Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • BoB.2
    To bude chodit celou hru s tou divnou kosou?
    • sleepless
      Samozřejmně, že nebude k dispozici jen jedna zbraň.
  • Jack1947
    Hlavní obrázek, takové krve a tak moc stříkající... cenzura v diskuzích je teda maximálně tvrdá ale cenzura v obrázcích je celkem milosrdná a co na to řeknou děti... mají si stále kde hrát? *2*
  • Revoluce se nekoná, ale docela se mi to líbí. Hlavně ta atmosféra je docela silná. Hrát si to asi nezahraju, ale pocity z toho jsou kladné.
  • ...by možná mohl překlady novinek dělat někdo, kdo ty hry hraje *7*
    Samozřejmě nejde o žádnou změnu, vlastně ani posun. Všechny díly (už Demons Souls) se daly hrát takhle, tedy útočně. To, co v Bloodborne udělali, bylo, že zrušili štíty, takže hráč to MUSÍ hrát tímto způsobem, není to ale žádná novinka nebo předělávka bojového systému. Kdyby někdo udělal mod do Dark Souls, který zruší všechny štíty, takže hráč musí mít v druhé ruce druhou zbraň nebo kuši, vznikne v zásadě Bloodborne.
    Což neznamená, že se netěším, PS4 jsem si pořídil po zveřejnění prvního traileru, jenom mne deptá, jak všichni mluví o tom, že bude všechno jinak, bacha, alert. Je to ten starý dobrý systém ze všech Souls her. Což je pochopitelně jedině dobře... *5* Ostatně, každý pokročilý hráč Souls her takhle hraje, štít je pro začátečníky, tedy první tři, čtyři průběhy *2*
    • kennyB
      Hrál jsem oba díly snad třikrát, ale bez štítu jsem byl jenom parkrát. I pokročilému hráči k něčemu ten štít přijde vhod. Holt se to bude chtít naučit chodit bez něj, no. Taky se na hru těším *4*
  • Jsem snad jedinej, komu to přijde hrozně generické a nudné?
    • tomocz
      Nejsi... jsme dva :D
      • tři.. bylo by fajn kdyby do té hry přidali nějaké nové, dříve neviděné prvky, třeba umělou inteligenci, nebo příběh *1*
        • kennyB
          Tak ten byl, teda. Fakt super *7*
  • jeanczarny
    Opravte si tu hrubku na začátku třetího odstavce..
  • Možná by mě to i zajímalo, ale PS4 exkluzivita? cba *6*

Navíc jsem to i chvíli hrál, jmenovalo se to Dark Souls. Bloodbored úplně to samý, jen v jiných lokacích. Hit, hit, dodge, hit, dodge a tak dále... Zívačka jakxviň už teď, ale i tak to bude zase jedna z nejlepších her v herním průmyslu, že? ... *6*
    • hit, hit, dogde, hit, dogde kterej si pravdepodobne nezvladl ani u prvniho monstra, tak tady neplacej zivacka. A uz vubec ne "jakxviň", za takhle napsany slovo bych ti na miste usekl prst kterym si to odentroval a pro jistotu vyrizl jazyk. Tyhle zparchantely verze slov si rikej tam u vas nekde v p*deli, ale netahej to ven, diky.
    • Já poslední rok, zjišťuji, že se nudím u každé hry, asi to vypnu a půjdu třeba malovat.
    • kennyB
      Mě tam oproti DS děsí to, že bude menší možnost se krýt. Popravdě v DS řadě jsem spoléhal na štít a úskoky jsem se moc nepotřeboval učit. Teď to ale bude nutnost *4*
    • Takže je to na PS4, takže to musíš poplivat a udělat ze sebe debilaa že? Ano Dark Souls je jedna z nejlepších her historie a není to jenom kvůli combatu, takže se prober nebo lépe si to zahraj a nebo ještě lépe hraj to a používej mozek a vnímej tu krásu.
      • "Dark Souls je jedna z nejlepších her historie"

*1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* *1* Tak ten byl dobrej.

Ne, kecám...
        • ty nevnímáš tu krásu!
      • "vnímej tu krásu"

*15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15* *15*
  • tomocz
    Hmm... až na bosse na konci mě to zatím tedy moc nenadchlo.
    • To je ten, který hrál Dark Souls tři hodiny a prý je to horší 6krát než Skyrim a prý má podle něho Dark Souls špatné zvuky a hudbu a to vše stihl posoudit za tří hodiny. Slovo trotl dostává nový pojem...
      • tomocz
        Nevím, o co většího trotla mě to dělá než ty lidi, kteří zde prohlašují, že tohle bude pecka, a to jen na základě 6ti minut sestříhaného gameplaye, který ukázal jen nezáživné rubání pár potvor bez náznaku něčeho zajímavého. A ano - i přesto, že mě gameplay nenadchnul, tak dokážu přiznat, že závěrečný boss už něco do sebe měl. Pouč se, prosím z tohoto přístupu :)
        • Na tebe nikdo nemá trotle. Ty bys vůbec neměl lozit do souls her, jelikož sis tady udělal ostudu na 10let dopředu. Prý 6krát horší jak Skyrim a jak dlouho jsi to hrál. Ani ne tří hodiny, ale za tři hodiny jsem zjistil, že to má katastrofální zvuky jako u sekačky. Nejhorší na tom, že to myslels vážně trotle :DDD
          • tomocz
            Díky, jsem rád za kvalitní a neofensivní argumenty a možnost si slušně zadiskutovat nad klady a zápory Dark Souls série.

Jenže toho se zde asi nedočkám, neb vaše slepota vůči milovanému je vskutku příkladová a schopnost argumentovat tím, že zparodujete mé názory, je ještě úžasnější a převelice originální. U Saaba už jsem si na to zvykl, ten si už minule mlel svou vlastní pravdu, ačkoli já jsem poukazoval na naprosto něco jiného, ale jak vidím, tak DS demagogie je ještě rozšířenější, než se zdálo a rozumného slova se člověk od DS fanouška zřejmě nedočká.
  • TheGGG
    Tak na tudle pecku se nehorázně těším. Jsem rád že na PS4 vychází jedna temná a atmosferická hra za druhou, omalovánky nechceme, děkuji. Jinak by mě zajímalo, jakým metrem pan cenzor měří, asi nějakým z jiné dimenze, protože jinak si nedovedu vysvětlit, že když já napíšu něco o WoW, dostanu do minuty ban, ale trollové, co se hemží kolem Souls her jsou vysmátý.
  • Ještě aby to mělo super příběh a může to být dokonalý. Ne že by Dark Souls nemělo skvělý lore, ale snad nikoho neurazim, když řeknu, že jsem fanoušek přímočařejš vyprávěnejch příběhů a ten bych tady ocenil. A i ty můžou bejt úžasný, viz Last of Us. Každopádně i kdyby byla forma příběhu podobná Souls sérii, tak je ps4 verze stejně jasně doma. Leda by to recenze hodně rozcupovaly, čemuž zatim nic moc nenapovídá *4*
    • Miserius
      No teda jestli tady bude tak trapně vyprávěnej příbeh jako v běžných RPG (Skyrim, Dragons Dogma) tak ta hra ztratí obrovskou část svojeho kouzla...
      • Tohle jsem rozhodně na mysli neměl :)...například zrovna Skyrim nemá s příběhem nic společnýho, proto jsem dal za příklad Last of Us, totálně přímočará story a přesto skvělá. Je rozdíl mezi přímočarym příběhem ala COD nebo BF, a právě třeba Last of Us nebo her ze sérii Final Fantasy (ne všech).
        • Miserius
          Tak ale to jen srovnáváš kvalitu příběhu, ne styl vyprávění
          • Tak snad tady nikdo nepropadl mylnýmu dojmu, že když bych uvítal přímočarý příběh, že mi nezáleží na jeho kvalitě...Ať už bude hra vyprávěná jakkoliv, pokud bude celá linie stát za to, ať si je pro mě za mě vyprávěná třeba pozpátku a stejně do toho pujdu, jen jsem psal jakej styl bych od From Software chtěl vidět, samozřejmě v kvalitním podání. Navíc Skyrim staví na uplně jinejch pilířích než DS nebo pravděpodobně Bloodborne. Otevřenost světa v DS je pořád jen "na oko", ale ve výsledku je to dost lineární a u lineární hry se silné příběhy vypráví podstatně líp, než u her kde má hráč k dispozici megální svět, ve kterym splní první dva hlavní questy a pak 60 hodin o hlavní linii neví, aby se k ní teda ke konci, kdy už ho hra stejně pořádně ani nebaví, vrátil a sotva se tou nudou prokousal.
    • Malleth
      Přímočaře vyprávěnej příběh se dělá těžko když nemáš danou hlavní postavu. To je pak velká šance že to zklousne ke generický splácanině á la Skyrim a většina dalších fantasy RPG.
      Na druhou stranu by mohli přijít z něčim neotřelým jako se to podařilo Blizzardům v Diablu II.
      • Diablo II a to si sis snupl ceho?
        • Malleth
          Nevim co máš za problém. Vykašlat se v příběhu na hlavní hráčovu postavu a vyprávět ho o hlavním záporákovi z pohledu jeho sluhy fungovalo skvěle. Celý to mělo správnou temnou atmosféru od začátku do konce.
    • Ježíš 99%AAA her ti lije do hlavy custcény, klišé a trapné dialogy, ať zůstane aspoň jedna série unikátní a hlavně bez narace!!!!!!!!!
      • Chápu, že je dneska cool vybočovat ze zajetýho, ale ne každýmu ty cutscény a dialogy vadí a rozhodně ne vždycky jsou trapný (i když pravda, těžko se hledá něco fakt dobrýho). Já jsem třeba fanda takhle vyprávěnejch příběhů, ať už je to Mass Effect nebo Dragon Age nebo Právě zmíněný Last of Us (což teda vybočuje z ranku RPG, ale poukazuje to na to co mam na mysli). Ale jak řikám jsem i fanda obou Dark Souls (Demon's mi bohužel uteklo :-( ), takže se klidně spokojim i s jinou formou narace (netroufám si tvrdit bez narace). Jen bych prostě chtěl vidět co by zvládli vyplodit klasickou formou, protože pevně věřim tomu, že by to mohlo patřit mezi špičku
        • Když jsme u příběhu tak z poslední doby klasickou narací má dobrý příběh jen Witcher 2. Dragon Age a Mass Effect - to je opravdu šílenost pokládat to za kvalitní příběh, to je změť několika filmů, knih, seriálů do hromady a pak je to jedno klišé za druhým, takže raději čistou originalitu jako Dark Souls než klišodiní nesmysly ala ME....
          • Witcher je samozřejmě skvělej a nemít načtený knihy nejspíš si ho užiju mnohem víc, bohužel oproti knížkám je herní Geralt jen odvar. I když skvělej odvar, pořád jen odvar těžící z již existujícího světa. Myslim originální světy. Vymyšlený od základu, právě jako DS. A dovolim si oponovat, že vymyslet od základu svět jakej má třeba Mass Effect nebude uplně jednoduchý a ocenim to mnohem víc než vymejšlení příběhu v už zavedenejch světech. Ale jo vim, zase, hatovat Bioware je dneska in :D

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit