Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • je, akorát na obří open world mapě, se čtyřma hratelnejma stranama a pvp multiplayerem pro tisíce hráčů s říditelnými vozidly a persistentním světem.. což je přesně to co Space Marine chybělo

grafiku bych vůbec neřešil, to je nějaká pre pre alpha a je vidět že jim chybí většina efektů
  • Plukovník Schaffer byl ovšem výborná postava *1*

Bohužel fakt je že většina těch dobrých knížek vyšla zatim jen v angličtině
  • vzdyt je to ta sama hra co warhammer 40k space marine!
  • Magister_Peditum
    Tak jasně. Třináctá trestanecká legie byla taková jiná forma popravy. Jinak než v bedně se z ni dostat nedalo. Oproti tomu je služba u normální jednotky Imperiální gardy hotová procházka růžovou zahradou (a je to v knize několikrát zmíněno). Jen mi tam prostě přijde realističtěji podaná spotřeba mrtvol než třeba v Gauntovi, kde mají členové Tanithského prvního a jediného regimentu často asi cheat na nesmrtelnost. *3*
  • tanky budou, i titáni, což je teprv ta správná těžká technika :)
  • a Warhammer: Dark Omen, sice WFB ale mělo tu tu správnou atmošku *4*
  • Magister_Peditum
    Smajdalf: Tak začal bych asi sérii Horovo kacířství. To je celkem základ k celému universu W40k. Taková bible, řekněme. Protože od něj se všechny peripetie odvíjejí až do toho 41. tisíciletí. No, a pak je to už asi jedno, čím pokračovat. Jestli Gauntovy duchy nebo třeba sérii od Ragnarovi...ten je ale dost specifickej a doporučuju si neprve na wikipedii něco o kapitule Hvězdných vlků (adeptus astartes) zjistit.
  • To je bohužel smutný fakt, jediná hra co se k tomu přiblížíla jsou podle mě Space Marines od Relicu.
  • Mas pravdu, diky za opravu!
  • Reakce na Magistera dole.
  • Třináctá legie není uplně garda jako taková (resp. přímo její protagonisté), ale musím souhlasit, celou sérii jsem hltal a doporučuju :)
  • XorxoxTalarius
    Nehazejme flintu do zita, jeste porad maji dva roky to tam hodit ... a treba takovej Space Marines nebyl daleko, ikdyz to bylo spis predelany bojiste nez krasne art worky
  • Magister_Peditum: mohl bych se zeptat, v jakym pořadí mi doporučuješ si přečís WH40K knihy? Ještě jsem nečetl ani jednu knihu z toho universa, jen z toho fantasy a to snad jen jednu knihu.
  • Magister_Peditum
    Z česky vydaných bych doporučil min. první díl Třináctá legie ze série Poslední šance. Tam je krásně vidět, jakej je Garda mlejnek na maso. *15*
  • Lawliet
    Ja jsem teprv nedávno začal s Gauntovy duchy, ale nemůžu si vynachrochtat. *15*
  • Sakra, jestli jim to vyjde, tak BF bdue mít docela těžkou konkurenci co se týká boje na velkých mapách. Za předpokladu že tam bude i nějaká těžká technika ( tanky).
  • Lawliet
    Spíš si tak představuji nejlepší možnou variantu. Obrovská území, spousty hratelných ras, hodně lvlů, raidů, end-game obsahu, datadisků, sypaných patchů. Však víš.
  • Magister_Peditum
    No, načtených knih ze světa W40k mám celkem dost a takto se jim skutečně říká. Kánonfutr to vskutku je, ale oficiálně by si takhle asi žádná vojenská jednotka neříkala, že? *1* *1*
  • XorxoxTalarius
    Jop, urcite :) Nezapomen ze tam budou jeste Tyranidi a F2P Boyz :)
  • jsi si jistý? na webu jsou ještě dvě frakce locked.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit