Přejít na výpis diskuzí
Za vybraných 64 milionů dolarů přidají tvůrci do Star Citizen domácí mazlíčky
28.11.2014 | Adam Homola
195 příspěvků
-
hra vyjde nekdy kolem roku 2025 a pak ješte 5 let budou vychazet patche protože tam bude milion bugu, tak snad jednou vaše deti si to zahraji v pohode
-
Zrejme zavist trolovani neduvera v cokoliv pozitivniho demence povaha atd.. ;))
-
A tak co? Je hezké, že i PCčkáři si projednou vyzkouší, jaké to je, když se jim sleze do diskuzí opačný tábor... *1*
-
Já pořád nevím, nad čím se někteří rozčilujou? Nelíbí, nepříspívám, nekupuju. Pořád děláte, jak bych těch 64 mega bylo z vašich kapec. Já si pěkně počkám, až ta hra bude hotová.
-
Jj konecne nekdo kdo se vyzna a neplaca blbosti;) mas bod.
-
Článek o mazlíčcích vyjde, ale článek o najmutí geniálního Tonyho Zurovce, autora Crusader No Remorse/Regret a zkurveným Microsoftem zrušeného nadčasového Loose Cannonu, ten už tu nevyjde. Ani když spolu Zurovec a Roberts udělali naprosto fantastický rozhovor plný šťavnatých informací:
https://www.youtube.com/watch?v=8dL3nrrj2ZA
Roberts má v týmu úžasné lidi, nepochybuju že Star Citizen bude pecka jaká se bude hrát roky. -
No man's Sky bude i na PC ... Celkem se na něj těším. Imho vypadá hodně zajímavě.
Otázka je jestli zvládnou procedurální generování líp, než tvůrci Elite. To co zatím ukázali vypadá hodně zajímavě.
Akorát nechápu proč bych se měl přestávat smát. Já se ani smát nezačal. Osobně Jsem jen rád, když hra výjde na co nejvíc platforem. Konzoli nemám hlavně protože mám PC a jeden herní systém mě stačí, ale nemám nějak potřebu prokazovat svou nadřazenost. Já si osobně myslím, že jsme všichni hráči a je kravina se mezi sebou hádat o tom kdo má největšího pindíka. Každý má rád něco jiného a je jen pro dobro všech aby se hry objevili na co nejvíc platformách. -
Derek... BC byla náhodou geniální hra akorát většina nepochopila, že jde o absurdní drama odehrávajici se na diskusních fórech a pokus o přistání na rotojuci planete bez naprogramování tření a odporu vzduchu má pouze adekvátne motivovat k "Dětem kicking" na fóru...
-
To mu nevysvetlis nema to cenu ;) pochop pokud tu nekdo troluje a nebo pise blbosti tak ikdyz jim das odkaz na vse co je dostupne info tak se na to stejne nepodivaji.Takze vysvetluj cloveku co to je treba IFCS .RCS. nebo CMG v letovem modelu .. nema to smysl .;)
-
Tak Roberts není jen vývojář ... Pracoval jako producent na několika celkem velkých filmových projektech což je celkem management.
-
No mne to zatial nevadi ja som do hry prispel uz pred dvoma rokmi 2/2013 a uz vtedy som cakal ze hra bude najskor o 3-4ri roky cize su zatial v termine tak nechapem co by mi malo vadit?
Pozri ak ti chyba len vesmirny simulator tak mas ine moznosti seria X, Elite alebo Starconflict pripadne EVE online aj ked ta nie je simulator ani arkadovy ;) -
No ale evidentne je CR zkusenej manager protoze vybral zatim tolik coz ;) vubec nevis kdo to je atd..
-
Smutne ze cehur nepozna Ondreja Sekoru a jeho brouka Truhlika/pytlika
-
Co je na nem genialniho ja v tom vidim preskinovany Minecraft
-
PCkari sa dosmeju ked nam na PS4 vyjde genialny No Man Sky s moznostou pristat na kazdej planete a o 5 rokov skor ako trapny Star Citizen
-
Star Daikatana Citizen
-
Nevím jak na současné konzole ,které jsou svým obsahem jen předobrazem budoucího PC trhu , ale se simulátory obecně je to na konzolích hodně špatné . Na druhé straně , na staré konzole vyšel minimálně G-Police , který tak nějak definoval požadavky na simulátorové standardy u konzolových hráčů (viz nekonečné letecké arkády) .
Ale ten Kickstarter by u konzol stál za zvážení ... jestlipak by vybraná částka rostla geometrickou řadou ;) -
To ale vubec nic neznamena. Ona totiz spousta lidi, ktery povazujes za spickovy vyvojare, jsou zaroven naprosto neschopni manageri. Jinak receno, pokud jim nekdo neslape na krk, jsou schopni vyvijet 10let a pak to cele zacit predelavat, protoze se jim to nezda.
A takovych megalomanu, ktery naslibujou, rozdelaj a utecou od toho je pomerne dost. Pritom vyvoj tohodle zatim presne kopiruje prave megalomanske prusery - odklady, odklady odkladu, samo vzdy vyhradne kvuli tomu, ze "to vylepsime/predelame/..." a kdyz uz neco pustej ven, je to ve stavu, ze to ani nezkusili spustit. -
však nemluvím o Kickstarteru, ale o vesmírných hrách na konzole obecně, moc jich tedy opravdu není
-
nemáš pravdu, Roberts (narozdíl od Dereka) má za sebou kariéru plnou velice úspěšných, (ne li přímo legendárníc) titulů, jako Wing Commandery či Starlancer a Freelancer, jestli někdo ví, jak udělat dobrou vesmírnou hru, je to tenhle chlap