Přejít na výpis diskuzí
Záběry z hraní Bloodborne představují útočné pojetí soubojů a strach i napětí z neznáma
19.8.2014 | Petr Poláček
77 příspěvků
-
Hlavní obrázek, takové krve a tak moc stříkající... cenzura v diskuzích je teda maximálně tvrdá ale cenzura v obrázcích je celkem milosrdná a co na to řeknou děti... mají si stále kde hrát? *2*
-
Deep Down se mi líbí mnohem víc, ten aspoň vypadá jako next-gen.
-
Já nevím, já když jsem se koukal na video, tak jsem viděl nedokonalé mechaniky a nenavazující animace. Pokud mám hrát hardcore RPG, tak se nechci spoléhat na nedokonalé mechaniky hry.
Proto u mě vede Lords of the Fallen. -
-
Prý Lords of the Fallen, tak ten byl dobrej *1* *1* *1* To je aspoň kameňák..
-
WTF? To by mě zajímalo kde si vzal ty nedokonalý mechaniky. Právě naopak, posunuly souboje z DS na novou úroveň
Krom toho zkoušel si Lords of The fallen vůbec? Já jo a moc nadšenej nejsem. Hraje se to jako nedopečená kopie dark souls. Má to úplně stejný souboje, ale bohužel víc neohrabaný a nevyladěný. Navíc level design není moc přizpůsobenej pro third-person rubačku. Kamera se tam často neměla kam nacpat -
-
To si jako byl na Gamescomu nebo ono se to už dá někde hrát? Každopádně já bych byl být fanouškem DS za Lords of the Fallen rád. Víc čeho můžu hrát ne?
-
-
Byl jsem na GC a Lords of the fallen byla druhá hra, která mě nejvíc zajímala. Čekal jsem víc svižnou/arkádovou verzi dark souls s odlišným vizuálem, ale po zahrání dema jsem byl docela zklamanej. I tak si to ale určitě zahraju, protože mám tenhle typ her rád a má PS4 lační po nějaký pařbě.
-
-
Ano je to priam uzasne, demo boss asi tak po 50x v DS historii znovu prekvapivo len o pomalych utokoch, nesmrtelnosti v kotupoch a hluchej faze. Skvela gameplay invencia. To uz ten Lord of Fallen demo boss mal aspon nejake ohne, ktore to spestrili.
-
-
Musim uznat ako souls fanboy ze nesmrtelne kotule a vyrazna pomalost bossov vadi uz aj mne :( v ds1 som to nejako nevnimal, no 2ka sa uz ukazala v "celej krase", našťastie to zachránilo vynikajúce dlc
-
-
To že tě úhyby činí na chvíli nesmrtelným má svůj důvod. Bez toho by byly dost nekonzistentní a nedali by se moc používat. Ty přeci nemůžeš dopředu vědět kde přesně bude kolize ruky nepřítele v momentě kdy tvá postava je v půlce kotrmelce. Ty jen víš kdy přibližně ten útok spustí a z jakýho směru.
Ten vlkodlak je velkej a tak je logicky pomalej. Nepočítal bych ale s tim že takový budou všechny bossfighty. Nebo už ste zapoměli na Sifa, Artoriase, Pursuera, Sinnera a další?
-
-
-
-
Pozor, co říkáš. Zde se to hemží Dark Souls fanboyi, kteří ti neodpustí jediné nepochvalné slovo vznesené proti hrám od From Software :) Jinak ode mě máš +1
-
-
Mluvit vulgarně určitě zvyšuje vaši inteligenci a vaši moudrost malé děti :)
-
Mám s DS fanboyz už nějakou zkušenost, takže musím souhlasit. Deme*t je slabé slovo.
-
demntov ako ty je tu tiez dost
-
Lepší být fanoušek na základě stovky hodin než hater na základě tří odehraných hodin. Jinak nechápu, proč se tu tak ztrapňuješ a ponižuješ, kdyby jsi se tu nechlubil, že jsi hru hrál tři hodiny, nikam jsi se nedostal a pak to rozčíleně nevypnul, možná by měl tvůj názor aspoň trochu hodnotu.
-
-
-
Takze mlaticka jak remen, jen se tesim, az tomu nejaky nemyslici jouda prilepi nalepku akcni RPG a da tomu 10 a hodnoceni nej RPG roku.
-
Doufám, že jednou přijde i na PC.
-
Vypadá to fantasticky, koneckonců na co From Software v posledních letech šáhlo to bylo jak zlato. Neříkám že DSII bylo perfektní, ale story line byl fantastickej a těch pár malých vylepšení z toho udělalo minimálně hru prvního pololetí tohohle roku.
Je taky dobrý že na tom dělá ten maník co dělal na demon/dark souls, je v tom vidět určitej rukopis, kterej mi v DSII chyběl. Jen doufám že to graficky bude na lepší úrovni než DSII protože mě to docela zklamalo(furt je ale pro mě důležitější atmoška)
PS:Jestli tvrdíte že DS nebo DSII nemá příběh tak se podívejte na kanál TerraMantise, ten to vysvětluje fakt famozním způsobem.. -
-
Tak příběh má i Diablo.
-
-
Ještě aby to mělo super příběh a může to být dokonalý. Ne že by Dark Souls nemělo skvělý lore, ale snad nikoho neurazim, když řeknu, že jsem fanoušek přímočařejš vyprávěnejch příběhů a ten bych tady ocenil. A i ty můžou bejt úžasný, viz Last of Us. Každopádně i kdyby byla forma příběhu podobná Souls sérii, tak je ps4 verze stejně jasně doma. Leda by to recenze hodně rozcupovaly, čemuž zatim nic moc nenapovídá *4*
-
-
No teda jestli tady bude tak trapně vyprávěnej příbeh jako v běžných RPG (Skyrim, Dragons Dogma) tak ta hra ztratí obrovskou část svojeho kouzla...
-
-
Tohle jsem rozhodně na mysli neměl :)...například zrovna Skyrim nemá s příběhem nic společnýho, proto jsem dal za příklad Last of Us, totálně přímočará story a přesto skvělá. Je rozdíl mezi přímočarym příběhem ala COD nebo BF, a právě třeba Last of Us nebo her ze sérii Final Fantasy (ne všech).
-
-
Tak ale to jen srovnáváš kvalitu příběhu, ne styl vyprávění
-
-
Tak snad tady nikdo nepropadl mylnýmu dojmu, že když bych uvítal přímočarý příběh, že mi nezáleží na jeho kvalitě...Ať už bude hra vyprávěná jakkoliv, pokud bude celá linie stát za to, ať si je pro mě za mě vyprávěná třeba pozpátku a stejně do toho pujdu, jen jsem psal jakej styl bych od From Software chtěl vidět, samozřejmě v kvalitním podání. Navíc Skyrim staví na uplně jinejch pilířích než DS nebo pravděpodobně Bloodborne. Otevřenost světa v DS je pořád jen "na oko", ale ve výsledku je to dost lineární a u lineární hry se silné příběhy vypráví podstatně líp, než u her kde má hráč k dispozici megální svět, ve kterym splní první dva hlavní questy a pak 60 hodin o hlavní linii neví, aby se k ní teda ke konci, kdy už ho hra stejně pořádně ani nebaví, vrátil a sotva se tou nudou prokousal.
-
-
-
-
Přímočaře vyprávěnej příběh se dělá těžko když nemáš danou hlavní postavu. To je pak velká šance že to zklousne ke generický splácanině á la Skyrim a většina dalších fantasy RPG.
Na druhou stranu by mohli přijít z něčim neotřelým jako se to podařilo Blizzardům v Diablu II. -
-
Diablo II a to si sis snupl ceho?
-
-
Nevim co máš za problém. Vykašlat se v příběhu na hlavní hráčovu postavu a vyprávět ho o hlavním záporákovi z pohledu jeho sluhy fungovalo skvěle. Celý to mělo správnou temnou atmosféru od začátku do konce.
-
-
-
Ježíš 99%AAA her ti lije do hlavy custcény, klišé a trapné dialogy, ať zůstane aspoň jedna série unikátní a hlavně bez narace!!!!!!!!!
-
-
Chápu, že je dneska cool vybočovat ze zajetýho, ale ne každýmu ty cutscény a dialogy vadí a rozhodně ne vždycky jsou trapný (i když pravda, těžko se hledá něco fakt dobrýho). Já jsem třeba fanda takhle vyprávěnejch příběhů, ať už je to Mass Effect nebo Dragon Age nebo Právě zmíněný Last of Us (což teda vybočuje z ranku RPG, ale poukazuje to na to co mam na mysli). Ale jak řikám jsem i fanda obou Dark Souls (Demon's mi bohužel uteklo :-( ), takže se klidně spokojim i s jinou formou narace (netroufám si tvrdit bez narace). Jen bych prostě chtěl vidět co by zvládli vyplodit klasickou formou, protože pevně věřim tomu, že by to mohlo patřit mezi špičku
-
-
Když jsme u příběhu tak z poslední doby klasickou narací má dobrý příběh jen Witcher 2. Dragon Age a Mass Effect - to je opravdu šílenost pokládat to za kvalitní příběh, to je změť několika filmů, knih, seriálů do hromady a pak je to jedno klišé za druhým, takže raději čistou originalitu jako Dark Souls než klišodiní nesmysly ala ME....
-
-
Witcher je samozřejmě skvělej a nemít načtený knihy nejspíš si ho užiju mnohem víc, bohužel oproti knížkám je herní Geralt jen odvar. I když skvělej odvar, pořád jen odvar těžící z již existujícího světa. Myslim originální světy. Vymyšlený od základu, právě jako DS. A dovolim si oponovat, že vymyslet od základu svět jakej má třeba Mass Effect nebude uplně jednoduchý a ocenim to mnohem víc než vymejšlení příběhu v už zavedenejch světech. Ale jo vim, zase, hatovat Bioware je dneska in :D
-
-
-
-
-
Hmm... až na bosse na konci mě to zatím tedy moc nenadchlo.
-
-
To je ten, který hrál Dark Souls tři hodiny a prý je to horší 6krát než Skyrim a prý má podle něho Dark Souls špatné zvuky a hudbu a to vše stihl posoudit za tří hodiny. Slovo trotl dostává nový pojem...
-
-
Nevím, o co většího trotla mě to dělá než ty lidi, kteří zde prohlašují, že tohle bude pecka, a to jen na základě 6ti minut sestříhaného gameplaye, který ukázal jen nezáživné rubání pár potvor bez náznaku něčeho zajímavého. A ano - i přesto, že mě gameplay nenadchnul, tak dokážu přiznat, že závěrečný boss už něco do sebe měl. Pouč se, prosím z tohoto přístupu :)
-
-
Na tebe nikdo nemá trotle. Ty bys vůbec neměl lozit do souls her, jelikož sis tady udělal ostudu na 10let dopředu. Prý 6krát horší jak Skyrim a jak dlouho jsi to hrál. Ani ne tří hodiny, ale za tři hodiny jsem zjistil, že to má katastrofální zvuky jako u sekačky. Nejhorší na tom, že to myslels vážně trotle :DDD
-
-
Díky, jsem rád za kvalitní a neofensivní argumenty a možnost si slušně zadiskutovat nad klady a zápory Dark Souls série.
Jenže toho se zde asi nedočkám, neb vaše slepota vůči milovanému je vskutku příkladová a schopnost argumentovat tím, že zparodujete mé názory, je ještě úžasnější a převelice originální. U Saaba už jsem si na to zvykl, ten si už minule mlel svou vlastní pravdu, ačkoli já jsem poukazoval na naprosto něco jiného, ale jak vidím, tak DS demagogie je ještě rozšířenější, než se zdálo a rozumného slova se člověk od DS fanouška zřejmě nedočká.
-
-
-
-
-
Měl sem možnost si to demo na GamesComu zahrát a jsem nadšenej. Po DSII, který díky slabší atmosféře a reusování, zanechalo trochu hořkou pachuť, je tohle pouť do neznáma a opravdový pokračování série. Je úžasný jak pár malých změn v ovládání dokáže ty souboje proměnit (podle mě k lepšímu).
-
japonci ma fakt udivuju aku dokonalu goticku atmosferu dokazu vytvorit ci uz v bloodborne,dark souls,DMC a v mnohych inych hrach...