-
Ještě že to zrušili, Nechtěl bych, aby jakákoliv legendární videoherní byla pošpiněna klasicky stupidní "modern millitary shooter" nebo něčím "meh" jako Rage. I když kdo ví, nový wolfi měl taky hloupou mediální kampaň a hrozné demo, ze kterých to vypadalo strašně.
-
-
No u Wolfika zrovna byla ta medialni kampan naprosto dokonala. Doted mi v playlistu strasi vetsina pecek od Neumomd Records ;-)
-
Novej Wolf měl absolutně tu nejlepsší reklamní kampan vůbec. Ty trailery byli geniální.
-
-
Tak todle vypadalo docela slušně. Samozřejmě zdejší kiddos budou hatovat, protože nemají tucha, jak má vypadat dobrá fps, ale jinak, celkem slušné. Doom stejně nikdy hororová hra nebyl a bát se u toho v podstatě nedalo a nedá. Tak proč radši neudělat hustou řežbu, ještě přidat trochu metalu a bude to cool.
-
-
když ještě někdo pochybuje, že tato ukázka je oničem a že nejlepší co mohli udělat, je začít od nuly, tady máte důkaz.
-
Zrejme ty nemas tucha o cem to mluvis. Az prijde valka, pro tebe si dojdu jako pro prvniho.
-
-
*1* *1* *1* A až si pro mě pujdeš, vezmi mi na rohu dva nebo tři obložený chlebíčky. Kup si taky něco pro sebe na večer, protože až pujdeš odemě, už nebudeš schopen si něco koupit. *3*
Nebojte pane cenzor, já mu nevyhrožuji, utlačovat předpubertální wanna be tough gangsa mě nikdy nebavilo. *5*
-
-
-
mne by stačilo kdyby se vykašlali na singleplayer a vydali to čiste jako MP strílečku (myslím novýho dooma, ne tohle). A mohli by prijít s neokoukanými zbranemi, destrukci prostredí, asymetrickým MP (démoni vs lide), systeme pohybu jaky prezentoval nedávno star citizen...