Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Souhlas diky ;) ale troly radobyodborniky neodradis.;) ze hnisavec.Bude to nejaky teenager. *1*
  • Nemohu jinak než... se zeptat, zda je tu někdo z Vás herní vývojář, 3D grafik anebo alespoň grafik. A nemyslím joudy, kteří si doma pustili Maxe a šudlí si jednu statickou scénu půl roku nebo se mazlí s fotkou své přítelky v PS. Nemluvím ani o lidech, co dělají v reklamce loga a sázejí letáky.Vážení, vězte, že rozsah SC je obrovský. Vývoj sleduju od začátku. Každý díl 10 for Chairman, každý díl Wingman,s Hangar a každý díl Around the verse. Kdo neví co ty tři názvy znamenají, nemá nárok se tu jakkoli vyjadřovat. Od počátku ArenaCommanderu je zde jasný a viditelný pokrok, který člověk, který neupdutuje alespoň každý druhý release, nemůže pochopit. Pokud sledujete výše zmíněné týdení pořady, víte, že tým SC čítá stovky lidi. Navíc nejde o žádná ořezávátka. Koncepty a návrhy od lidí, kteří stáli nejen za úspěšnými hrami, ale třeba i za filmy jako StarWars, StarTrek, BS Galactica a jiné. Skladatelé filmové hudby, scénáristi a spisovatelé. Naopak mně překvapuje kolik práce se za ty cca dva roky udělalo. Tým SC je ve skvělé kondici. Mají úžasné nápady a dokáží je realizovat. Kdosi tu měl poznámku, že SC vyjde dávno po No Man Sky, kde bude možno přistát na každé planětě. Už před čtyřmi měsíci prohlásil Roberts, že půjdou tou samou cestou, jen né hned v první verzi hry. Je to pochopitelné. Rozsah SC je nyní mnohonásobně větší než se počítalo. V původní kampani slíbili první SC cca po třech letech. Není možné zvýšit 10x nároky a dodržet ten samý termín. Roberts přislíbil postupné doplňování a vylepšování obsahu. Ano v první iteraci bude SC minimálně takový jak slíbili. Pak by měli přibývat další věci co pár měsíců. Vývoj je nyní plánován na deset let. Ale jen těžko tu neinformovaným vysvětlím, že hru uvidíme mnohem dřív než za deset let. Základem každé hry je fungující jádro. Celý systém od ekonomiky, přes AI, fyziku, vnitřní logiku se musí odladit do takové úrovně aby celek působil konzistentně a robustně. Pak můžete přidávat co chcete. Výroba dalšího obsahu už je pak pouze rutina, která jde víceméně mechanicky a poměrně rychle. Jak říkám Roberts Space Industries odvádějí neuvěřitelnou práci, kterou je sakra vidět. Těch 35 USD nebudu litovat nikdy.
  • Hnisavec
    je jasná prečo skoro nikto nepoužíva CryEngine...urobiť v ňom hru trvá minimálne 5 rokov - neznámo kedy...viď Kingdom Come a Star Citizen
  • Moje hodnotenie vyplíva z testovania aktuálnej verzie a ja som spokojný.
    Letový model odpovedá predstavám, zameriavací systém je zábavný a letový model každej lode je jedinečný, takže sa treba učiť každú loď zvlášť.

To je vlastne základ celej hry, ktorý už funguje, uvidíme ako dopadne FPS na vlastnú kožu.

Pre info ešte pridám mesiac starý odkaz 50 lodí a ich statusu podľa vývoja:
    https://robertsspaceindustries.com/comm-link/transmission/14244-How-Ideas-Take-Flight-The-Star-Citizen-Ship-Pipeline
  • O tom se bude rokovat i po vydání hry *1*
  • Milion bugov? Som myslel že podla peciek ako je Watch dogs, GTA 5 či Assasins creed je to bežná vec *1*

Ale na druhú stranu Arena Commander je zabugovaný a opravujú to pred vydaním a možem ho aj hrať.
    Nie ako dnešné plné hry, ktoré si kúpim po oficiálnom vydaní a ešte musím čakať na patch, aby som to vobec spustil či mohol slušne hrať *16*
  • walltar
    No možná jsem mimo ... Ale které herní studio toho po cca roce a půl (ano zorganizování studia, když začínáš v 5 lidech něco zabere) toho ukáže víc? Mě ten vývoj připadá dost rychlý ... máme hratelnou část, další dvě hratelné části nám ukázali a u SQ42 (to je ta kampaň) whiteboxují desátou misi z deseti, které mají vyjít jako první.

Ale asi budu jediný, který neočekává kompletně hratelnou hru s hodně předělaným enginem za rok a půl vývoje.

Se podívej na Elite ... Ti pracovali na hře přibližně od doby kdy začal Chris zařizovat studio (Engine zpracovávali už před KS) a co vytvořili? Totálně procedurálně generované všechno. Mají cca 10lodí, které se v žádném případě neblíží tomu co můžeš vidět v SC. Vlastně všechny assety co udělali ručně se neblíží ani tomu co máme v Hangar modulu.

A lítání ve vesmíru je prakticky skákání z jedný mapy do druhý... Prostě pořádnou hru za rok neuděláš. To není možný. A původní itinerář SC byl o tom, že se vypustí něco co vydělá další peníze. A pokud by hra vybrala minimum, tak ani neměla multiplayer. Tak je jasné, že když už ty peníze má, tak totálně překopal celej rozvrh vydávání.

Ale já vím ... jsem jen další fanboy.
  • Tak co? Uz jste se dohodli na tom jestli bude Star Citizen dobra nebo spatna hra?
  • jj, loadingy su fakt dlhé, ale lagy teda nemám. Na to že mi to občas nestíha PC sa vyhovárať nemožem, ale lagy naozaj nemám.
  • Paul_cz
    No povíme si to příští rok, osobně mi skepticismus přijde trochu mimo mísu v tomto případě. Kdyby to dělal nějakej velkej publisher tak neřeknu, ale když si to dělá Roberts sám spolu s 260ti lidmi a nikdo postaven výše mu do toho nekecá, a ty lidi co mají v týmu jsou extrémně talentovaní a engine co mají je taky vynikající, a když vydávají neustále články, videa, hratelné updates..no spousta velkých firem by se od nich měla učit (Ahoj Ubi/EA/Actard).
  • :) Vrchní Inkvizitor řádu stoupenců velitele perutě si to ujít nenechal .... Ne ,já opravdu arénu neberu jako vzorek který může mluvit za celou hru . Na to jak dlouho je hra ve vývoji jsou to jen průměrné drobky z toho co slibují .. Čekám že herní kampaň se odloží až po další podpůrné Kickstarterové kampani ;)
  • Pokud ji kdy dokončí ..... jinak fakt , že Loose Cannon měl hodně našlápnuto vypálit rybník Rockstarům s GTA 3 .... škoda toho jak to dopadlo .
  • Paul_cz
    Hrát se to nedá? Arena Commander neexistuje nebo co? A je snad jasný že když je hra ve vývoji tak se samozřejmě celá hrát ještě nedá. Příští rok vyjde první část singleplayer kampaně, pak se taky nebude moci hrát, viď ?
  • Ano to je tvuj nazor.Ale komunita ma jiny.bez hrat tetris ok .
  • 1: nemuzes posuzovat podle vybranyh penez? Tak to potrebujes cvokare. *1*
    2: jo film nebyl nic moc souhlas.s rozpoctem 35 mega tusim to ale asi jinak nemohlo dopadnout.Me se take nelibily ty rotacaky na migu21 ;)
  • No takhle to ale zatím vypadá , hra se hrát nedá , ale už slibuje virtuálního mazlíčka ... jako promiň ale moje důvěra ve zdárný vývoj Star Citizena byla nahlodána už před tím a co pak si mám myslet , když při dalším žebrání zveření takovou marginálnost ( na kterou ovšem zhusta slyší pubescenti ...)

Holt některým hráčům by slušela kápě a kříž v ruce víc , než ostatním ...
  • walltar
    Tak to zase o něm říká, že není nejlepší režisér. Já mluvil o jeho produkční činnosti... Lord of War, kde dělal právě producenta vůbec špatný nebyl. Nebo Lucky Number Slevin,
  • Star Duke : Forever Citizen
  • No konecne dalsi odbornik ;))
  • To jestli je Ch.Roberts slušný manager nelze soudit podle toho že Star citizen vybral x/y milionů - Když nabídneš pohár čisté vody bloudícímu po poušti , také ti slíbí hory doly , jen aby se už napil .;)

No a to že i díky Wing Commanderu úzce koketoval s filmaři je stará známá . Stejně jako to , že Wing Commander film byl slušný propadák (Na který jsem šel do kina a za břicho se při několika scénách popadal už tehdy - tah motorů nekorespondoval s pohybem stíhačky , pak hlubinné nálože atd ) ... (IMDb Ratings: 4,1/10 from 13 471 users Metascore: 21/100 )

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit