Přejít na výpis diskuzí
Za vybraných 64 milionů dolarů přidají tvůrci do Star Citizen domácí mazlíčky
28.11.2014 | Adam Homola
195 příspěvků
-
pardon, kecám. Nie 6.00, ale 9.00 zajtra. Proste každých 6 hodín, aby pokryli všetky časové pásma.
-
No ak bol predaj o 21.00, tak určite bude ešte o 3.00 a 6.00. Spolu s Javelinom za 2500$ *4*
-
vydani? *14* *2*
-
Elite se mi líbí především pro ten krásný warpový skok. Ještě jsem ho nekoupil a váhám zda vůbec. Ale stejně mám teď k dohrání takových her, že netřeba pospíchat. Takže ti asi své zkušenosti s ovládáním nesdělím. SC hraju zatím jen s myškou. Naprd. Už si brousím zuby na X-55 případně Warthog, ale je toho nějak moc. Mám v merku čtyři zásadní kusy HW. Oculus, Virtualizer, Delta 6 pušku a heptickou vestu. Taky uvažuju nad pohyblivým kokpitem, ale ten je kapku dražší a možná si ho radši postavím.
-
Jen doplním. Vývoj SC probíhá v etapách. Obsah a mechaniky budou přibývat postupně třeba jako u her typu WoW. To znamená - solidní základ někde v horizontu 1-2 roky. Následně nabalování obsahu přesně dle stretch goal listu. Podotýkám, že stále a pouze jen za tolik peněz kolik jsem do toho dal na začátku. SP kampaň má mít 50 hodin. Dnes nemá nad 20h snad žádná AAA hra za 1200 Kč. Už tohle mi stačí ke štěstí. A to i v případě, že by tam těch misí bylo kjen 20 a zbytek by přilévali postupně. *3*
-
Sakra to je rychlost pred 15 minutama to tam jeste bylo :)
-
Časem možná bude. Ale chce to hlídat.
-
To je dobrý, to neřeš. Jak to tu čtu, nevychodila polovina lidí ještě ani základku :o) Oni nejspíš myslí, že když přibude stretch goal, vydání hry se posune až do chvíle kdy bude tento cíl naplněn :o) Takový deadline na gumičce, která nikde nekončí. *1*
-
Nevíte jestli ta verze za 20 USD bude ještě k dispozici? Momentálně je "vyprodáno"
-
A to rikas komu ? nam co mame uz 40-60 dolaru pred 2 lety a nic vic ? nebo tem amikum a UK ? to musis psat nekam jinam chlapeckuuu :)
-
TVL cim vic penez se do toho nalije,tim dyl bude trvat vyvoj samotne hry *7*
-
Já mám na to jiný názor. Tady se nenaváží konzolisté do PC a ani naopak to tak neni. V obou táborech jsou jenom lidi. No a co člověk to unikát. Jsou jen dvě možné skupiny: Buď jsi anebo nejsi pako. O zařazení do té správné skupiny se každý zaslouží sám. *3*
-
Autorovi clanku v nekterych vetach vypadava predmet ci spojka.
-
Covece to elite to ovladani me sklamalo jde blbe tocit musis furt jen Y a X osy i na X-55.Asi me to fakt nebude bavit z hlediska hrani spise ten pruzkum, ten mi vyhovuje jako astronomovy. Jinak je super kdyz znas perfetkne hvezdnou oblohu videt ty hvezdy a souhvezdi ktere znam, ve hre, a doletet si k nim :) Se tesim na Europu a Titan a Betelguese :)
-
Hmm, no nevadí, do té doby budu poletovat mezi šutrama v AC. S Voice Attackem to nemá chybu *14* *15*
-
FPS někdy koncem jari nebo v létě ;)
-
No, prima. *1* Jsem zvědav, s čím se vytasí na Vánoce. Už jsem zapomněl na kdy slíbili ochutbávku FPS.
-
Taky si myslim že to bude největší zklamaní v herní historii. Ta hra je už tak brutálně přehypovaná že od toho každej bude čekat nemožné.
-
Musis pockat prave si cuca palec ;) Jinak do nedele to mame doma uz 63 800 000.Ted v 9 to zase neco hodi.
-
Ty jsi v něm něco dělal? Pouč člověka který s ním pracuje *1*