Přejít na výpis diskuzí
Záběry z boje na videu z onlineovky WH40K: Eternal Crusade
21.11.2013 | Aleš Smutný
98 příspěvků
-
Vždyť si říkal, že máš Gauntovy duchy? Tohle je jeden z dílů.
-
dobrej postřeh, že bychom se dočkali démonů aspoň ve formě NPC? Nebo možnosti s Chaos sorcerem vyvolávat démony jako to bylo ve WAR.. to by bylo cool *4*
-
By mě zajímalo, proč mají na stole sběratelku deskovky Chaos in the Old World...
A slečna by nemusela nazývat "Jump pack" "jet packem"... -
Nechápu tvoji narážku, vždyť taky nikdo nic jinýho čekat nemohl že to bude v kabátu Space Marines přeneseno do stylu "Planetside 2" pokud to tak dopadne s tim početem hráčů na mapě a vozidly.Což by bylo výborný si myslim.
Ano souhlasím že tohle přesně ve Space marines chybělo i když to tam být určitě nemělo jelikož to bylo určeno na sigleplayer a mp už jen takovej menší a přesto ta hra je fakt bezva pařba "zrovna tu špatně ocenněná". -
Tady je to samy spoiler *16*
-
pokud dobře vim tak Gav Thorpe napsal jen třiknihy o 13 trestanecké legii a gauntových duchů je momentálně asi 13 a u nas zatim vyšlo cca 6-7 ale klidně mě opravte
-
zase nevíš o čem mluvíš. :D *6*
-
ales.smutny: Proti poslednímu postu nemůžu říct křivého slova a souhlasím od začátku do konce a pokud jsem byť jen částí naznačil, že myslím něco jiného, než jste tu shrnul, tak se velmi omlouvám. Tím bych to také uzavřel. :-)
-
hlava v hrbu je sice neotřelá myšlenka, ale je to úplná blbost *1*
-
Nevypadali by tak hrubě, kdyby měli hlavu nahoře. Krom toho figurky jsou figurky ne? On ani takovej Illidan (nevim proč mě napadl zrovna on) nemá realnou musculuturu *1*
-
teda pane Smutný, musím před vámi bez ironie smeknout, nejen že tu píšete půlku článků ale ještě takovéhle dlouhe stati do diskuze
jinak s tím "Hammer of the Emperor" máte pravdu -
to ne, je hromada terminátořích figurek bez helmy kde je to vidět, např seržanti, sice tu hlavu nemaj nacpanou v tom "čumáku" helmy co kouká dopředu, ale maji ji v téhle výšce, nicméně tak posunutou dopředu že by se v tom armoru museli ještě příšerně hrbit.. ale jak říkám, je so scifi kde se mlátí vesmírní elfové s orkama a do toho jim zaskakují démoni, netřeba v tom hledat realitu *1*
-
Mike: teď trochu zafilozofuji, nebo použiji mozek/představivost. Co když V terminátorově hlavě vůbec není hlava, ale má ji skrytou v tom "hrbu" a "hlava" je jen kamerový systém pro lepší ochranu třeba proti nárazům, aby z toho chudák neměl bolehlav, jak se od něj odráží kulky?
-
Just give me a convent of Sisters of Battle and enough Flamer fuel to last until the Eye or Terror freezes over and I'll cut throught the ranks of mutants, heretics and xenos alike, for our faith guides us and protects us! NOW MY SISTERS! IN THE EMPEROR'S NAME!
-
A nedá mi to, asi ten WH40K fan ve mně...i když prohlášení typu "jste mimo" beru jako diskvalifikaci ze seriozní debaty.
Výraz okovaná pěst je obecně používaný v kontextu něčeho drtivého, ničivého, nevybraného, občas nezastavitelného. Pokud si pod tím představuješ "prořezávání železnou pěstí", buď neznáš ono slovní spojení a nebo to bereš doslovně a představuješ si gardisty s chainfistem či čím :)
Jinak ale IG ve fluffu WH40K plní roli hlavní dobyvatelské jednotky. Prostě proto, že na to mají počty. Zatímco by kapitula mariňáků neměla (jo, některé mají) víc jak 1000 členů, garda má, dle fan kalkulací od desítek miliard po bilióny mužů. Sice chcípou jak na běžícím páse, ale nakonec protivníka tak nějak zadusí počtem svých mrtvol :) Ostatně Macharius měl na kruciátu pět kapitul a desítky regimentů IG :) Obě součásti armády mají svou roli, ale rozhodně to není tak, že IG drží linie a pak zaútočí mariňáci a "zachrání den". Proto je IG kladivo a kapituly skalpel. Plus, prostě vesmír je veliký, zlý a ani stovka kapitul by nedokázala být všude v dostatečném počtu.
Co se týče tanků, ty se samozřejmě počítají. Tanky, artilerie a konvenční letectvo ke gardě patří. Jen občas kvůli některým publikacím z BL vzniká dojem, že garda jsou jen platfusáci. A ne, každý si do tanku nesedne, ale když se Warmaster Demetrius chlubí tím, že má k ruce třicet tisíc tanků... není to zanedbatelná síla.
Čímž doufám, že jsme si vyjasnili sémantické a faktické nerovnalosti v naší konverzaci a snad i to, zda o tématu "něco" vím :) Ale tak nějak myslím, že je to všechno třeba brát hlavně s nadhledem, ostatně, ono to universum se také nebere ve fluffu vždy úplně vážně a je to na něm sympatické. -
jj, power armor jde, u termitů je to horší
-
2 Mike: Stačí se podivat na pár cosplayů a zjistíš že je Space Marine armour velmi reálný s pár úpravama. Pravda že u Terminator armouru by jich muselo bejt sakra víc. Specielně GWS milovaná kuřecí stehna.
-
I když takovej Yarric mi občas příjde jako pěst lidstva :DD
http://nsa32.casimages.com/img/2013/02/16/130216044532655821.jpg -
začněte číst v AJ :) je to mnohem lepší :)
-
ještě jsem se tě chtěl zeptat, ta třinastá garda je v serii poslední šance která je komplet přeložena? Jen jestli jsem to dobře pochopil.