Přejít na výpis diskuzí
Za vybraných 64 milionů dolarů přidají tvůrci do Star Citizen domácí mazlíčky
28.11.2014 | Adam Homola
195 příspěvků
-
Přečetl jsem si nadpis třikrát , a dokonce i po zpátku ale obsah zůstává stejný - Jako by z Blesku vypadl ;) (Safra a neměň celý obsah reakce , páč to pak nedává moc smysl )
-
waltar ma jenom jednoho kamose, oculuse
-
Myslíš si , že by konzolisté ochotně přispívali na hru , kterou by potom Sony potažmo Microsoft normálně distribuoval ? No za pokus by to stálo ;)
-
;) no samozrejme je to jeho kostlivec ve skrini a CR je uplne stejnej mas pravdu jak jinak ;)))
-
Za vybraných 64 milionů dolarů přidají tvůrci do Star Citizen domácí mazlíčky .... nadpis jako noha :DDDD
Na to abych se začal abonentům nenažraného Star Citizenu smát mi stačí jedno jméno - Derek Smart .
(Taky nevěděl kdy s megalomanií přestat a to co z něj časem lezlo , jako by Robertsovi ze skříně vypadlo . ) -
vesmírné simulátory na konzole jsou docela velká díra na trhu, divim se že po tom ještě někdo neskočil
-
No ja od toho taky vic necekam, nez si hodinku zalitat takhle vecer...A zatim nemam problem s tim najit bojiste, protoze me interdictujou piratez, cemuz neuhejbam a pak si to s nima vyridim, cili bitek je dosti, mining me taky docela bavi. No a kdyz to hrajes s kamosema dostava to taky uplne jinej rozmer.
-
No já potom co jsem zkusit Elite, tak souhlasím ... Je opravdu nudná jako pravý vesmír. Totálně sterilní a když si viděl jeden systém, viděl si už všechny. Jako na to abych si večer na hodinku zalítal a zastřílel je to super, ale cokoliv jiného tam nemá cenu dělat. Osobně jsem od ní čekal trochu víc.
A ten clusterfuck, co tam nazývají vesmírnou mapou mě vážně rozčiluje. Je úžasné, že člověk má miliardy hvězd, ale nejde se v tom vůbec vyznat. Když někam cestuješ pořád jen zapínáš mapu aby ses podíval kam vlastně letíš, protože se to menuje KV-9548 nebo LP-4587.
A když nakonec objevíš nový systém a zjistíš že tenhle systém vypadá úplně stejně jako všechny olstatní, tak se na to vysereš a jdeš si radši někam zabojovat (pokud se ti podaří na mapě s miliardou systémů najít nějaké bojiště). -
To se mi líbí, jak se ti konzolisti vždyck slezou pod články o SC a začnou uraženě trolit *1* Jo, závist je mrcha *15*
-
Jdekamo ame to bich ty asy nedosal visvetlytg;:d#s*kklkcsss
-
Vůbec nevím ... ale řekl, bych že to je jen chyba. Když tam máš Arena commander Pass, musí tam být I hangár i když není napsaný.
-
u tohoto packu jaksi nejni zminka o hangaru, znamena to, ze se na lod nemuzu podivat?
-
Ambivalentni pocit jako pes s karamelou v hube ;) 20 babek mi neprijde moc, ale s petama me dost nasrali a kdyz jsem videl tu virivku a obraz od Picassa na stene...Puvodne jsem tomuhle veril daleko vic, nez Brabacovi s Elite, nyni zastavam nazor, ze Elite je pravej vesmirnej simulator a tohle bude sraczka pro masy, ani za tech 20$ do toho ASI nejdu ;)
-
Co?
-
Joj jak nekdo mohl vibrat tolik love? to jako jde takhle vibirat love po internetu a luda to jako posylaji a pak jim staci dat nejaku hru a nikdo vas nezaluje za podvod?
-
lol - nebo stretchgoal na hotovou hru, co?
-
Já bych uvítal stretchgoal na nahrávací časy Arena Commanderu a lagy, které se objevují v jednotlivých soubojích. Zatím nic takového jsem neviděl.|:(
-
moje teorie je ze jsi dementni
-
co napsal ? ja te maďarské hatlanine vubec nerozumim
-
Blablabla, jsem Veskoslav a blablabla. Všude jsem byl, všemu rozumím a všude melu hovínka.