Přejít na výpis diskuzí
Záběry z Pillars of Eternity 2 předvádí pomalejší souboje, hezčí grafiku a otevřenější svět
20.6.2017 | Patrik Hajda
31 příspěvků
-
Máš pravdu, dík za upozornění.
-
Že jim to není trapné. Nuly z Obsidianu, kdysi normální firma, v současnosti nýmandi škemrající prachy na naprosto trapné a zbytečné hry...
-
PoE - 89/8.3
Dragon's Dogma - 81/8.2
FF 15 - 81/7.6
Já hlupák... musim uznat, že to zas takovej fail neni. Vypada to, ze tyhle hry maji porad co rict... -
tak ak nic ine nepoznas len akcne filmove hry tak ti mozu pripadat dialogy ktore citas zle. Tie hry maju unikatny combat system a ten bol vzdy zabavny a aj narocny
-
Avellone nemal prakticky nič spoločné už s jedničkou.
-
Trosku se bojim, jak se na pribehu a dialozich projevi odchod Chrise Avellona. Kazdopadne jednicka byla vyborna, nechal jsem v ni 140 hodin :)
-
Ježiš a jó! Tyranny to bylo. *4*
-
S těma loadingama máš pravdu, to bylo fakt na pěst. Hlavně ke konci si člověk klidně moh dojít na cigáro, než se mu načte nová lokace. Pokud to teda rovnou nespadlo.
-
Přesně tak, hra je mi uprdele, hrát jí nebudu. Nechápu proč Obsidian zakrněl u naprosto zaostalých her. Jedničku jsem rozehrál a asi po 10 hodinách jsem skoro chcípl nudou, takže to letělo z disku. Už nikdy více.
Takže snad jim tady tady trapná hipsterská retro vlna přinese bankrot... -
Ještě bych dodal, že mě ta hra vůbec nezajímá, ale rád se k tomu vyj@dřuju...
-
Nemýliš si to náhodou s Tyranny? Pillars of Eternity len na Steame predali skoro milión kusov (zdroj steamspy) a veľké množstvo kópií bolo isto predaných aj cez GOG, čo mi teda ROZHODNE ako neúspech nepríde.
-
Tady jsi na stránce PC fanatiků, PC naklikavačů, PC paniců atd. Jakákoliv i když dobře myšlená negace vůči iso hře z KS a máš mínus.
Jinak podle mě to bude generická, pirátská sr@čka... -
Asi mysleli, ze jsi zase napsal neco ve stylu "vyvojari se opovazuji chtit penize za svoje produkty" a dali ti ho rovnou...bacha na skatulkare.
-
Nechápu ty mínusy, vždyť sami vývojáři uvedli, že prodeje je zklamaly a hra si na sebe sotva vydělala, ne?
-
Lol, jo... tenhle problem mel i BG... kde uz to ale bylo davno opraveny. Fakt nechapu, co tam maj za programatory.
-
když nevíš kudy kam, hoď tam piráty...
-
Mám taký pocit, že toto spomínali v jednom z Kickstarterových updatov; teda že sa lokácie budú priebežne streamovať do pamäte (ako je to dnes v open-world hrách bežné).
-
Pustit hru z normalniho hdd je neco co sem neudelal uz nekolik let. I tak to na moje pomery trva dlouho , kdyz to srovnam s velkyma MMO hrama to co nacitaji tyhle hry je uplny nic a trva to dyl. Navic oni nejsou schopni to nechat nacteny takze kdyz vlezes do baracku a pak zpatky ven tak znova nacitas...
-
Celková rýchlosť hry, teda aj boja, sa da upravovať.
-
mne pomohlo hodit hru na ssd disk