Přejít na výpis diskuzí
Záběry z alfatestu Dooma ukazují, že nás čeká staromilská střílečka
23.10.2015 | Aleš Smutný
59 příspěvků
-
Uvidime co z toho nakonec vypadne.
Do te doby zustanu u Brutal Doom modu.
https://www.youtube.com/watch?v=ufu-RVLXg_U -
První co mě při videu napadlo: "Moc pomalé". Jestli chcete "staromilskou" zábavu, pak to musí být rychlejší, bez čísílek a hlavně bez one button killů. Ty jsou fajn do videa ale neskutečně kazí jinak docela zajímavě nastavenou dynamiku hry.
-
-
Bohuzial to nemoze byt rychlejsie. Proste z fyzikalneho hladiska gamepad, respektive ovladanie packami nebude nikdy tak rychle a presne ako mysou. Samozrejme da sa to vytrenovat na dost vysoku uroven a nejlepsi hraci s gamepadom asi mozu smelo konkurovat tym co hraju s mysou, ale to je spicka. Bezny priemer bude hrat lepsie s mysou ako gamepadom. A kedze to chcu mat aj na konzolach tak museli tempo spomalit. Inak neviem ci sa to niekde spominalo, ale bude doom4 podporovat cross platform MP ? Cize hraci s PS4 si budu moct zahrat proti XboxOne alebo PC hracom ?
-
Souhlasim, ale rychlejsi to byt nemuze, kdyz se to ma hrat i na konzoli. S gamepadem nejde se tak rychle hybat.
-
-
Neleze mi do hlavy arzenál - dynamikou to silně připomíná Q3 (ač je to pomalejší) a bohužel, k mé nelibosti i arzenálem - fakt nevím co tam dělá railgun, ten opravdu patří ikonicky do jiné série...
-
Já nevim proč ale připomíná mi to poslední UT :-D je to takový pomalý ten MP narozdíl od starého Quake3Areny, ty dvojtý skoky zas jak z UT. Uvidíme, každopádně jsem na to zvědavej hlavně na ten Multiplayer, Q3A i QuakeLive jsem hrál a super, UT mě taky moc bavilo hlavně to první, uvidíme co se bude komunitě líbit víc jestli nový UT nebo DOOM ;-) Doufam že minimálně jedno se trošku do progamingu protlačí a uvidíme na Twitch zajímavý turnaje a ne jen LOL a CS:GO *1*
-
-
prvni, co me napadlo, proc je z horrorovy hry neco meci omalovankama a ut *5*
-
-
-
Tady se zase vyrojilo expertu na Quake *6* . Kazdopadne to vypada vcelku lacine a ja dam prednost radsi novemu UT.
-
Tak vzhledem k tomu, že Quake III je pár let po smrti, nevidím důvod, proč by novej Doom neměl navazovat na jeho odkaz. Vypadá to dobře, ne že ne.
-
-
Q3 arena je mrtvej ?..jen presel na Quake Live kde je komunita docela ziva
*7* -
-
Není mrtvej, stala se z něj browser hra. Dobře no *7*
-
-
je to klasicka hra na steamu jako kazda jina, nevim co mas za problem? se stav do free4all, dostaneš strašnej a pak něco řikej, až se vybrečíš
-
-
-
-
Toho klikaciho nolifera bych chtel videt...to musi byt strasnej mutant... :DDD
-
-
Jenom pade??!!! No ty jses hrozna sr@ck@...se trochu snaz, borecku, neflakej to, mutante!!! :DDD
-
-
http://thomaswievegg.deviantart.com/art/the-Last-of-Us-Clicker-453842001
:DDD
-
-
tady nekdo neunesl že komunita s jeho nazorem nesouhlasí tak si vymyslel imaginárního klikače *1* prište doporučuju pred napsanim prispevku zvažit jak velkym prinosem pro diskuzi je, pak možna budete nekdy i v plusu *3*
-
-
tak je jasny, ze ten klikac je maxicek, kterej je nejakej nabrucenej z neceho. ho politujme chudaka, asi to nema lehky.
-
...pravil max, King of Trolls...btw, ty tady zbiras jenom same plusy v diskuzich, jak tak sleduju...podle te definice autor nejmene prinosnych prispevku v historii games, sam veeelkej max, otevrel drzku a zas to stoji za to... :DDD
-
-
Trvá mu to asi stejně jako cesta na záchod a zpět proč hned nolifer?
-
-
hmm, hudba neni az tak mizerna, jak bych cekal u metalu v AAA hre.
-
-
znáš hru Brütal Legend? Podívej se na youtube
-
-
dohral jsem, takze ano.
-
-
koneckoncu, mam na nej i ctenarskou recenzi ^_^: http://games.tiscali.cz/brutal-legend-12035/ctenarske-recenze/brutalni-recenze-brutalni-hry-344/
-
-
-
-
Vypadá to... stejně. PvP DM už jsem se dost nahrál v UT a Q3, děkuji, nechci.
-
jinak fyzika ve hre mi prijde jako z roku 1990, totalne konzoloidni. Pc toto umi asi 1000x lepe. HNUS. *11* *11*