Přejít na výpis diskuzí
Za zrušení DRM u Xboxu děkujte Sony, říká Cliff Bleszinski
20.6.2013 | Ladislav Loukota
155 příspěvků
-
Koupim hru, hraju ji, prodam hru.
Uz ji nehraju a hraje ji nekdo jinej.
Zatez na zazemi se rovna stale jedna kopie.
Tak bylo, je a bude. Navic diky bazarum jsem potkal i spoustu novych serii a nejednu hru si nasledne koupil digitalne (pro sichr).
Takze chci vysvetlit ten negativni dopad na prumysl a na chudaky vyvojare. -
jojo...sedreni, hlady zmirajici vyvojari, realita dnesnich temnych casu
-
To se dá udělat, prokud velké procento hráčů aktivně vyhledává hry (jako lidi, kteří hrajou indie hry). Ale zdá se mě, že veliká část herní populace je v tomhle směru pasivní a kupuje hry právě podle reklam a hodnocení v časopisech ... a ty je potřeba zaplatit.
Pokud něco kravaťák ví, tak jak ochránit svoje investice ... a investice do reklamy v trhu, kde je dost pasivních zákazníků se nejenom vrátí, ale zhodnotí se.
Jinak oni si za to trošku můžou vývojáři sami ... nechali se koupit od velkých studií a producentů tak si nemůžou stěžovat, že mají malé procenta z vývoje ... sou jenom zaměstnanci. A žádný zaměstnanec ještě ze zaměstnání nezbohatl. -
Kdyby radsi zrusili ty herni krabicky a soustredili se na poradnej vyvoj her tak uz na PC hrajem skoro realisticky hry *15* *15*
-
To je jak kdyby se automobilka rozčilovala, že chce prachy z každýho prodanýho auta a chtěla zrušit bazary. Když si koupim hru, tak si chci koupit hru a ne nějakou podělanou licenci
-
Je to hnus velebnosti
-
Sou to prostě IDIOTI. Chtěli si mastit kapsy a vy*ebávat s hráčema.
-
to si piš, za takovej přístup si zasloužej pořadnej náklad od sony v prodejnosti.
A ještě máme děkovat sony za to že přišli s fair nabídkou pro hráče... *11* -
No páni zjistěj že se stejně PS4 bude zase prodávat lip a vic ,tak že to moc nepoůže.Já raději zustanu u PC.
-
""I want *developers* who worked their asses off to see money on every copy of their game that is sold instead of Gamestop. Fuck me, right?""
Vždyť to furt říkám. -
To je divný, že to otočili, když je naprosto každej f*ckoval:D. A prej naslouchají hráčům:D.. Kdyby je Sony totálně nesetřela, tak by to tam nechali.
-
"Bleszinski dále vykresluje černé scénáře o blížícím se raketovém nárůstu placených DLC, multiplayerových poplatků a všeobecných mikrotransakcíJe to dle něj jediný důvod, jak zajistit, že vývojáři nepojdou hlady"
nedavajte 60-70% sumy urcenej na hru na marketing, a chudaci vyvojari "nepojdou hlady" *5* -
fu MS, stejne vas bude nahravat kinect a sledovat :D NO WAY.
-
Ma pravdu. Microsoft mit monopol, tak jsme uplne jinde..
-
A tak mi SONY samozřejmě děkujeme, ale ať nyní říkají co chtějí, moje rozhodnutí už je jasné. Jdu do PS4