Přejít na výpis diskuzí
Začal letní výprodej na Steamu - co (by) si koupila redakce Games.cz
24.6.2016 | Redakce Games.cz
128 příspěvků
-
V současné době je to tak, že něco koupíš v krásné slevě, a než se k tomu dostaneš, stojí to ještě míň. Já mám na Steamu asi 40 her a už vyhlížím důchod.
-
Tak se pochlub svoji historii nakupu na steamu, at muzes jit prikladem a dokazat nam kolik tech her za plnou palbu sis vlastne koupil :)
-
IL2 Battle of Stalingrad je za pulku!
Letadla pro Rise of Flight taky!
JUPI! -
Mě to láká už od doby, co šlo o modifikaci, ale dokud nedodělají Xen, tak to prostě nemá smysl kupovat.
-
Také jsem si nic nevybral, už po několik let pořád stejný průběh jejich výprodejů a převážná část titulů stále stejná.
-
Mám asi jen 200 her na steamu a už nevím co dalšího si koupit... každou hru co jsem chtěl jsem si koupil... takže tento rok zatím nic. Docela smutný, možná bych mohl zkusit nějakýho toho assassina, ale prostě nemám chuť, vše zajímavý co je na steamu už mám a nic víc mě neláká... radši asi hrát ty hry co už mám... fakt nechápu lidi co maj 2000 her na steamu a pořád nakupujou další... já už nevím co bych měl koupit.
-
no--- povinnost bych zrovna neřekl, mě tam nejvíc bavila jen ta první mise, ale rozhodně hra pro každého, kdo si zakládá na dobrém designu nepřátel, to jinak ve hrách snad vůbec není...
-
Protože ne všichni podporují šedý trh ... raději zaplatím vývojářům a budu doufat v další díl za ty prachy, které jsme jim dali ... ale když ty prachy jdou třetí straně, tak nic nebude ... pardon, ale šedý trh, jako je G2A apodobně ... ani náhodou...
-
Dota 2, CS:GO, Overwatch, Doom, Stardew Valley *3*
-
Přesně tak, když nepočítám RU VPN, tak vše jde z těhle slev a dále se prodává celoročně. Malé procento ještě tvoří klíče co se dávají ke GK a následně je prodavaj.
-
NHL 16, F1 2015
Ale doporučuju Unravel nebo Life is strange. -
Akurát dokončili Surface tension, čo je paráda, ale stále tam chýba kus On a Rail a celý Xen.
-
Já bych to bral jedině kdyby mi dali 500.
-
Scurge: Hive
-
Napiste co kdo hraje proste mne to zajima a mozna se i necim inspiruju.
-
Csckař no, To vše vysvětluje.Silver II. *5*
-
jasně, ale šedivky...
-
wolf among us nebo wolfenstein? *15*
-
Jojo začněte se předhánět v tom, kdo by za to dal méně.