Přejít na výpis diskuzí
Záběry z boje na videu z onlineovky WH40K: Eternal Crusade
21.11.2013 | Aleš Smutný
98 příspěvků
-
to ovšem nic nemění na faktu, že by musel mít ramena cca ve výšce uší aby se do toho brnění dostal, přikládám názorný obrázek *3*
http://s23.postimg.org/lyukase3f/mar.jpg -
Necroni?!
-
No jenze to je prave ten figl, ty totiz nemas ruce tam kde jsou ruce, ale tam kde jsou lokty a skrze ovladac ovladas prsty, to samy plati s nohama ...
Pro nazornej priklad doporucuju shlednout video ze Starcraftu 2 jak tam oblikaji marinaka, takhle nejak to funguje i se zbrojema z w40k -
Hlavně Nekropoli doporučuju! Parádní čtení.
-
Právě, že moc ne. Kromě 3 dílů Horova kacířství je to asi 6 dílů Gaunta, 3 Poslední šance, asi 4 díly Ragnara a pak 1 díl "inkviziční série" od Abnetta. Oproti doslova už desítkám vydaných titulů v angličtině je to docela bída.
-
Tak je to lehce komiksové vyobrazení, ale zase hledat ve světě Warhammeru nějakou realističnost... to bych nedoporučoval, mohl bys přijít o nervy. *4*
-
Vona i Cadia není zrovna peříčko, ale alespoň mají "normál" regimenty možnost odejít do "důchodu", to ti chudáci z 13. trestanecké neměli. *3*
-
procházka růžovou zahradou..a pak tu máš Krieg :D
-
asi myslí to, že aby se někdo s lidskýma proporcema nasoukal to Terminator armoru, musel by si zlámat půlku kostí v těle (hint: koukni se kdá má ruce, kde ramena a kde hlavu), ale tohle jim většina lidí odpustí *4*
-
Tedy něco jako Planetside 2?
-
Magister_Peditum: jop mám to. Jen mi asi chvíli potrvá, než se prokoušu těmi pěti knihami Gauntových duchů. *1*
-
A já se na tu hru tak těšil :(
-
Mental vomit.
-
Coze ?!?
-
By mne zajimalo co je na tom nerealne a fyzice odporujici. Prosim vysvetlit
-
jasne ze nie, oficialne zobrazenie od GW je otras, hlavne tie smiesne brnenia (nerealne a fyzike odporujuce) spacemarinakov
vsetko to zachranuju genialne napisane knihy, kde clovek je nuteny pouzivat vlastnu fantaziu -
Stejně by to nedopadlo, jelikož GW by to nepřipustil ;)
-
Tedy ne ze bych holdoval svetu Warhammer , vlastne vubec. Zato po shlednuti videa zacinam uvazovat vazne o tom ze se prihlasim ... Prihlasil jsem se do betaverze. *3*
-
Magister_Peditum: A asi nevíš kolik dílu z WH40K bylo přeloženo? Já jen že v tom docela dost lítám a chtěl bych brzy začít se čtením ( no brzy, nejdříve musím přečíst skoro celou sérii písně ohně a ledu :D )
-
Tak v tom pripade jeste Mark of Chaos