Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hlavně ať vznikne kvalitní CZ lokalizace! To je primární, pro nás čecháčky! Doufám, že to nedostane "exkluzivně" nějaký amatérský tým, který to ještě exkluzivněji bude dělat pro nějakého prodejce. Ona čeština na LA Noire například byla jedna velká fraška, je sice ve většině případů vystižen text, ale často je plný těch nejhrubějších hrubek a navíc ještě přeložen doslovně (tzn. autoři nemají s aj žádné zkušenosti a některé fráze vzbuzují spíš úsměv). To bych u ME3 těžko rozdýchával a zároveň dost přemýšlel, zda si hru vůbec koupit.
    • Pokud je pro mě něco specifického pro "čecháčky" tak je to věčný negativismus. Co kdybys sklapnul a pochopil, že někdo zkrátka angličtinu tolik neovládá. Vzniká i francoužština, španělština, polština a další jazyky, jak bys nazval je? Příště, než něco plácneš radši se zamysli.

Zajímá mě kolik "kosmopolitních" čechů mi dá mínusko.
      • Tvoje reakce postrádá pointu..on napsal že doufá v dobrou češtinu a pohanil češtinu na LA Noire..a teď si přečti to cos napsal ty..blbost..
    • Erien
      Problém je, že sis stáhl tu první verzi překladu, která byla vydána jako beta, pro ty co nechtějí čekat. Někdy kolem 20 prosince měla vyjít další verze, ale ne finální a tehdy se ještě stále na překladu dělalo. Jak je to teď jestli překlad je hotov, nebo se ještě na něm pracuje bohužel nevím.
    • Ozvěte se mi, prosím, na mail da2preklad@centrum.cz - Díky.
  • MrSanta
    Samotné zbraně a další ingame věci by mě k předobjednávce nedonutily. Snad pouze v případě, že Tali by byla dostupná jenom jako DLC pro předobjednávky - to bych předobjednal ihned *1*.
    Dávám přednost bonusům ve stylu soundtrack, nějaká ta knížečka artworků apod. Prostě něco, na co si můžu "šáhnout".
    PS: ME3 mám předobjednané od 14. 12. 2010. Sběratelskou edici.
    • Kdyby to bylo takhle, tedy podobně jako s Dragon Age2 s tím lukostřelcem, byl by to pro mě signál, že tahle hra bude podobně zprzněná a vůbec bych do ní nešel.
    • taky mám předobjednáno už 2 týdny sběratelskou a radši bych teda bral Mirandu než Tali :D
  • Jo jo, lavinový efekt znám. Už teď mi doma v šuplíku leží asi 10 nových, nerozbalených her. Ale Mass Effect 3 je jasná jednička a předobjednával jsem už dávno :)
  • Jestli budou ty bonusy k CE verzi ME2 stejně hnusné jako Collector's zbraně a brnění ve dvojce, tak to ať si je pěkně prosím nechají.
  • tento system DLC je absolutne debilny. Od zaciatku mate v inventari mega silne veci takze jedna z podstatnych casti RPG hier, teda postupne vylepsovanie equipu, prkaticky odpada.

Je to tahak na debilkov, normalneho cloveka to nemoze presvedcit. Tie veci by mal mat v hre kazdy, ale s tym ze sa k nim dostane postupne.

Toto su uplne dementne marketingove postupy ludi ktori nemaju ziaden vztah k hram, iba k peniazom.
  • Já mám poměrně jasno, ME3 si přeobjednávám, nicméně ne kvůli těmhle hodně chabým bonusům. Kdyby k tomu bylo DLC s novou postavou nebo balíkem misí, nebo nějaký obří plakát... ale tohle je úplně mimo. Za chvíli hraní stejně získáš lepší vybavení, než ti tady dají, takže nevidím důvod, proč si myslí, že na toho někoho nalákají.
    • K N7 edici je bonusů hromada (exkluzivní postava, mise, artworky...)
  • ME3 mám už dva mesiace predobjednaný a tieto bonusy mňa osobne iba potešia, ale nepresvedčia k predobjednávke.
  • Řádně se obrníme proti nezdarům a v případě, že ve hře přesto neuspějeme, jednoduše zmáčkneme spoušť! Jak důmyslné... *4*
    • Tak tohle jsem nepochopil *9*
      • Trollovi se pravděpodobně vymstila jeho urputná snaha být v každém příspěvku až legračně intošský.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit