Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tak to je jasny, ze s tema slevama vydelaji vic, kdyz bezny ceny maji o 50% prestreleny. *15*
  • Zatím nic. Buď už tu hru mám nebo je to prostě ještě drahý. Nebo nezájem. Ale třeba se něco objeví.
  • Same
  • Tam mám asi 120 hodin. Super oddechovka a přitom docela deep.
  • a kdyz nestihnete letni slevu, tak bude podzimni ,vanocni, po vanocni , jarni vyprodej a tak stale a stale dokola *1*
  • jenže většina těch klíčů je právě z těchto a podobných akcí. Portály prodávající klíče mají často cenu někde mezi výprodejem na Steamu a původní cenou a dřív než jde hra do akce, tak levnější klíče většinou moc nejsou.
  • zdeeneek
    Na Steamu je cca 13 000 her ve slevě. Fakt tady chceš dokazovat něco na základě jedné hry? V každým eshopu najdeš položky, které jsou jinde levnější a nebo naopak zase dražší. O žádném obchodě nemůžeš říct, že je v něm všechno za nejnižší ceny. Normální člověk si na netu projede pár stránek a koupí to tam, kde je to pro něj nejvýhodnější. Kydání hnoje na Steam je fakt směšný, zvlášť když vás tam nikdo nenutí nakupovat.
  • Kravicka
    Bylo to ve FullHD, diky za optani.
  • Kravicka
    Nejak me to v CS:GO neleci hele.
  • jiz nekolik let existuje mnoho alternativ k predrazenemu Steamu, kde stejne hry lze bez vetsich omezeni koupit za tytez ale spise vyrazne levnejsi ceny, a to celorocne.
    Opravdu nechapu so ten nepruzny moloch Steam temito akcemi zamysli, vzdyt je to spis k smichu, snad jim to nekdy dojde ze doba uz se davno zmenila....
    Ale ovce stale cekaji na jeho "super slevy" tak proc ne....
  • k cemu ti je ,,sleva,, kdyz to ve vysledku stoji vic nez v normalnim obchode ? ;D ...napr. Doom - 40% sleva a stoji to 1000...lol
  • Neví někdo, v jakém stavu je teď Black Mesa? Láká mě to, ale nechci to koupit a pak čekat půl roku, než to dokončí.
  • Ona to nebyla úplná oldschoolovka, spíš takový hybrid, který si vzal to nejlepší ze staré i nové školy. Napůl starý Wolf bez HW limitací, napůl Half-Life 2.
  • zdeeneek: "Jestli si neumíš najít zaměstnání, ve kterým si vyděláš dost peněz, abys nemusel řešit kolik stojí hra, je zase jen tvoje blbost."
    Další boreček, který s radostí rozháže (možná i svoje) peníze, protože on na to má. Nezbývá než se pousmát.
    Peníze neřeší a s radostí si připlatí především lidé s nižšími příjmy. Samozřejmě pouze u levných spotřebních věcí.
    Pro některé je to možná překvapivé, ale lidi co "nouzí" netrpí nad svými výdaji přemýšlí.
  • Wolf byl opravdu super. Pocit ze střelby skvělý a dokonce i příběh byl podaný slušně, což jsem u "oldschoolovky" nečekal.
  • zdeeneek
    Jestli si neumíš najít zaměstnání, ve kterým si vyděláš dost peněz, abys nemusel řešit kolik stojí hra, je zase jen tvoje blbost.
  • zdeeneek
    Jak to není aspoň 90 %, tak to není sleva, že? Někteří jste už skoro jako důchodci v hypermarketech.
  • zdeeneek
    Já bych to nechtěl ani zadarmo.
  • Ristoro
    Asi jsi zvyklý na hry, kde tě hra vede za ručičku a vyléčíš se tak, že počkáš 10 sekund za dveřmi.
  • Prej slevy... Zadejte pár her do Heureky a vyjedou cenové nabídky ještě nižší..

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit