Přejít na výpis diskuzí
Záběry z boje na videu z onlineovky WH40K: Eternal Crusade
21.11.2013 | Aleš Smutný
98 příspěvků
-
Just give me a convent of Sisters of Battle and enough Flamer fuel to last until the Eye or Terror freezes over and I'll cut throught the ranks of mutants, heretics and xenos alike, for our faith guides us and protects us! NOW MY SISTERS! IN THE EMPEROR'S NAME!
-
dobry ikdyž si to jako mmorpg neumím představit (zatím)
-
-
to bude tím, že to nebude mmorpg, pouze mmo akce, mariňák na levelu 1 a na levelu 50 bude mít pořád stejné staty, odemknou se ti classy, vizuální parádičky a třeba nějaký lepší gear, který ale zas bude nejspíš vázaný na ty classy, takže tam nebude běhat Mariňácký Scout s Relic bladem například
-
No proste cim vyssi budes mit level tak tim vetsi sadu vydrzis, takze kdyz budes sampion ovencenej purity seals v terminatorske zbroji a potka te banda nekolika Eldar Guardianu tak radsi vemou nohy na ramena :D
-
-
A to jako bude jen full pvp běhání a aréna zabíjení nebo to bude nějaké opravdu mmorpg (rozuměj města velké lokace kvesty atd.)?
-
-
Bude se jednat o planetu kde vsichni hraci budou jenom na teto jedne planete a tedy tam nebudou zadne instance. Planeta bude rozdelena na nekolik kontinentu kdy se zvazuje ze kazdy bude zacinat na jednom a bude mit najeka predsunute zakladny na ostatnich (tahle moznost mi prijde asi jako nejferovejsi). Co se tyce RPG prvku, tak ty zatim nebyly nijak potvrzeny ani vyvraceny ale nema to byt ciste MMORPG ale spise (ted mi vypadl nazev i ta hra ktera ten system pouziva - jsou tam templari iluminati a tak). Rozdil v gearu by tam mel rozhodne byt, takze kdyz nekdo bude mit artefaktovej bolter, tak treba bude strilet dal a bude presnejsi. Coz mne osobne spis prislo jako vybavovani jednotky v Dawn of War 2. Tudiz bych pocital s necim takovym co se tyce systemu postav
-
Kdes vzal že to bude MMORPG? o.O
-
-
ma to byt MMORPG ;)
-
-
tak to nebude mmorpg ale onlineovka.:) *8*
-
-
-
bude to jeden obří open world kontinent (planeta?) o kterou se povede nepřetržitá válka, protože všichni víme že v roce 40.000 nic jiného než válka ani není, questy tam podle všech indícií nebudou, resp budou ve formě úkolů od nejvyššího velení ve stylu "Císař po vás chce abyste do večera dobyli támhle ten kopec obsypaný orky, tak ho nezklamte"
-
-
Magister_Peditum: jop mám to. Jen mi asi chvíli potrvá, než se prokoušu těmi pěti knihami Gauntových duchů. *1*
-
-
Hlavně Nekropoli doporučuju! Parádní čtení.
-
-
ještě jsem se tě chtěl zeptat, ta třinastá garda je v serii poslední šance která je komplet přeložena? Jen jestli jsem to dobře pochopil.
-
-
pokud dobře vim tak Gav Thorpe napsal jen třiknihy o 13 trestanecké legii a gauntových duchů je momentálně asi 13 a u nas zatim vyšlo cca 6-7 ale klidně mě opravte
-
-
Necroni?!
-
-
Vždyť si říkal, že máš Gauntovy duchy? Tohle je jeden z dílů.
-
-
-
-
vypada to jako nuda
-
vzdyt je to ta sama hra co warhammer 40k space marine!
-
-
Nechápu tvoji narážku, vždyť taky nikdo nic jinýho čekat nemohl že to bude v kabátu Space Marines přeneseno do stylu "Planetside 2" pokud to tak dopadne s tim početem hráčů na mapě a vozidly.Což by bylo výborný si myslim.
Ano souhlasím že tohle přesně ve Space marines chybělo i když to tam být určitě nemělo jelikož to bylo určeno na sigleplayer a mp už jen takovej menší a přesto ta hra je fakt bezva pařba "zrovna tu špatně ocenněná". -
je, akorát na obří open world mapě, se čtyřma hratelnejma stranama a pvp multiplayerem pro tisíce hráčů s říditelnými vozidly a persistentním světem.. což je přesně to co Space Marine chybělo
grafiku bych vůbec neřešil, to je nějaká pre pre alpha a je vidět že jim chybí většina efektů
-
-
Přoč necháváte psát člověka, který pořádně nic neví a neumí si zjistit o zrovna tomto universu?
-
Tedy ne ze bych holdoval svetu Warhammer , vlastne vubec. Zato po shlednuti videa zacinam uvazovat vazne o tom ze se prihlasim ... Prihlasil jsem se do betaverze. *3*
-
-
zase nevíš o čem mluvíš. :D *6*
-
A já se na tu hru tak těšil :(
-
Coze ?!?
-
-
Mental vomit.
-
-
-
hm, zabil to tym, ze to hral gamepadom, nech idu do riti ked na tom to testuju
-
-
Hru budes moci hrat obema zpusoby, jen proste rekli ze na strileni je lepsi klavesnice + mys a na boj zblizka gamepad. Volba bude na tobe a podporovane bude oboji
-
-
Mohl by mi někdo říci, jestli ve hře bude hratelná imperialní garda? Co se týče překladu mluveného slova z AJ , ještě to dobře neumim a nějak jsem to tam asi přeslech nebo to tam možná ani nebylo, jestli jo tak se omlouvám za otravování.
-
-
Nie, a koho zaujima nejaka trapna garda, ktora je vzdy len na odpis. Dark Eldars a TAU tam maly byt !!! *14*
-
Zatim urcite ne, budou jen ty rasy ktere byly predstaveny ... v planu je po vydani hry pridat dalsi frakci. Takze pokud bude velky ohlas, urcite se jich clovek casem docka
-
-
jsi si jistý? na webu jsou ještě dvě frakce locked.
-
-
Jop, urcite :) Nezapomen ze tam budou jeste Tyranidi a F2P Boyz :)
-
-
Aha díky moc, už se na to těšim :)
-
-