-
No těším se na to moc. Jinak track je dobrej, je fakt, že dubstep je prostě v kurzu, ale taky mě ten boom a jeho všudypřítomnost jebe. Ale kvalita songu je nezpochybnitelná a ty melodický plochy jsou AC style. Pořád lepší než Requiem for Dream. Asi Ubisoftu pošlu do titulků svůj drumec Firenze, inspirovanej Jesperem. *1*
-
trochu to graficky pripomina call of duty asi je to tim xboxem na kterym hrajou
-
ta hudba je fakt naprosto prišerná a vůbec se tam nehodí.
-
-
taky uz me zacina pekne tocit jak do vseho musej davat dubstep *16*
-
No ještě,že hudba ve hře je vždy perfektní :-) ... Jesper Kyd umí dělat herní hudbu.To mám všechny soundtracky ke všem hrám od něj,jak AC,Hitman,Freedom Fighter atd. prostě špičkové pozadí ve hrách
-
-
Ackoliv tento styl hudby posloucham docela rad, do Assassins Creed traileru to vubec, ale vubec nesedi. Kdyz sem na to klikal sem se docela tesil ze si poslechnu podobnou hudbu jako Woodkid - Iron, ktera byla v tom Cinematic traileru na Revelations a ktera se tam skvele hodila.... ale dubstep u tohoto sem fakt necekal :D
-
Proč neukázali i krásy umělé inteligence?
Rozumím tedy, že eskapáda slaměných fackovacích panáků pokračuje...nebyl to Ubisoft, kdo nedávno propagoval dobrou A.I. jako možnou cestu dalšího rozvoje herního zážitku? -
Ku koncu je tam ezio altair a ten treti neni Desmond kto to je ???? asi bude v AC nova postava v sucastnosti!
-
-
v traileri este na jednotku boli taketo sekvencie ze strasne rychlo preskakovaly charakteri a bol tam aj ten ,,lekar,, z pritomnosti a nikto si to nevsimol. a toto urcite neni desmond. ma iny dlhsiu tvar, ine kuty na cele a inej farby vlasy :D
-
tez me napadlo ze to neni desmond.....ale mozna to je on ale po pomerne delsi dobe od konce ACB...
-
Taky si myslím, že to rozhodně není Desmond
-
-
určitě je to Desmond jen má tu bradku když si to zapauzuješ tak si dokonce všimneš že má i stejný triko jako měl v brotherhoodu, a má i tu jizvu přes rty
-
-
je to Desmond to víš potom co se mu v Brotherhoodu nějak zavařil mozek a je připojenej k animu nemá na holení čas
-
To je desmond...
-
-
Ale dal bych k tomu spíš drum and bass *5*
-
Tak to sem nečekal že k tomu daj Dubstep = mazec :D
-
-
suhlasim si myslim, ze to tam sedel na 100%, a nie ze nie, dalej, neviem niekto co to je ? za skladbu, toto som nepocul este, mozno je to nieco nove, neviem
-
-
Aha scrolnu níže a už to vidím:-)
-
-
Přesně absulutní luxus:-)
-
-
Video perfektní, ale s tou hudbou to vyjímečně podělali. Vždy tam dají nějakou pecku, až mám husinu a teď jsem měla pocit, že repráky maj poruchu. Mezi elektronickou hudbou se najdou i dobré kousky, ale umělecká hodnota tohodle je nulová...
-
Nevíte název tej písničky ? :)
-
-
alebo skor bez remixu Hecq - Sura
-
Prodigy-Spitfire :)) Kecám. Když už elektro/dnb tak jedině http://www.youtube.com/watch?v=lgVKEg5khsw&feature=related
-
-
Hecq - Sura (Remix by Matta)
-
ja bych radsi chtela vedet nazev pisnicky z videa *1*
-
-