Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ferdis2
    Hardcore komunita je v eufórii a pritom sa takmer nič nezmenilo, kedže next gen hry od veľkej trojky (EA, Activision, Ubisoft) budú tak či tak stavané na nutnosti stáleho pripojenia...
  • Zůstávám věrný PC platformě...
  • Máme tu pár milionů naštvaných lidí, ale ještě více potencionálních zákazníků, kteří nové konzole začnou řešit až v den vydání a tam rozhodne reklama :)
  • Dá sa to porovnať aj k iným produktom. Napr. hudobné CD alebo filmy na DVD, BR... Jednoducho keď si niečo kúpiš tak by to malo byť tvoje a mal by si mať právo nakladať s tým ako chceš. Samozrejme okrem šírenia pirátskych kópií.
  • To mluvíš :) Jak spravedlivě? Vydělala jeho hra? Vydělala. Mně přijde naopak dobrý, že se kouká i jinam, na studia, který zanikaj, protože je nežene velká značka a obří marketing.
  • Eda.Frtan
    Ale banán i letadlo si z bazaru nebo druhý ruky koupit můžeš taky :-D
  • taky nechápu proč v tom každej vidí dobro (Sony) vs zlo (MS), je to jen o konkurenci a pokud by tu MS nebyl tak by i Sony mělo DRM
  • Sakra, zrovna o tom píšu :P . Jen pro pořádek, stejný názor, jako mám teď, jsem měl i před vydáním tohohle videa. To aby mě tady zas nějaké nízké entity neobviňovaly z ovcovství.
  • Eda.Frtan
    O chudejch vývojářích mi tu bude vyprávět člověk, co má Lambo LP560 Gallado Spyder a jeho žena taky lambo? Well Fuck you!!
    Jako, většina vývojářů nemá takový chleba, ale kdyby se ty odměny rozdělili spravedlivěji, tak blešák nemá lambo a zbytek se má taky nadstandart... Ale to trochu mluvim už jako komunista.
  • God-of-War
    To sem taky koukal jak blázen:D. To mohl napsat jen blbec. Nechat se vy*akovat celým internetem a pak otočit, protože to bylo v plánu??? *15*
  • walltar
    JJ to říkám ... hráči sou ukazatel, ne však důvod. Nebýt toho, že sony udělala to co udělala tak hráči mohli řvát jak chtěli.
  • Vzdyt ale tohle oznameni znamena, ze to bude vypadat uplne stejne jako za X360 a PS3. Takze ti tvoji hraci doshali toho, ze se to potahne dalsi roky.

Je zajimavy, ze jim rikas spina a pritom konzumujes jejich produkty...
  • Už jsem to vysvětloval několikrát, dokonce snad i tobě konkrétně. Podívej se na to video od TB, má na to podobný názor.
  • To co ty chces je jedna vec, ale to co kupujes ve skutecnosti zase druha :)
  • walltar
    Já sem osobně použité hry nikdy ani neprodával, ani nekupoval takže se mě tyhle aféry kolem nich moc netýkají, ale TB měl na tohle téma celkem zajímavé video. http://www.youtube.com/watch?v=2G_f8YBy39M A celkem s ním i souhlasím ...
  • no jenze tu konkurenci podporili prave ti kteri budou platit - hraci.
    A myslim si ze nikdo neni tak naivni aby nevedel ze neprijit sony stim scim prisla tak MS pojede v tomhle humaci dal.. docela jasny.
  • U clanku o neco nize se muzes docist, ze par lidi si myslelo, ze to byl predem zamysleny trik MS :D:D:D
  • Je úžasné, jak to každý přirovnává k autům. To je jak přirovnávat banán k letadlu.
  • pritom je to myslim si jeden z nejvynosnejsich byznysu soucasnosti tahle spina, sem rad ze se to stalo protoze uz zdimacka v poslednim tazeni x360 a ps3 ze zvrhavala do totalni nechutnoti a nebyt dohodle pokracuje to ve velkym stylu dal.... alespon se hraci konecne mohli ozvat a neco ovlivnit
  • walltar
    On si vážně někdo myslel, že to zrušili, protože se to hráčům nelíbilo ... musím říct, že lidi sou neště najivnější, než jsem myslel. Jediné co donutí firmu jako je MS něco udělat je konkurence a strach z toho, že se jejich porodukt nebude kvůli té konkurenci prodávt. (ono samozřejmě názor zákazníků je ukazatel toho co a jak změnit, ale většinou je proti zájmu firmy.)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit