Přejít na výpis diskuzí
Záběry z remaku Halo ukazují graficky skok z originálu
25.7.2011 | levis
43 příspěvků
-
nemas ho prodavat,me se na nej vzdy rok prasi a pak ho jen zapnu.porad jeden z prvnich kusu u nas :-)
-
Hele chlape tak to jsme na tom úplně stejně:-))
-
Sakra, to abych si už potřetí koupil xbox :D
-
Ten chlapík by měl jít učit jak zaobalit to, že vlastně nic neudělali, jen přidali HD textury, do 5ti minutového videa o tom, kolik práce odvedli a jak moc se nadřeli -)
-
FEAR jednicka byl paradni,far cry me bavil tak do pulky a doom3 byl tak po 2 hodinach strasne stereotypni a hrozne predvidatelny,ze uz se clovek ani nelekal.
Prvni Halo bylo ve sve dobe docela novatorske udajne,ja to hral az nekolik let po vydani,takze tam nic extra noveho pro me nebylo,ale hra me ucarovala atmosferou,hudbou,pribehem i leveldesignem a na nejtezsi obtiznost se clovek docela zapotil,
Ale chapu,ze ne kazdemu to sedne.Pro me osobne je to jedna z mala konzolovych fps ,ktera me bavi. -
K halo jsem se dostal skrze pc verzi prave prvniho dilu a to cca 3 roky po jeho vydani,takze graficka stranka uz za moc nestala.V te dobe uz jsem za sebou jako pc hrac mel nejednu fps za sebou a proto jsem necekal,ze by me tahle hra navic uz postarsi mohla nejak extra prekvapit.
Ale ta hra me proste chytla a nepustila do konce.Uzasna hudba,skvela atmosfera,uchazejici pribeh a zabavna hratelnost,kdy pri nejtezsi obtiznosti je to docela vyzva ,kde i jeden elite dokaze hraci docela zatopit,slusna AI.Akorat ten neslavny level,kde autori pouzili nemily trik s kopirovanim ,jinak hra mela podle me poutavy level design.
Dalsi dily me sice bavily,ale atmosferou se nikdy na prvni dil nedotahly.
Takze na tento remake se vazne tesim. -
Nejak nerozumiem tomu, prečo ma Halo toľko fanúšikov. Hral som jedničku na PC pár rokov dozadu a absolútne ničím ma to neoslovilo. Dokopy 5 nepriateľov, stereotypné prostredie a ani to strieľanie ma nebavilo. Stačí si porovnať Halo s Doom 3 alebo Far Cry alebo s takým F.E.A.R. To je úplne iná liga.
-
Mně to tak nepřišlo. Hru jsem hrál na předposlední obtížnost a to kouzlo hry tkvělo právě v soubojích. Nepřátelé ne nehroutili na zem po první dávce jako v CoDu a po vzoru starých her musel člověk na určité nepřátele nějak vyzrát (kvůli nábojům byla hloupost bezmyšlenkově střílet ty malý capartíky atd...). Na nejvyšší obtížnost jsem hru nikdy nedohrál.
-
pls pls at je to i na PC :DDD
-
Hmm vypadá to skvěle a to přepínání na starou verzi je fajn nápad.
-
Tak takhle se komentuje video, 2 věty ktery se opakujou porad dokola :D
-
kterej se navíc nějak extra nepovedl
-
Hratelnost Halo CE byla záhadná. Level design byl místy jak přes kopírák, hratelností v podstatě nic nového a příběh klasická záchrana všeholidství. Zpětně to nebylo vlastně nic moc, ale klidně bych si to zahrál znovu a věřím, že by mě to zase dostalo!
System Shock 1 jsem nikdy nedohrál, ale nikdy nezapomenu ten opičí jekot v chodbách. Hrozně jsem se toho tenkrát bál. -
Jako když jsem hrál halo 1 (a to až v roce 2007 a ještě na Pc),nevěřil jsem tomu že mě to bude bavit. Hra v sobě měla nějakej "náboj" a ikdyž byla grafika maličko mimo, hra mě neuvěřitelně chytla.Dodnes nevím proč - je to dle mého názoru naprosto standarní ničím nevybočující střílečka...Dvojka byla taktéž dobrá,ale jednička byla prostě lepší.Trojku už mám asi 2 roky doma a ještě jsem jí kloudně nehrál,natož pak nějaký jiný díl.Takže sečteno a podtrženo na jedničku se fakt hodně těším.
-
V sérii Halo se nikdy za realistickou grafikou nehnali.
Mě se to líbí, přepínač na starou / novou verzi je milá vychytávka. Byl bych velmi rád, kdyby se to dostalo i na PC.
Za podobný remake System Shocku 1 bych dal nevím co... -
Máš pravdu v tom, že je to dojná k*áva. Na druhou stranu, Halo byl ve své době milník a určitě si zaslouží remake. Za plnou cenu bych to asi nekoupil. Hodně jsem hrál PC verzi a nestačím se divit, jak ta hra vypadala tenkrát a jak jsme uchcávali z té grafiky. To snad ani není možný, že to vypadalo tak hnusně *1*
-
Halo: Combat Evolved je od Bungie, Gearbox dělal jen port na PC ;)
-
Muj nazor je teda uplně jiný než ten váš. Je to další dojná jalovice ( slovo kráv.. nelze použít), která absolutně ničím nepřekvapi. Když jsem kdysi hral halo 3 ,čekal jsem fakt nářez , ale došlo mně že je to pouze tupá střílečka bez nápadů a příběhu. V dnešní době taková předělávka neoslní ani grafikou, která je dost slabá a nerealistická.
-
Jednoznačně palec hore!
-
Hezký, jednoznačné zlepšení, skoro tak dobrý jako u božského DX11 *1*