Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • hm, zabil to tym, ze to hral gamepadom, nech idu do riti ked na tom to testuju
  • Přoč necháváte psát člověka, který pořádně nic neví a neumí si zjistit o zrovna tomto universu?
  • ma to byt MMORPG ;)
  • Lawliet
    Imperiální garda není okovaná pěst lidstva! (to jsou spacemarines) Imperiální guarda je a vždy bude potrava pro kanóny! Sakra, jak já nesnáším, když někdo, kdo o něčem ví prd, o tom píše článek!
  • Kdes vzal že to bude MMORPG? o.O
  • vypada to jako nuda
  • bude to jeden obří open world kontinent (planeta?) o kterou se povede nepřetržitá válka, protože všichni víme že v roce 40.000 nic jiného než válka ani není, questy tam podle všech indícií nebudou, resp budou ve formě úkolů od nejvyššího velení ve stylu "Císař po vás chce abyste do večera dobyli támhle ten kopec obsypaný orky, tak ho nezklamte"
  • A to jako bude jen full pvp běhání a aréna zabíjení nebo to bude nějaké opravdu mmorpg (rozuměj města velké lokace kvesty atd.)?
  • to bude tím, že to nebude mmorpg, pouze mmo akce, mariňák na levelu 1 a na levelu 50 bude mít pořád stejné staty, odemknou se ti classy, vizuální parádičky a třeba nějaký lepší gear, který ale zas bude nejspíš vázaný na ty classy, takže tam nebude běhat Mariňácký Scout s Relic bladem například
  • JJ to máš naprostou pravdu. Jestli tam chtějí mít vše, co chtějí a říkají, tak to je opravdu na dlouho. No k těm orkům. Alespoň bude do čeho řezat, když už chci hrát za ty mariňáky ;-)
  • XorxoxTalarius
    Zase na druhou stranu musime to brat tak ze lepsi aspon tohle nez prodlouzit a prodrazit vyvoj, jelikoz ono pridat dalsi "rasu" bude celkem nakladne ve vsech ohledech, zvlaste diky tomu co vsechno tam ma pro kazdou byt
  • XorxoxTalarius
    No proste cim vyssi budes mit level tak tim vetsi sadu vydrzis, takze kdyz budes sampion ovencenej purity seals v terminatorske zbroji a potka te banda nekolika Eldar Guardianu tak radsi vemou nohy na ramena :D
  • Měli to udělat spíš tak, že by ji dali zadara k Orkům. Orci budou v základu a zbytek si musíš koupit. To stejné měli udělat i s Imperial gardou.
  • Proč mi to přijde na chlup stejné, jako Space marines. Doufal jsem, že udělají nějaké své pojetí a ne že to vezmou (alespoň vizuál stránku) od jinud. Uvidíme, jaké to bude.
  • Tushan
    dobry ikdyž si to jako mmorpg neumím představit (zatím)
  • XorxoxTalarius
    Tak zrovna Imperialni gardu bych videl spis jako nejaky F2P addon, jelikoz ruku na srdce, musi jich byt opravdu hodne a je to nejlepsi zpusob jak nahnat do hry lidi kteri za ni budou hrat. S vyberem ras tak jak je ted souhlasim a prijde mi celkem logicky, jelikoz dodaly rasy ktere jsou s nim od zacatku.
    Ale jen jedna vec mne mrzi a to ze budu cekat dva roky nez si to zahraju :D
  • For the Emperor !!!
  • Planetside 2 ze světa 40k, ou jé, shut up and take my money!

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit