Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • video super, ale proboha co to tam hraje za šmrdlala na tu kytaru, sebrat a doživotní zákaz hraní, to je snad horší než Lister
    • nightborne
      Co to povídáš, Lister je virtuóz! Hrábne do strun a to dřevo zazpívá jak mariňák v bordelu po třech letech na moři!
      • To je dost možný, ale dohoda je dohoda.
      • Oooohmmmmm, ooooooohmmmmm.....joo, to je hitovka.
  • spíš mi to přišlo jako Call Of Doom
    • Apocalypse Warfare
      • Doom of Duty.
  • JohnyTheZik
    "Hra by to byla sice jistě velmi pěkná, ale ta pravá hororová atmosféra, ta jakoby se zcela vytrácela, nemyslíte?"

Nevim no, hororovou atmosferu mel mozna Doom 3, je to teda ta prava doomovska? :D
    • Vogon
      Jako malý jsem se Dooma hodně bál(Bál jsem se i psů z Wolfenstein 3D *1* )
      • JohnyTheZik
        Mne zas prisel silene strasidelnej starickej Spellcross, to je vpohode ;D
        • Jenže ten měl atmosferu že se dala krájet. Bože to byl věk.
        • drasta
          Pro me byla nejstrasidelnejsi hra ufo enemy uknown... kam se hrabal doom :D
      • nightborne
        Já sem vždycky dohrál první úroveň první epizody Wolfa 3D a dál už jsem nikdy nehrál, pač jsem se moc bál... tak sem pořád sjížděl tu první dokola *1*
  • R-BLOG
    Vzít brokovnici,strčit ji impovi do censored,stisknout spoušt a kochat se malebnou scenerii.To je doom.
  • C-BEAM
    ať dají metal tomu kdo to zastavil, nevím co to bylo ale Doom ne.
  • XorxoxTalarius
    Prilis male mnozstvi udaju na to abych si mohl udelat obrazek, ale mohli to prejmenovat na Quake a s klidem to vydat.
  • No z krátkého render filmečku težko něco vyvozovat, snad jen, že to vůbec nepřipomíná Doom.
    Hra by to třeba mohla být dobrá, ale s Doomem to moc společného nemá.
    Možná to nemuseli rušit, ale vydat to pod jiným názvem.
  • Viem si veľmi dobre predstaviť, ako vývojári v Bethesde mlátili pol roka do klávesníc a tabletov, potom to niekomu ukázali a ten ich odbil otázkou: "Where is DOOM ?". Potom sa klepli po čele a začali odznova :)
    • otazka je jestli na tomhle skutečne delala bethesda, nebo nekdo jinej, možna id soft
  • "Jak vidno, ukázka sice ukazuje z technologického hlediska velmi pokročilý projekt a je na co se koukat"

Jde o fake render, jehoz ucelem melo byt mateni hlav pissalku na prezentacich spojenych s fetovanim chlebicku na rautech. Je usmevne, ze i po smrti projektu se nejeden nachytal a zabery povazuje za ingame.
  • del0
    Tak to díky bohu za to, že Doom nakonec nebyl zasažen nemocí zvanou modern military shooter...

https://www.youtube.com/watch?v=C4yIxUOWrtw
    • yuri.sidius
      vzpoměl jsem na to samé *1*

no ještě že to to zrušili, nechceme tu žádné takové Call of DOOty *15*
    • TheGGG
      škoda že ty nejsi zasažen nějakou nemocí.
      • del0
        Nejsem, pokud se ke mě nebudeš moc přibližovat.
        • TheGGG
          že jsi to neříkal už včera

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit