Přejít na výpis diskuzí
Za zrušení DRM u Xboxu děkujte Sony, říká Cliff Bleszinski
20.6.2013 | Ladislav Loukota
155 příspěvků
-
Vývojaři a vydavatelé pořad řvou že si jejich hry nikdo nekupuje, maji delat takove hry ktere za to stoji a clovek si jich bude proste vazit a radsi si koupí nové origo nez bazar, viz treba moje oblibene hry jako MGS, Half-life, The Last of Us atd....... bazar koupím ale jen hru po ktere jen tak netouzim a nechce se me za to utracet tak nekrestansky prachy kdyz to za 8 hodin dohraju a nema to pro me dalsi hodnotu a ani znovuhratelnost.... nad timhle by se meli zamyslet a nehazet to jen na to ze za to muzou obchody. Muzou si za to sami, nemaji vydavat srajdy jako COD a podobne....
-
to myslis vazne alebo si len fanusik sony? :)
ja osobne som neni konzolista ale nechapem preco tak vsetcia oslavuju? Jasne ze je super ze tieto DRM srakory sa obmedzia ale vazne cakate ze to tak bude forever? Ved sony (a asi nie len im) lezia v zaludky napr bazarovky. Vid rozne online passy atd.
Podla mna to cele moze byt akurat tak dobre PR. Teraz oveckam narozpravaju ze ziadne DRM nebude a par mesiacov po tom ako vyjdu obe konzoly pride daky updejt a ejhla, permanent internet connection mandatory a ine vychytavky mozu byt kludne naservirovane zakaznikom :)
A ked sa SONY s M$ dohodnu tak to spravia pekne naraz a ludia maju smolu. -
Steam mam celkem rád, ale s tou glorifikací slev bych to nepřeháněl. Já osobně upřednostňuju nákup u třetích stran, např. u GMG, kde je spousta zajímavejch akcí i na novinky (nebo předobjednávky) a navíc je tam cena u naprostý většiny titulů účtovaná v $, což sráží výslednou cenu prodávanýho zboří o další cca pětinu níž...
-
Leda ve tvých mokrých snech
-
Přesně tak. A to hlavně v našich podmínkách, kde nový hry na Steamu sou směšně předražený. V kamennejch obchodech se dá hra obvykle koupit o 15 - 25% levněji.
Já na Steamu nakoupil už hodně her, ale všechno pouze během akčních výprodejů. -
Too late suckazzz...
-
Playstation 4 FTW *1*
-
Jj 90% lidí si přeci přepojuje svoje stolní PC k televizi když si chce něco zahrát, ideálně když ho musí ještě nosit z místnosti do místnosti.
-
Mě se spíš zdá, že hystericky reaguješ na někoho, kdo si dovolil tvrdit, cituji, že "konzole nemajì špatnou grafiku". Což prostě nemajì no. Nikdo se o žádné špičce nikde nezmiňuje. I když s TLoU by klidně mohl, ta hra je je hezčí než 80% produkce napříč platformami a to jsem ještě hodně shovivavý.
-
no vidíš a přesto všechny hry s tou nejlepší grafikou jsou levnější než hry na konzole *1*
-
prozradim ti tajemstvi dneska kazde PC pripojis k TV a navic to rovnou vse pojede ve full HD pekne 1920x1080 60Hz a ne prevzorkovanych 720 *3* sotva 25framu
-
jistě. A taky je bezvadný, že si neplatil ani korunu za hry vid? Nebo ano?
-
Sila Steamu tkvi hlavne v tom ze si muzes koupit hry i s 90% slevou a co chvili tam mas nejake vyprodeje. Bez toho by vetsina lidi zustala u kameneho obchodu.
-
123: taky že je. Koukal jsi se alespoň na youtube, jak vypadá při hraní??? Je to skvělá hra se skvělou grafikou *3*
-
promin, ale tak trochu ma pravdu. "vokalni" cliffsky me opravdu dostal :). to je prosim neprelozena anglictina :P. a to ignoruju ten infinitiv kousek potom, kde nema co delat.
-
můžou, ale nikdo se nehlásí *2*
-
Á pán je kromaňonec ... *1*
-
No, ale ty realistický hry si žádaj pořádnou investici, pochybuju, že by potom hry na PC stály 700-1000 kč v den vydání ;)
-
Pockej to je jako nake pravidlo ze u stolu se musi drepet na zidli? Osobne mam pohodlne polohovatelne kancelarse kreslo. A tak to bude mit vetsina lidi nebo myslis ze by je bavilo drepet na drevene zidli x hodin?
-