Přejít na výpis diskuzí
Za zrušení DRM u Xboxu děkujte Sony, říká Cliff Bleszinski
20.6.2013 | Ladislav Loukota
155 příspěvků
-
Za to od tebe jsme se prave ted dovedeli, ze na PS4 se budou hrat hry, dekuji. Takova osveta
-
je to asi to iste ako keby zamestnanec automobilky plakal ze autobazar mu znizuje vyplatu.
-
Současná generace to jistí, at si celý next-gen obě firmy strčí někam, mě stávající generace bohatě stačí a dlouho ještě stačit bude...
-
Já myslím, že sony takovou šílenost nikdy neudělá *4*
-
vsak vas nikdo nenuti konzoli vlastnit,jen prestavam chapat ,proc vubec zatvrzeli pcckari porad musej nahanet triko a rikat pc pc? ja mam pc i ps3 a pujdu do ps4 ,proc? hry je to logicke nebo natom pcckar co konzoli nikdy nevlastnil neco nechape?a jeste jeden podotek ,strasne se me libi jak nekdo vyzdvihne pc a ma hned 20 plusu ,pritom k tematu nerekl zhola nic a jeho odpoved nema zadnou hodnotu,jedine co se clovek dozvedel jak je asi po 1000 000 pc uzasny
-
souhlasím s tebou , ale musím říct , že mě to překvapilo jak otočili , myslel sem že už je snáma ámen . Ale asi si někdo spočital že když to neudělaj tak prodej konzolí by byl 70 : 30 pro SONY tak raději otočili zmr*i . Tak to můžeme čekat příští generaci konzoli jak od sony tak MS s SUPER DRM , a bez online připojení se ani nezapne ( ta konzole)
-
To uz neni vareni ani z vody, to uz pises naproste kraviny, ale jako pokus o trolling bych ti dal znamku tak 2- :P
-
Jasné a pritom obhajuje kartelové dohody a je nasraný,že konkurenčná firma sa nebola ochotná dohodnúť a v normálnom konkurenčnom prostredí navrhla alternatívu pre zákazníkov čo im reštrikcie, ktoré on podporuje nevonia. Vďaka voľnému trhu a kapitalizmu zarobil na to Lambo,ale keď konkurencia ide proti nemu už by ju chcel obmedzovať. Neznášam týchto korporátnych pokrytcov.
-
Hmm...nehrál ty's náhodou Lineage 2? No, nevadí.
Stárne != opotřebovává se. Ale u starých fyzických kopiích ten druhorukový prodej chápu, jinak se to sehnat nedá. Kdybychom tak žili v ideálním světě... :) -
Ja to video videl, ale neshledal jsem tam zadny argument, snad krome toho ze bazarove hry nabizeji prednostne misto novych, coz mi prijde nemoralni.
Takze ne, nevidim tam zadny problem. -
Ale to neni uplne pravda, ten software taky starne po moralni strance. Proto si ho taky muzes odepisovat z dani.
-
Nekoupil sis to kvůli té lesklé placce, ale kvůli tomu, co tvoří ty jedničky a nuly na ní vylisované. To je virtuální produkt, ne fyzický a s tím žádný zákon nepočítá. A hlavně prodávání her (nebo obecně softwaru) nedává smysl. Pro kupujícího není naprosto žádný rozdíl mezi "jetou" kopií a novou (na rozdíl od toho fyzického zboží) kromě ceny.
Ve výsledku je to samozřejmě odebírání svobod, což je špatné, ale stejně tak špatní jsou ti amorální kupující her z druhé ruky, takže v tomhle případě budu vždycky stát za vydavatelem, i když jich většinu nemám rád. -
Hmmm... Je opravdu velmi zajímavé, že Bleszinski něco takovýho z huby vypustí čirou náhodou ve chvíli, kdy MS stáhla p*del s DRM..
-
prumyslova spionaz funguje myslim celkem dobre a podle me MS vedel jeste pred oznamenim ze jejich konzole je horsi nez PS4. Takze mozna musel necim zaujmout i kdyz v negativnim smyslu. Ucel byl udelat se naoko hezcim vuci zakaznikum, vcerejsim prohlasenim. tezko rict jak to bylo, ale fakt je ze hlavni problemy noveho xboxu se netocily kolem toho ze ma slabsi hardware ale kolem sracicek kolem. Ted je otazka v jakem pripade by se xbox prodaval lip, kdyz by hlavni vlna hate byla ohledne hardwaru nebo ted kdyz ustoupily od nejvice proklamovanych chyb.
-
ne, není.
-
To nie. Hry si na seba tiež nezarábajú len predajom fyzických médii. Ale prečo by mi mal vydávateľ odopierať právo alebo obmedzovať v predaji fyzickej kópie ktorú som si zákonne nadobudol?
-
na PS2 + 3 som kupoval aj v bazaroch, a casto som tam nasiel veci, ktore neboli oficialne v predaji na SK/CZ trhoch . Preto bazar jednoznacne podporujem...A uz by som mal konecne aj ja odniest par velkych krabic hier ....
-
Treba jeste zmenit design, ten ma Sony u PS4 taky povedenejsi. MS ma hrace za pokusne kraliky a jen zkousela jak moc si kralicci nechaj s*at na hlavicky.
-
Hudba je pořád stejná a má mnohem, mnohem víc úrovní výdělku. CD jsou jeden z těch menších příjmů. Filmy to samé, jen trochu jiné poměry. Můžeš promítat film na sídlištní panelák, nebo provozovat "hlasitou reprodukci hudby"?
-
Eh, v tom ten rozdíl nebyl :D . Dokonalé přirovnaní není, neb software s časem zraje a přestože je spotřební zboží (zvlášť ty hry), tak se dá používat pořád znova a znova (a pokaždé je trochu jiná zkušenost) bez opotřebování. Má ještě něco jiného takové vlastnosti? Auto určitě ne, na tom navíc vydělává značka servisem a náhradními díly ^^ .