Přejít na výpis diskuzí
Záběry z remaku Halo ukazují graficky skok z originálu
25.7.2011 | levis
43 příspěvků
-
A když už se někdo pokusí o inovaci a něco nového - alias bioshock, tak se taky najdou rejpalové, co si musí pořád na něco stěžovat a kritizovat...
já chci kvalitní fps, jednoduchou, jak ma být. Remake Halo je paráda.
Navíc si myslím, že každý level byl unikátní - prostředím, atmosférou, protivníky a souboji...nenudil jsem se ani na chvilku -
Na PC vyšiel v roku 2003.
-
2Mr.Lolendo: presne, kvalitu .. od pokracovani ocekavam ze nabidne neco nove a lepsi ..
-
...ale ostatní díly už zkrátka neměli co nabídnout?.... Ale no tak. Leda že bys patřil mezi ty lidi co se honí za slovem Inovace a pořádně bud neví co přesně znamená nebo ve skutečnosti neví co chcou. U tebe si myslím to druhé. Pokud by např.: dělali dílý FEARA pořad stejné jako jedníčka bez inovací a jen opravovali chyby byl bych naprosto spokojen. To stejné Half-life 2 a další. Nepotřebuji inovaci. Já chci kvalitu
-
a presto i kdyz to nehral tak to krasne objektivne vystihnul .. jiste pred 10 lety se to celkem dalo, alespon ze zacatku, pak hloupy stereotyp .. nicmene prvnimu dilu se zaslouzene misto v konzolovych dejinach uprit neda .. ale ostatni dily uz zkratka nemeli co nabidnout
-
Tak za 1. HALO je z roku 2001 a FarCry z 2004. 2. FarCry byla hra s revoluční grafikou v té době. Nejenže tvůj názor je subjektivní ale je i založen na nedostatku znalostí a pochopení a proto je absolutně bezcený.
-
kezby ta hardcore vec spocivala v necem jinem nez v tom ze nepritel vydrzi vice a hrac mene, pripadne mas mene naboju a lekaren ... to je nejspis ten nejhorsi zpusob jak zvysovat obtiznost :-/
-
Pokuds to nehrál tak je zbytečné psát jakejkoliv názor(je to absolutně zbytečne a neprodiktivní).
-
Co ti vadí na slušně podaném, subjektivním, nikomu nic nevnucujícím názoru? Očekávám hodnotnou odpověď. :-*
-
Všetky tri sú úplne niekde inde ako celé Halo. Fantastický level design v halo? Wtf? Akože tie prázdne dookola opakujúce sa priestory bez ničoho? To boli len holé pláne. Stačí sa pozrieť, ako vypadá Far Cry a ako vypadá Halo. Aboslútne tupí nepriatelia, AI asi prebrali zo Super Maria, si to porovnaj s Far Cry alebo Fearom. Ich druhy som mohol spočítať na jednej ruke - malý emzák, veľký emzák, a ešte otrochu väčší emzák so štítom. Pocit zo strieľania absolútne žiaden. To je ako keby som strieľal s airsoftovej zbrane. Všetky zbrane mi pripadali naprosto rovnaké, nevidel som žiaden dôvod meniť si ich. Jediné, čo tam bolo "inovatívne" boli vozítka, inak nič - ale aj tie boli vo Far Cry. Celé Halo je iba obrovský hype.
-
Takze Kniznica bude rovnako "zabavna" ako pred desiatim rokmi :)
-
Dohrál jsem F.E.A.R. Perseus Mandante, FarCry a PainKillera na nejtěžší obtížnost. Což jsou podle mě nejtěžší FPS. Halo na nejtěžší obtížnost jsem též nedohrál a dvojku už bůbec. Je to moc Hardcore.
-
opravdu hodnotný příspěvek....alespon že jsi se tu realizoval
-
Já se přiznám, že taky stále netuším, co na HALO lidi tolik obdivují. Nehrál jsem, takže nemůžu okusit ten feeling hratelnosti, ale z hlediska náplně tam fakt nic spešl nevidím, neslyším, necítím. Zvláštní.
-
jo jo ... jenom kolik titulů by si to zasloužilo, tolik bych slintal.....Thief 1, Heretik II, Half-life (snad klapne Black messa project)...takových her by bylo.
-
Jjj, napr u takého CALL OF DUTY, prepol by si a žiadna zmena :D
-
10 Deset let stará hratelnost.
20 Ostřejší textury a lepší shadery.
30 go to 10 -
u me je taky PS3 cislo jedna (hlavne serie uncharted),akorat x360 tu byl driv a levnejsi takze jsem tenkrat podlehl ale prodavat se me to nechtelo protoze dobry hry na to jsou taky.navic me blbne mechanika ale cerveny svetla porad nemam.halo 3 je v coop genialni ale ODST uz me nejak moc nechytlo.jo a HALO2 vypada taky pekne na x360.me vzdycky udivovalo jak serie HALO vypada jako prumerna strilecka ale kdyz si to clovek zahraje,tak to ma fakt svoje kouzlo.treba na vysokou obtiznost a ve vic lidech coop kampan,to nema chybu.naskakat do warthogu ve trech a vyrazit :-)
-
Jo ja vím nějak u mě vždycky vládla PS3,a nebyl ani čas na obě konzole a ještě PC,uvidím jestli do toho půjdu,ale z Halo se stala srdcovka takže asi jo:-)
-
tak to prepínanie súhlas ale ta grafika taký Half Life 2 (čím samozrejme nehovorím že je zlá ale je rok 2011.)