zapomeneš. A ne všichni se např. specializovali na angličtinu, ale třeba na němčinu. A nějak zlepšovat onen pozapomenutej jazyk, kterej nepoužíváš, kvůli pár hrám, to je naprosto kontraproduktivní...
PS: Studoval sem němčinu od 3tí třídy + AJ od páty a po celou střední. Ještě v devítce jsem se německy solidně domluvil, ale dnes ani náhodou... A to zdaleka nejsem sám, znám dokonce lidi co maturovali z německýho jazyka za jedna a dnes jsou schopný říct tak max. gutten tag... -
Ach jo, a já si tyhle exclusive předměty v každé hře před začátkem hraní schválně vypínám a mažu.
-
Ty jsi dobrej deb*l...tebe tu vídám častěji, šašku. Přestaň tady prudit!
-
Trollovi se pravděpodobně vymstila jeho urputná snaha být v každém příspěvku až legračně intošský.