Novější Starší

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • nekoupím, vyhozený prachy..
  • No a nevybreceli jste si gta5?A co takovi Demons souls,nebo Dark souls?A kdyz vam to prevedou na pc v originale,tak jeste fnukate,ze to nema ultra futra detaily atd,vyvojari mysleli ze tu hru chcete kvuli hratelnosti,a ne kvuli grafice!Na konzolich nemame cas se prehrabovat v menu,na konzolich se hraje kamo!
  • Konzole tu byli prvni,jako herni stroj!A co herni automaty na mince,ty taky brzni hry na pc?vzdyt,se na ne dela jako prvni Tekken 7!
  • Chim
    Čárky ve větě jste ve škole ještě neprobírali, že?
  • Jack1947
    Je jedou normálně ... achjo fakt nechápu jak si někdo může myslet že jsou konzole pozadu v pirátění sice se čeká na hack dlouho ale čkání stojí za to no.
  • i na PSone třeba GT a dohadování děcek ohledně že první je grafika je konec rozhovoru doufám že nejsem sám co řekne že hlavní je hratelnost prostě zábava a že tady nějaké tupé děcko machruje že na pc mu hra jede tak že to konzole nezvládne tak to je snad jedno *5* *5*
  • konzole nemusí porážet pc to já neřeším já na hru nečekám aspon na tu co chci hrát možná je nejlepší když má člověk doma jak pc tak ps4 tak nintendo pak reakce jsou zbytečné a kdo má doma jen třeba i ps2 tak je to taky hráč a často hrám i dnes na ps2 ty nej zívodní hry třeba TT Superbikes *3*
  • RazorProduction
    Vies kedy konzole porazi PC ? az se znej stane PC.
  • To je ale sranda jak tu píší hráči na nejlepších strojích do kanceláře že po roce a půl jak je hra drahá že počkají a koupí později a stejně ji časem ukradnou a my ostatní na konzolích už dávno hrajeme máme odehráno a bavíme se a firma už má jasno do dalšího dílu že na ps4 a xbox vydělá ranec tohle bude pro vás možná poslední díl pcmachři na nej strojích co jen čekají na hru a celou dobu nadávaj na konzole co je to za slabej krám demence tak jen čekejte a spoustu dalších her ani nebude na pc *3*
  • na xbox360 jo ale ps3 nebyla prolomena přece? a pokud byl online na xboxu tak konec učtu?
  • to bola reakcia na seen
  • A ked chces byt este inteligentnejsi a ovladat pravopis, nastahuj sa do maleho bytu japonskeho typu *1* Az podrasties, ucitel/ka na prirodovede ti vysvetli, ze chybajuce vrodene veci ako napr. inteligenciu handheldom nejde nahradit *1*
  • v Japonsku je najvyssia prevaha konzol a handheldov pred PC...a ako vsetci vieme Japonci su najintligentnejsi narod na svete...takze ak chcete aj vy byt inteligentny tak si kupte konzolu odpurucam WiiU alebo PS4... ale mate aj iu moznost mozte nadalej zostat PC konzervami a marnit svoj cas v diskusiach namiesti hrania
  • del0
    Prej bezdůvodně. To je vtipálek...
  • Tak už i Rockstar dává permanentní cheat do hry jako bonus, v tomhle případě sice jen prachy, ale i tak. To je dost smutný.

Nu což, koupím po vydání.
  • CrocoRay
    Tak pokud se kámoši a tvoje holka jenom dívali, tak ten rozdíl nepoznají. Ten je spíše cítit při ovládání, ale mně osobně těch 30 fps stačí a nemám při hraní žádné problémy. I když záleží od hry a v multiplayeru je lepší více.
  • CrocoRay
    Neřekl jsem, že neznám nikoho z PC hráčů, který stahuje warez z netu. Ale jestli tě to uklidní, tak jich znám asi stejně jako těch konzolových warezáků. Já nechci přecházet do detailů, jen jsem zmínil, že ta volba stahovat hry nelegálně je u jak na PC tak i na konzolích. Ale komické je, že osobně v mém okolí neznám žádného konzolistu, který si hry kupuje a všichni stahují. Tím to ale neobracím na globální statistiku a rozhodně netvrdím, že na PC se warezuje méně.
  • Jack1947
    No jo, PC tady bylo vlastně dříve konzole aspon ty skutečné ty dnešní tzv. ty tu nejsou tk dlouho, na pc se prostě vymysleli cracky a jiné daleko rychleji, je to svým způsobem mnohem přístupnější platforma...

Prostě by se dali vést dlouhé diskuze proč se na pc pirátí více a hlavně déle.
  • Nevim cim to je!Fakt nekecam,nikdo u hry in famous second son rozdil mezi 60fps a 30fps lock rozdil nepoznal!Akorat pri 60fps byl ps4 trosku hlucnejsi,jinak k tomu ze ps4 je pc,otom silne pochybuji,a jako dukaz,vleste na sony.cz na specifikace ps4 jsou trosku pravdivejsi,jak jsem rikal,od procesoru,az grficke jadro,po ram typu gddr5,je zakazkova vyroba,jen ten procesor je jaguar ale upraveny podle potrebam sony!Je to cerne na bilem!zdar
  • Jo,jo,notebook z okay elektra za 12tis!Vime vime.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
Novější Starší