Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickeyMutant
    Opravdu musel zabít i toho zvědavého invalidu truchlícího nad duší své nebožky manželky (4:40)? Zbytečné krveprolití dle mého názoru. Stačilo prostě jen propíchnutím galusek znemožnit případné pronásledování, slušně se rozloučit a zanechat starce jeho smutku.
    • Co když to byla jeho stará?
  • japonci ma fakt udivuju aku dokonalu goticku atmosferu dokazu vytvorit ci uz v bloodborne,dark souls,DMC a v mnohych inych hrach...
  • Vypadá to fantasticky, koneckonců na co From Software v posledních letech šáhlo to bylo jak zlato. Neříkám že DSII bylo perfektní, ale story line byl fantastickej a těch pár malých vylepšení z toho udělalo minimálně hru prvního pololetí tohohle roku.

Je taky dobrý že na tom dělá ten maník co dělal na demon/dark souls, je v tom vidět určitej rukopis, kterej mi v DSII chyběl. Jen doufám že to graficky bude na lepší úrovni než DSII protože mě to docela zklamalo(furt je ale pro mě důležitější atmoška)

PS:Jestli tvrdíte že DS nebo DSII nemá příběh tak se podívejte na kanál TerraMantise, ten to vysvětluje fakt famozním způsobem..
    • Tak příběh má i Diablo.
  • To na co jsem se tesil u druhych Dark Souls se mi snad dostane prave od Bloodborne – opravdoveho tretiho prirustku do SOULS rodiny. M L A S K
  • BoB.2
    Hmm takovej Epic Van helsing ala Dark Souls,paráda.
  • tahle hra je pro mě Nightmare Creatures 3: Bloodborne *1*
  • God-of-War
    To bude zas zničených ovladačů. *14*
  • Malleth
    Měl sem možnost si to demo na GamesComu zahrát a jsem nadšenej. Po DSII, který díky slabší atmosféře a reusování, zanechalo trochu hořkou pachuť, je tohle pouť do neznáma a opravdový pokračování série. Je úžasný jak pár malých změn v ovládání dokáže ty souboje proměnit (podle mě k lepšímu).
  • residentevilfans
    DayOne *14*
  • seprah
    zase nás čekají desítky milionů krásných smrtí *14*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit