Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Zayl
    Teda mě tyhle rádoby "bonusy" spíš vadí, zvlášť když mi hra vrazí do ruky něco co nejde odstranit (třeba bonusové suroviny jen za to že jsem si předobjednal).

Akorát tak to kazí zážitek. Ty začátky, kdy je člověk rád za každý drobek.
  • JohnyTheZik
    Jestli napriklad narazis na ruseni uctu, tak to samy je i ve Steamu ;)...

Ony ty 2 sluzby zas tak odlisny nejsou, jen pro vetsinu tg uzivatelu, je EA zlo.. Co se da delat..
  • smejki
    >že nechtějí spyware, ale ten už mají v podobě Steamu
    stáhni si apliakci Process Monitor a srovnej si chování Steamu a Originu *3*
  • rancor1223
    Taky to nechápu. Nejčastější argumentem je, že nechtějí spyware, ale ten už mají v podobě Steamu nebo internetového prohlížeče a třeba jen fejsbůku a Googlu. Nebo že zabírá paměť - taky dobrá blbost, RAMka dnes nic nestojí a ono to beztakj nic extra nežere. Mě nevadí, kupovat tam nic nehodlá, kupuji jen krabičky, ale vše od EA si tam aktivuji. A že je uživatelsky nepříjemný? Nevyladěný? Možná je to tím, že tam nic nekupuji, ale já ho vidím vždy jen když zapnu BF3, jak problikne na pozadí a hledím si svého...
  • MidnighT91
    como přečti si podmínky užívání eula se kterýmy musíš souhlasit při instalaci originu odpoví ti to na tvou otázku...
  • Treba uz to ze ho tam mosim vubec met. Jinak monitoring PC, stale nevyladeny, mala nabidka her za nic moc ceny. Origin sem byl nucen dat kvuly Battlefieldu3 a tim to i konci. Jinak online distribuce me nevadi. Hodne sem si zvyk na Steam a sem sni spokojen(hlavne kvuly slevam)
  • Co vám tak strašně vadí na tom Origin. Co je na tom špatné? Prosím seriozní odpověď, protože tomu fakt nerozumím a nevím co to je. Děkuji.
  • Já se stejně celou dobu těším na starýho dobrýho Mattocka *15*
  • skusim sa spytat. Tak som si kupil dva dni spat Mass effect 2 ale jedno mi nejde do tekvice. Vzdy ked idem hackovat tie dvere prepojovanim obvodov tak to nereaguje. Spojim podobne obvody a to sa neotvori. Tak neviem ci je to bug alebo ten co sedi za klavesnicou. dik.
  • Ty jses teda vtipálek. Jsou lidi, ktery anglictinu na zakladce nemely. A kdyz jsem byl na stredni (to se anglictina zacinala ucit), nas ucitel anglictiny byl o jednu lekci pred nama. To ti nedochazi,co. Nestezuju si, ze vsechny hry nejsou v cestine a prispevky lidi, ktery tady kvuli tomu brecej radsi nekomentuju. Ale, tvuj prispevek je netolerantni sra*ka.
  • Davnejsie bol prieskum, ktory ukazal ze drtiva vacsina hrala prave za vojaka, takze zmysel to dava.
  • kecy Origin bude potreba pro oboje.
  • rancor1223
    Origin pravděpodobně budeš potřebovat jen pro MP, pro SP možná ne.
  • Lawliet
    proč nedají třeba...skiny do multiplayeru ? když už tam je. Ale berličky do začátku fakt nepotřebuji...
  • Uz se alespon vyzvejkli, jestli tam nacpou Origin nebo ne? Jestli jo, tak mne ani cena 0 CZK nepresvedci o koupi.
  • Ano prvni cestinu do Me1 mel na svedomi dnes uz neexistujici CD Projekt(dnesni Comgad) a Me2 delalo EA.
  • gamer01: Nemám o sobě ani vysoké, ani nízké mínění. Prostě vím, na čem jsem. Když je někdo líný naučit se jazyk, je to pro mě prostě lenoch. Tečka. Psal jsem, že existují i výjimky a opravdu není v mé moci tu popsat všechny příklady, které lidi ospravedlňují z jejich neznalosti jazyka. Ale alespoň jsem vypsal dvě, z nichž jedna se zmiňuje právě o lidech, kteří dlouho pracují a na vlastní aktivity už jim nezbývá čas, takže celý tvůj druhý příspěvek a část prvního jsou naprosto zbytečné.

Navíc zapomínáš, že toto je diskuze o hrách a moje kritika je od začátku mířená proti těm, kteří si stěžují na nepřítomnost češtiny ve hrách (což lze z mého příspěvku vyčíst, měl bys číst pozorněji). Co z toho tedy plyne? Že takoví lidé nepatří do skupiny lidí, kteří nemají čas na nic jiného než na povinnosti - mají evidentně čas na hry. To mimo jiné dementuje i tvoji další připomínku totiž tu o rozdílu mezi rozuměním a aktivním ovládáním. Na hry nepotřebuješ být na úrovni tlumočníka, nevím, proč to sem cpeš.

Vedle těch několika výjimek, na které jsi agresivně upozornil (já však také), je tu valná většina lenochů. Proč bych si jako neměl dovolovat je takto nazývat? Nevidím problém.
  • Nejsem si tím jistý, ale nestál za překladem prvních dvou dílů CDProjekt? Nebýt jeho, možná by jsme neměli lokalizované ani ty?!
  • trolo
    bez originu to nepojde a pravdepodobne to ani nebude na steame :( takze im na to kakam. a tu ich "limitovku" s "limitovanym" INGAME obsahom si mozu strcit. na taky marketingovy tah naleti snad len 14 rocne cod decko z ameriky co hraje v gauci s xboxom.
  • rancor1223
    Ne vůbec mě nezajímá množství in-game bonusů v ME3, protože je ve hře použit systém díky němuž je až směšně snadné všechny tyto in-game bonusy upirátit. Všechny mít jinak nemůžu, musel bych si koupit hru v každého většího prodejce na světě (u ME2 by to bylo cca 4-5 kopií). Tzn, všechny stáhnu, nainstaluju do originálky a budu spokojený. A ne, tyto exkluzivní DLC na 99% (stejně jaku u ME2) nebude možné samostatně zakoupit a nebudou obsaženy v žádném velkém DLC.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit