Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Na hru se tesim,trailer ignoruji-i elektro hudba se musi umet udelat,toto je jen par zvuku pospojovanych dohromady.Jako celek to neni nic z ceho by si normalni hrac sedl na prdel,tudis nechapu z ceho jste tu tak odvareni *7*
    • nesuhlasim, skus to tak pospajat a uvidis, na to musis mat aby si tak urobil, ked my sem das tvoju tvorbu nieco na tento sposob, tak dole klobuk
  • Fakt? *4* Zrovna ta hudba mi přijde jako dokonalá trefa. Ale já tudle muziku dost můžu. No, tisíc lidí tisíc chutí *3* Super klip, dokonale nastříhaný!
  • Boha já myslel že ubisoft chystá Just Dance with Assasin Creed nebo něco takovýho *1* . Tak to je pohoda, trailer pěknej.
  • Parádní hudba, parádně sestříhané. Prostě parádní video a těším se na hru))
  • Ubisoftu se zřejmě líbil tenhle známí klip http://www.youtube.com/watch?v=II_g4_LSSRA *1*
    a tak se rozhodli udělat něco na ten způsob.
    Jak by taky ne, je to pecka.
    • Tak to bylo to první co mě napadlo už při prvních záběrech *1* Ale Beautiful Lies je lepší a propracovanější *14*
  • proč na konci není ukázaná i PC verze.. já se bojím :(:( odklad nesnesu
    • Ja mam PC i konzoli, a i kdybych mel jen PC, odklad me netrapi. Dyt ty Assassini vychazeji strasne rychle za sebou! Jeste jsem se nedostal ani k Brotherhood. Aspon si tu hru na PC s odstupem vic uzijete :)
      • Jazz
        A koho to zajímá ?
        My si ho udělat dokážem...
    • Lepší odklad a hra bez problému než nedodělaná hra nevím co vám na tomhle vadí .. s Il 2 to dopadlo špatně kvůli tomudle ..
    • prudislav
      asi budeš muset je to přece jenom ubisoft
  • 6ádný nadšení to ve mě nevyvolalo.Ta ''hudba'' se tam opravdu vůbec nehodí.Víc takovejch trailerů a přestanu se na tu hru těšit :D
  • Nádhera! víc toho ikdyž Ass2 měl hezčí videjko
  • Ta hudba, brrrrr, musel jsem u toho dát zvuk na minimum aby se to dalo zkouknout, ta elektronika mě zabijí :D
    • Fakt? *4* Zrovna ta hudba mi přijde jako dokonalá trefa. Ale já tudle muziku dost můžu. No, tisíc lidí tisíc chutí *3* Super klip, dokonale nastříhaný!
  • Strih k rytmu dobrej, ale lepsi by byla nejaka dobova hudba...
    • Sice je to barokní hudba, ale do AC by se možná i hodila. Marche pour la cérémonie des Turcs od Jeana B. Lullyho. vis. http://www.youtube.com/watch?v=grbq6AoquhI
    • ales.smutny
      To by šlo ale docela blbě s tou dynamikou soubojů ,ne? :) Ale jako jo, umím si to představit v jiném kontextu situací v té hře, bylo by to pěkné :)
      • To bych si umel predstavit i ve hre samotne, ne jen v traileru :) Ostatne podle me by hudbu vyvojari meli ve hrach pouzivat mnohem casteji (i zpivanou) a pracovat s ni (minimalne tim strihem), ne jen ji hodit na pozadi, kdyz clovek se dostava z bodu A do bodu B, nebo v soubojich...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit