Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Dost ubohy, poskakujou tam jak kasparci, hlaven AKacka evidentne smeruje k zemi a co by si asi pocali kdyby jim nedej boze zmizel ten Crosshair?!
    To bude ke stazeni zdarma? *8* *2*
  • DarkHawk
    To ja si radši zahraju CS Global Offensive než Battlefield 3. A nejlepší válečná FPS to není ani náhodou. První Medal a první CoD jedině tyhle tituly se mužou nazvat nejlepšími válečnými FPS.
  • BF3 = nejlepsi valecna FPS ktera zatim vysla. CS je mrtve. a toto je jasny dukaz.
  • TO bude asi tím, že nechtějí jít ve stopách dnešních FPS ale chtějí mít ten svůj, který je od ostatních opravdu odlišný. I když se mrknem na engine tak je 10x hezčí než od CoD. Ale BF3 srovnávat s CSkem je trochu blbost *3*
  • Tohle měli nazvat CS:S v2, protože to teď vypadá, že Source odflákli, nebo jen chtěli předělat na novej source-engine, ale i tak *6*
  • Lawliet
    prdááls... konzolovej interface konzolovej pohyb co jsem viděl .. před pár lety by mě nenapadl ani tak blbej vtip že counter-strike bude na konzolích teď už je realita všechno *1*
  • zlate BF3 :-D nahral sem dost cs 1.6 ale po BF3 mě už zadne jine FPS nezajímá
  • mirroj
    To si snáď robia srandu. Veď tie animácie sú úplne smiešne. To aj v Quake 3 chodia tie postavy reálnejšie.
  • To je jako normalni to vyskakovani zpoza rohu?!
  • Koukám, že nás tu je víc, co pověsili CS na hřebík a přešli k BF :-)
  • vyzera to dobre, mam pocit ze sa snazia to nepo*urvit. akurat ked vidim ten kriplavy pohyb... prezentovat FPSku, este k tomu CS na konzole, nechapem taky pristup.
  • Dávám ti mínus už z principu *1*
  • CS 1.6 to nepřekoná, ale taky to vypadá dobře.
  • jindra.veliky
    prave ze uplne noob server *12*
  • jindra.veliky
    noob server. co to hraje za lamu? na 1:45 tam ma na radaru nepritele za zadama v tom podchode a on de dopredu a za chvili stejne sitauce...

no jinak vypada to jako 1.6 takze nic moc *7*
  • me prisel cs 1.6 divny dle meho 1.5 byl nejlepsi a meli u toho zustat. pak jsem nakou dobu hral CSS ale to taky neni ono. Ted uz je to jasnej BF :)
  • Naprosto zbytečná hra 15 let koukám na to samé akurát se mění název.
  • CS 1.6 jsem se nahral opravdu hodne let (zadnou jinou fps jsem ani nehral), ovsem tedka jak je BF3 si nedokazu predstavit zapnout cs nebo tohle.
  • CSS me docela bavil, ale od BF3, mi tohle prijde jak 100 let za vopicema...
  • CS na konzoli ?!?! *15*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit