Přejít na výpis diskuzí
Záběry z boje na videu z onlineovky WH40K: Eternal Crusade
21.11.2013 | Aleš Smutný
98 příspěvků
-
Mám neodbytný pocit, že herním vývojářům se obecně nedaří navodit tu správě temnou a drsnou atmosféru W40k universa.
-
Chybí základní porozumění textu, nebo nějaké hlubší znalosti imperiální guardy.
-
Nepřijde mi, že by drtivá síla v množství nějak podporovala teorii okované pěsti. Naopak říkám, že guardisté jsou potrava pro kanóny a mnohdy kvůli strategii "Sledgehammer" umírají po tisících. Vážně představa guardistů, jak se železnou pěstí prořezávají nepřítelem asi nebude úplně přesné. Vlastně zcela mimo a výjimečná situace.
-
Jeste dodam ze rasy budou 4 (Marina, Chaos, Orkove, Eldari) a ti spolu budou bojovat. Nicmene zakladny pujde taky srovnat se zemi (aspon by to radi :D ) takze po najezdu Tyranidu tam nemusi zbyt vubec nic :)
-
Imperiální garda je císařovo kladivo, nebo jak se to z 'Hammer of the Emperor' překládá...
-
Posledni zminky autoru se hodne opirali o player-driven modelu hry ala EVE online. To vse ve svete (planete) kde pro zjednoduseni jsou 2 strany v opozici + 1 PVE element (Tyranidi), ktery bude bojovat proti vsem. Inspiraci EVE zduraznovali u budovani/dobijeni zakladen, ktere pak nebudou mit zadny timeout kdyz se opet stanou neutralnimi, ale stale zustanou pod kontrolou vitezne strany, ktera je bude moci dale vylepsovat, upravovat. Mnoho dalsiho je mozne najit v rozhovoru s autory, link bohuzel nemam. Z posledniho videa je videt velka inspirace ze hry Space Marine, coz je jedine dobre. Dalsi TAB paskvil nikdo nepotrebuje. Produkcni hodnota je zatim od modelu po animace pomerne nizka, ale zatim se neda soudit, protoze je videt ze se snazi dat dohromady mechaniku boje a na to staci zakladni assety. Uvidime co bude dal. Pripominam ze tahle firma vyrobila zatim samy odpad, ale jestli zmenili slozeni teamu tak se muze i zadarit. Budu drzet palce.
-
Já už to jen okomentuji s citací z wiki :) (protože je nerdky bezcílné řešit nemožnost užití obecného výrazu v tomhle kontextu)
The Imperial Guard is often referred to as the "Sledgehammer of the Emperor"; the sheer amount of force that the Imperial Guard can bring to bear on the enemy is devastating, but is not as direct or as precise as their Space Marine allies, who are described as the "Scalpel of the Emperor." -
Aha díky moc, už se na to těšim :)
-
No jo ... ale ted si vem kam to universum Warcraftu dopracovalo ... mam obavy ze by to dopadlo velmi spatne pro Warhammer. Jelikoz Blizzardum v tomto ohledu chyby ta temna duse pro jeho tvorbu :D
-
Bylo by krásné, kdyby namísto World of Warcraft kdysi dávno vznikl World of Warhammer. Je to o tolik zajímavější universum bez pand.
-
Já je nežeru. Mnohem radši mám řádové vojáky guardistů, kteří umírají po stovkách a bojují bez přehnaných energozbrojí jen se svým komisařem poboku, kde platí "když se ztratíš a jsi bez velení jediný možný pohyb je k nepřátelským liniím". Jenom říkám, že ta myšlenka s pěstí lidstva je absolutně mimo. Srdce lidstva. Krev lidstva ano. Jste mimo. :-)
PS: brát to podle vojenské techniky je taky padlý na hlavu. Vážně si myslíte, že každý řádový guardista si vozil zadnici v tanku? *15* -
Nie, a koho zaujima nejaka trapna garda, ktora je vzdy len na odpis. Dark Eldars a TAU tam maly byt !!! *14*
-
Zatim urcite ne, budou jen ty rasy ktere byly predstaveny ... v planu je po vydani hry pridat dalsi frakci. Takze pokud bude velky ohlas, urcite se jich clovek casem docka
-
Vyřídím to svým cadianským regimentům :) Jen proto, že nežeru tolik space marines a beru universum s nadhledem opravdu neznamená, že o tom "vím prd" :)
Ostatně, postavme vedle sebe dostupné pluky gardových tanků a pak vozítka mariňáků a vidělo by se, kdo je ona pěst ;) -
Bude se jednat o planetu kde vsichni hraci budou jenom na teto jedne planete a tedy tam nebudou zadne instance. Planeta bude rozdelena na nekolik kontinentu kdy se zvazuje ze kazdy bude zacinat na jednom a bude mit najeka predsunute zakladny na ostatnich (tahle moznost mi prijde asi jako nejferovejsi). Co se tyce RPG prvku, tak ty zatim nebyly nijak potvrzeny ani vyvraceny ale nema to byt ciste MMORPG ale spise (ted mi vypadl nazev i ta hra ktera ten system pouziva - jsou tam templari iluminati a tak). Rozdil v gearu by tam mel rozhodne byt, takze kdyz nekdo bude mit artefaktovej bolter, tak treba bude strilet dal a bude presnejsi. Coz mne osobne spis prislo jako vybavovani jednotky v Dawn of War 2. Tudiz bych pocital s necim takovym co se tyce systemu postav
-
Mohl by mi někdo říci, jestli ve hře bude hratelná imperialní garda? Co se týče překladu mluveného slova z AJ , ještě to dobře neumim a nějak jsem to tam asi přeslech nebo to tam možná ani nebylo, jestli jo tak se omlouvám za otravování.
-
Hru budes moci hrat obema zpusoby, jen proste rekli ze na strileni je lepsi klavesnice + mys a na boj zblizka gamepad. Volba bude na tobe a podporovane bude oboji
-
Orkove tam jako F2P budou uz od zacatku a bude se jednat o Boyz. A to hlavne kvuli tomu aby meli tu spravnou pocetni prevahu
Stroje tam budou a budou se kupovat za Requisition Points na ktere setris frakci i sobe. Tedy ti ho muze v boji koupit velitelstvi, nebo si ho koupis za svoje. Ovsem tvurci se dusuji ze to nebude ale Battlefield kde ovladas stroj sam a budes pro nej potrebovat posadku -
Orkové a Garda by měli být F2P, má to smysl z hlediska lore a navíc to dává i hráčům, co to jen zkouší, možnost vybrat si. Hrát orky je totiž třeba pro mě poměrně nezajímavé ... ale hnát se do boje za Banebladem by mohlo být zajímavé. I když bez vehiklů to je furt takové ... divné. Jak to vůbec vypadá co se týče techniky?
-
tak to nebude mmorpg ale onlineovka.:) *8*