Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Hra kde běháte s obřím sekáčkem a ani nikomu nemůžete useknout hlavu, ruku či nohu? Form soft plz
    • Malleth
      Přidali kbelíky krve při každým zásahu, ale taky bych bral dismemberment jako ve Witcherovi 3.
  • RangerCZ
    1. Ten způsob získávání HP se mi moc nelíbí, zdá se mi takový jednoduší, když získáte nad daným soupeřem strategii, jsou to životy navíc.

2. To není ledajakej sekáček, to je obří břitva na holení :)
    • maros.goc
      From software hovorilo ze hru spravia pristupnejsiu sirsiemu publiku.... Teda kto vie ci to bol napad hidetaky myizakiho alebo sony ktora cely projekt zastrešuje a logicky chce aby sa predalo co najviac kusov.... Myslim si ze druha moznost je ta spravna.... To je to "caro" exkluzivit :-(
      • Tak třeba mě to vyhovuje. DS combat mi přišel děsně kostrbatý a moc mě nebavil (ne proto, že bych umíral pořád dokola. To se sice dělo, ale výzva mi nevadí). Dynamičtější combat téhle hry se mi zatím hodně zamlouvá.
  • Setting perfektní, soubojový systém mě zatím nechává chladným ale to lze možná přisoudit tomu, že zkrátka nechtěli ukázat příliš mnoho. Nepřátelé nápadití. Doufejmě, že lore k tomu bude taková aby přitáhla zvědavost hráčů tak jak to udělali Demon Souls a Dark Souls 1.
  • Doufám, že jednou přijde i na PC.
  • Lynch
    Mám rád serii Dark Souls ale tohle se mi teda zatím moc nelíbí. Přijde mi to jako kostrbaté přeskinované Dark Souls. Určitě se to ale zlepší. I dnes mě to může být jedno, když nemám PS4. Jinak celkový styl hry je pěkný.
  • Takze mlaticka jak remen, jen se tesim, az tomu nejaky nemyslici jouda prilepi nalepku akcni RPG a da tomu 10 a hodnoceni nej RPG roku.
  • Mato1987
    keby sa dala zohnať nekomprimovaná verzia videa, tak by som bol vďačný :)
    ináč som troška sklamaný, že stále tam nie sú dynamické tiene
  • Cosi
    Já nevím, já když jsem se koukal na video, tak jsem viděl nedokonalé mechaniky a nenavazující animace. Pokud mám hrát hardcore RPG, tak se nechci spoléhat na nedokonalé mechaniky hry.

Proto u mě vede Lords of the Fallen.
    • Prý Lords of the Fallen, tak ten byl dobrej *1* *1* *1* To je aspoň kameňák..
    • Malleth
      WTF? To by mě zajímalo kde si vzal ty nedokonalý mechaniky. Právě naopak, posunuly souboje z DS na novou úroveň
      Krom toho zkoušel si Lords of The fallen vůbec? Já jo a moc nadšenej nejsem. Hraje se to jako nedopečená kopie dark souls. Má to úplně stejný souboje, ale bohužel víc neohrabaný a nevyladěný. Navíc level design není moc přizpůsobenej pro third-person rubačku. Kamera se tam často neměla kam nacpat
      • To si jako byl na Gamescomu nebo ono se to už dá někde hrát? Každopádně já bych byl být fanouškem DS za Lords of the Fallen rád. Víc čeho můžu hrát ne?
        • Malleth
          Byl jsem na GC a Lords of the fallen byla druhá hra, která mě nejvíc zajímala. Čekal jsem víc svižnou/arkádovou verzi dark souls s odlišným vizuálem, ale po zahrání dema jsem byl docela zklamanej. I tak si to ale určitě zahraju, protože mám tenhle typ her rád a má PS4 lační po nějaký pařbě.
      • Ano je to priam uzasne, demo boss asi tak po 50x v DS historii znovu prekvapivo len o pomalych utokoch, nesmrtelnosti v kotupoch a hluchej faze. Skvela gameplay invencia. To uz ten Lord of Fallen demo boss mal aspon nejake ohne, ktore to spestrili.
        • maros.goc
          Musim uznat ako souls fanboy ze nesmrtelne kotule a vyrazna pomalost bossov vadi uz aj mne :( v ds1 som to nejako nevnimal, no 2ka sa uz ukazala v "celej krase", našťastie to zachránilo vynikajúce dlc
          • Malleth
            To že tě úhyby činí na chvíli nesmrtelným má svůj důvod. Bez toho by byly dost nekonzistentní a nedali by se moc používat. Ty přeci nemůžeš dopředu vědět kde přesně bude kolize ruky nepřítele v momentě kdy tvá postava je v půlce kotrmelce. Ty jen víš kdy přibližně ten útok spustí a z jakýho směru.

Ten vlkodlak je velkej a tak je logicky pomalej. Nepočítal bych ale s tim že takový budou všechny bossfighty. Nebo už ste zapoměli na Sifa, Artoriase, Pursuera, Sinnera a další?
    • tomocz
      Pozor, co říkáš. Zde se to hemží Dark Souls fanboyi, kteří ti neodpustí jediné nepochvalné slovo vznesené proti hrám od From Software :) Jinak ode mě máš +1
      • RangerCZ
        Mluvit vulgarně určitě zvyšuje vaši inteligenci a vaši moudrost malé děti :)
      • Mám s DS fanboyz už nějakou zkušenost, takže musím souhlasit. Deme*t je slabé slovo.
      • demntov ako ty je tu tiez dost
      • Lepší být fanoušek na základě stovky hodin než hater na základě tří odehraných hodin. Jinak nechápu, proč se tu tak ztrapňuješ a ponižuješ, kdyby jsi se tu nechlubil, že jsi hru hrál tři hodiny, nikam jsi se nedostal a pak to rozčíleně nevypnul, možná by měl tvůj názor aspoň trochu hodnotu.
  • Deep Down se mi líbí mnohem víc, ten aspoň vypadá jako next-gen.
  • Kozy
    Vypadá to opravdu skvěle. Ne že bych měl něco proti zasazení ale ten helsingovskej charakter se mi už docela okoukal, nerad bych nosil kabát celou hru, chci fashion souls.

Kr1pl s bambitkou byl supr.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit