Přejít na výpis diskuzí
Za předobjednání Mass Effect 3 dostanete pušky a brnění
5.1.2012 | Petr Poláček
96 příspěvků
-
Dostanu k tomu i zbrojní průkaz nebo si ho musím nechat udělat sám?
-
-
Doufej že ho má comandér .... ty ho nepotřebuješ .... *1*
-
-
Teda mě tyhle rádoby "bonusy" spíš vadí, zvlášť když mi hra vrazí do ruky něco co nejde odstranit (třeba bonusové suroviny jen za to že jsem si předobjednal).
Akorát tak to kazí zážitek. Ty začátky, kdy je člověk rád za každý drobek. -
-
Přesně, člověk dostane nejlepší zbroj hned na začátku a už ji nemusí do konce hry měnit ...
-
-
Pochybuji, že by se našel někdo kdo jen kvůli pušce a brnění se rozhodl najednou ME 3 koupit.
Jinak CZ lokalizaci by měl dělat překladatelský tým CCCP Marka Tvrdého, poslední zpráva co jsem četl byla, že se probíhá jednání s týmem překladatelů a distributorem, a že texty ke hře už mají, takže snad to dobře dopadne. -
-
CCCP není jméno týmu. To P na konci znamená Project (dříve Patch) a váže se výhradně k opravě lokalizace Mass Effect 2. Tým jméno vlastně nemá, jelikož se jeho složení velice mění.
-
-
Četl jsem to na webu tak jsem to odtud vzal má chyba. :) No a nějáké informace o tom jednání? Dopadlo dobře, špatně, nebo ještě probíhá?
-
-
-
Uz se alespon vyzvejkli, jestli tam nacpou Origin nebo ne? Jestli jo, tak mne ani cena 0 CZK nepresvedci o koupi.
-
-
Origin pravděpodobně budeš potřebovat jen pro MP, pro SP možná ne.
-
-
kecy Origin bude potreba pro oboje.
-
-
-
proč nedají třeba...skiny do multiplayeru ? když už tam je. Ale berličky do začátku fakt nepotřebuji...
-
Lidi promiňte vůbec to sem nepatří ale zasmějte se se mnou http://z0r.de/L/z0r-de_3714.swf xD dostalo mě to do kolen...
-
-
Super...A proč to dáváš do diskuze k ME3 na foru o hrách? Jistě se najde podobné forum, kde si tyhle blbiny můžeš dát a kochat se reakcema: Božíčku, to je sladký atd...
-
-
Nevím projížděl jsem stránky a dost mě to rozesmálo tak jsem si řekl ať se taky zasmějí a zlepší si náladu jestly tě to urazilo tak se upříííímě omlouvám vaše výsosti... gamer01 to patřilo komu???
-
-
To patřilo Veskoslavovi. Prolejzá fórum a poučuje lidi. Komediant.
-
A já si bláhově myslel, že to má něco společného s ME, příště ať je to alespoň k tématu.
-
-
Ty jsi dobrej deb*l...tebe tu vídám častěji, šašku. Přestaň tady prudit!
-
-
-
skusim sa spytat. Tak som si kupil dva dni spat Mass effect 2 ale jedno mi nejde do tekvice. Vzdy ked idem hackovat tie dvere prepojovanim obvodov tak to nereaguje. Spojim podobne obvody a to sa neotvori. Tak neviem ci je to bug alebo ten co sedi za klavesnicou. dik.
-
Co vám tak strašně vadí na tom Origin. Co je na tom špatné? Prosím seriozní odpověď, protože tomu fakt nerozumím a nevím co to je. Děkuji.
-
-
a pak je tu steam, a to znamena, ze pokud budes chtit hrat hru, musis se prihlasit na svuj ucet (anebo mit aut. login), musis byt pripojenej k netu (i na singl) a pokud mas pomalejsi pc tak ti na pozadi pobezi vubec ne zanedbatelny dalsi proces.. no a za to platis...neber to . Ja jsem to nainstaloval jednou kdyz vysel HL2 - a bylo to male peklo, ano mel jsem pomale pripojeni a ne nejnovejsi pc, ale vubec dostat se dohry bylo hotovy martyrium
-
Taky to nechápu. Nejčastější argumentem je, že nechtějí spyware, ale ten už mají v podobě Steamu nebo internetového prohlížeče a třeba jen fejsbůku a Googlu. Nebo že zabírá paměť - taky dobrá blbost, RAMka dnes nic nestojí a ono to beztakj nic extra nežere. Mě nevadí, kupovat tam nic nehodlá, kupuji jen krabičky, ale vše od EA si tam aktivuji. A že je uživatelsky nepříjemný? Nevyladěný? Možná je to tím, že tam nic nekupuji, ale já ho vidím vždy jen když zapnu BF3, jak problikne na pozadí a hledím si svého...
-
-
A proč by tam museli mít další??? s takovou zachvilku každý vydavetel vydá svůj "Origin" a 7 z osmi jader budeš potřebovat na obsloužení těch stovek naprosto zbytečných programů na pozadí
-
>že nechtějí spyware, ale ten už mají v podobě Steamu
stáhni si apliakci Process Monitor a srovnej si chování Steamu a Originu *3*
-
-
como přečti si podmínky užívání eula se kterýmy musíš souhlasit při instalaci originu odpoví ti to na tvou otázku...
-
-
Jestli napriklad narazis na ruseni uctu, tak to samy je i ve Steamu ;)...
Ony ty 2 sluzby zas tak odlisny nejsou, jen pro vetsinu tg uzivatelu, je EA zlo.. Co se da delat.. -
-
No a není? Síla dobra pozitivně působící na uměleckého ducha vývojářů to teda určitě nebude.
-
-
-
Treba uz to ze ho tam mosim vubec met. Jinak monitoring PC, stale nevyladeny, mala nabidka her za nic moc ceny. Origin sem byl nucen dat kvuly Battlefieldu3 a tim to i konci. Jinak online distribuce me nevadi. Hodne sem si zvyk na Steam a sem sni spokojen(hlavne kvuly slevam)
-
-
nějaký podělaný ingame bonusy jsou mi uplně ukradený. Koupim si to i bez těch "bonusu"
-
Jak t bylo ve dvojce, už si nemůžu vzpomenout, kdo všechno mohl používat pušku? Já myslim že v jedničce akorát voják, ostatní měli OP pistole. Brokovnici měl myslim technik, pokud si to nepletu s Alpha Protokolem a sniperku battlemage...
Co chci říct, nebude teda výbava stejně 90% hráčů k ničemu, pokud nebudou hrát za vojáka? -
-
Davnejsie bol prieskum, ktory ukazal ze drtiva vacsina hrala prave za vojaka, takze zmysel to dava.
-
Od určité fáze hry mohl pušku používat každý...
o battlemagovi jsem v ME neslyšel, ale pokud myslíš Vanguarda, tak brokovnici měl právě on. Sniperku měl Infiltrator.
-